Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *134*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
citat din mesajul lui petrean

neatza..vreau si eu o tona de cafea..se poate?

O, da! Fara zahar si cu lapte 1.5% e bine?

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

cafea sa fie..cu orice-o fi ea..si cu cianura..ca la cum sunt...

Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Citat:
citat din mesajul lui petrean

neatza..vreau si eu o tona de cafea..se poate?

Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006

pentru tine este cata doresti ! iar daca se termina mai facem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

azi noapte a fost relativ ok. fata de noptile in care se trezea din ora in ora si urla, azi noapte s-a trezi odata pe la 1 cu urlat, am luat-o in brate, urla in continuare, am pus-o in patul meu si am mangaiat-o pe burta si s-a calmat si a dormit in continuare; pusa in patut. s-a trezit pe la 5 cand am bagat-o langa mine in pat si i-am dat tzitzi si m-am culcat.
am observat ca ea noaptea urla in somn fara sa se trezeasca. dar urla rau.
seara, mai nou o spal impreuna cu fratiorul in cada mare. e mare fericire. cand o iau din cada incepe sa planga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

asa o sa se numeasca garantat filmuletele mele de la primavara. imi e mila de ei numai cand ma gandesc. acum de exemplu sta in picioare in usha de la bucatarie, care e de sticla si maraie ca nu poate sa iasa la ei. si aia magarii se joaca fix in nasul lui. pai nu-i normal ca o sa plateasca?

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Citat:
citat din mesajul lui aris26

ia priviti ce pateshte al meu copil cand il prind catzeii la nivelul lor
filmuletz

25 martie 2009

Noroc ca e in tricicleta, altfel mesajul tau era "uitati ce patesc cainii cand ii prinde Alex la nivelul lui"

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

25 martie 2009

Mergi la inceput

saru-mana
hihihi...am crezut ca doar eu ma urmaresc pozele cu catzelusha
ma distreaza copii si animalele lor de mor. in casa era linciorit bine de Ira(sotzia lui Tino)
cat despre cada...eheee...de cand am ginit-o in magazin numai la un bebe ma gandeam, si uite ca azi chiar se balaceshte un bebe in ea, eu nu prea apuc, dar nu-i bai

Citat:
citat din mesajul lui simplyana_m

aris, mortal Vitamina la inghesuaila...l-am mai vazut pupacit (de Tino cred) si in casa, de la poza la care ai pus link sa salivam noi la baita vitaminei, spre stanga

gigelica, ce bine i-ar fi stat si pitonasului "la o parola" cu Davidutzu, asa relaxat, cu cotul pe masa...Oricum, frumoase personaje in pozele alea. Mai vrem.

http://www.lucamic.blogspot.com/

25 martie 2009

Mergi la inceput

ma bucur ca ai peterecut frumos. cele mai tari sunt petrecerile surpriza, am avut si eu parte de una si a fost super.
distractie placuta in continuare ca o sa o tzineti din chef in chef.
mesajul pe mess nu l-am primit, sau nu l-am vazut
ideea e ca se pot incarca doar cu picasa 3, si atunci numai daca ai codecurile instalate. pe youtube daca vrei poti sa selectezi sa poata vedea filmuletele doar maxim 25 de persoane

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Aris, l-am vazut pe Alexandros, ti-am scris si pe mess, cum ai pus clipuri in picasa, ca mie imi zice ca-i invalid fisierul, chiar daca e avi sau mp4. Nu-mi place trilulilu, nici cum se vede, nici cum le incarca, unele nu mi le ia toate sau trebuie sa incarc de 2 ori, ca imi da eroare. Unde altundeva pot fi puse clipuri pe net, in afara de youtube ca ala are prea mare trafic, as vrea ceva mai "intim".

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God
Light a candle for Alma

25 martie 2009

Mergi la inceput

pai e la fix daca iei puiul mai incolo un pic, o sa fie mult mai interesant pt Mario asa si o sa creasca impreuna si se poate bucura de el mai mult timp. eu deja ma ingrozesc la gandul ca Ira are deja 6 ani. cat despre pulpa de pui, sau mai bine zis osul ca ala era interesant, l-a furat singur dupa masa si noi ca nebunii l-am lasat. iar unchi-su mereu ii face tot felul de ghiumbushlucuri, normal ca e asta topit dupa el

Citat:
citat din mesajul lui Nikoleta20

wowaris,te invidiez...mama cred k ar face infarct daca ar vedea asta,caci e total contra,de aceea nu i-am luat inca un caine lui mario,bine...mai este si faptul k inca nu as putea sa o inlocuiesc pe Donna,fetita mea care a murit in vara...dar lasa k mai e putin si ne mutam la noi acasa unde nu vom fi decat noi 3,si cu siguranta ii voi lua un caine...cu care sa se pupe si el botic in botic... apropos,iti multumesc pentru ajutor in ceea ce priveste cautarea unui job
l-am vazut pe Vitamina cum papa "copanel in manuta" sau osul de la copanel,caci carnita o da la pisi,si cum se distreaza el facand "uta-uta" cu canapeauasau ma rog,nashul face uta uta,iar el se distreaza
am vazut pozele puse de gigelica...super....dar ea nu l-a luat si pe Piton in excursie?ca l-am vazut numai pe David in poze...
mai vroiam sa zic ceva,dar se trezise mario si m-am dus sa il adorm l loc...asadar...am uitat

MARIO-ANDREI-SUFLETELUL MEU

25 martie 2009

Mergi la inceput

asa...acum ca am ajuns la zi(noroc ca nu ati scris f mult)imi beau si eu cafeaua cu voi.
la noi a fost o seara de coshmar. piticul nu a cedat pana la 12 si ceva(sau unu si ceva...cine mai stie) cand am ajuns la disperare si l-am pus in mashina, am doua ture in zona si gata. nu stiu de ce nu m-am gandit mai devreme si a trebuit sa ma enervez ca tampita. in consecinta am tras si eu o partida de cearta cu sotzul(nu imi vine sa cred ca am cazut in plasa asta) dar am simtit ca innebunesc cand am vazut ca s-a asezat la joc dupa ce incercase 10 min sa il adoarma
sta atat de prost la capitolul rabdare si mai nasol e ca fi-su seamana cu el
bineinteles ca piticul s-a trezit si cu o ora mai devreme, ca asa face. cu cat se culca mai tarziu se trezeshte mai devreme
mai nasol e ca nici nu pot sa ma culc cu el cand o sa adoarma acum pt ca vine prietena mea sa mergem la kineto(promit sa intreb de mersul asta in poante ca suntem multe cu problema asta)

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rivali spune:

se pare ca nu doar noi am avut o noapte de cosmar.
Stefan are nasul atat de infundat incat azinoapte nu a reusit deloc sa doarma.
pe la 1 noaptea nu am mai putut si am bagat carutul in dormitor (noroc ca era spalat) si l-am pus in carut la care am leganat toata noaptea dar cel putin stateam si eu lungita in pat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

de bine ce-a dormit azinoapte mi-a tras o tura de urleteeee; abia am putut sa-l potolesc; n-a fost chip sa pape, cand l-am pus in scaunel s-a pus pe urlat, nici gand sa vada ce-i dau; si dupa vreo 15 minute de urlat-el, cantat, plimbat-eu a acceptat titi si a adormit instant; n-a mai facut asa ...... e, a trecut, sper sa se trezeasca mai binedispus

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009

mutzunel minune la 9 luni
PRIMUL CRACIUN
cum am venit pe lume

Mergi la inceput