Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *134*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui petrean

haha.....faza cu "tati e in spital din cauza ta"a spus-o soacratraiasca soacrele

Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006

No, bun asa! Sa+ti traiasca... la ea acasa

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aris26

ia priviti ce pateshte al meu copil cand il prind catzeii la nivelul lor
filmuletz

25 martie 2009

Noroc ca e in tricicleta, altfel mesajul tau era "uitati ce patesc cainii cand ii prinde Alex la nivelul lui"

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Fetelor, va las. Nu ma duc la , ci ma bag sa mai citesc ceva. Io citeam forumul in paralel cu lucrul la un proiect, da' vad ca a picat site-ul, asa ca cedez compul soatei. Lasa ca de maine pleaca socrul si o sa avem si noi 2 compuri, ca oamenii!

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Magiun de Topoloveni se gaseste in Real, e cam 12 ron borcanul

Si Alexandra face cercuri

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

novus, merci de info. Si pupam "incercuitii"

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

aris, mortal Vitamina la inghesuaila...l-am mai vazut pupacit (de Tino cred) si in casa, de la poza la care ai pus link sa salivam noi la baita vitaminei, spre stanga

gigelica, ce bine i-ar fi stat si pitonasului "la o parola" cu Davidutzu, asa relaxat, cu cotul pe masa...Oricum, frumoase personaje in pozele alea. Mai vrem.

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

ARIS ai PM!

Magdy, de Gabriel mititel (05.03.2009) si Theodora ingeras dragalas.
Cei trei Palmieri

Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Salutare!
In primul rand va multumesc pt urari, si pt ca v-ati gandit la mine!
In seara de ziua mea, sotul m-a invitat in oras, si...surpriza, impreuna cu prietenii nostri mi-a organizat o petrecere surpriza la restaurant. A fost super, ca eu nu ma asteptam, si nici nu avusesem dispozitie sa organizez ceva deosebit.
In curand voi mai avea 2 sarbatoriti. Ziua lui Claudiu o vom tine la Mc Donalds, pt ca se ocupa in special de copii, in cadru privat (de ex la locurile de joaca nu se poate inchiria tot spatiu daca nu ai copii multi si vin si din afara si mi-e teama de virusi), si parintii pot si ei comanda ce doresc (optiune care nu e la locurile de joaca).
Pt Luana o sa organizez la restaurant, cu prietenii si nasii. La Claudiu am tinut-o mereu si intre copii, pt ca daca sunt invitati copii de varsta lui, la restaurant ei nu au activitati distractive... se presupune ca e ziua copiilor dar noi stam cu gura pe ei ca nu stau cuminti. Mereu am avut pregatiti ceva si acasa pt familie, si undeva amenajat special pt copii...din pacate anul asta vom sari peste petrecerea de la gradi, pt ca nu a mai fost de 2 luni.
Vad ca va plangeti de voma...noi vomitam de cand ne stim, asta e una din probleme noastre de prematuritate. Nu e masa sa nu dea afara putin.
Dar Luana doarme singura dintotdeuna, mai putin cand ne rasfatam si o luam (sau ii luam) cu noi in pat...si ne placeeee! A dormit intr-o noapte la noi in pat 13 ore fara trezire, deja imi faceam griji ce dorm copiii mei atat.
Daca se trezeste peste noapte, si nu plange, nu ma mai duc la ea. Daca ma duc ii sare somnul si are chef de joaca. Asa ca o las, si daca vede ca nu-i rost de distractie se culca singura inapoi. Doarme intotdeauna cu Ruf elefantelul, de care nu ne despartim niciodata, oricunde am pleca, si cu 1-2-3 suzete, asa sigur gaseste vreuna sa si-o bage in gura singura.
Dar papam tot mai greu, mai putin, nu a luat deloc in greutate, deci tot la categoria "pana" suntem, cu 7,200 kg si 70 cm. Asta pt cine se plangea ca nu mai sunt ghiocei sub 8 kg. Si noi avem peste 2 saptamani 1 an.
Nu mai avem nici un dintisor nou, desi am fost primul ghiocel cu dintisori, din vara nimic, avem doar 6, tot aia de pana acum.
Stim sa facem o multime de lucruri, mai putin ne interseaza comunicarea, dar stiu ca vine si vremea picuratorii.
Aris, l-am vazut pe Alexandros, ti-am scris si pe mess, cum ai pus clipuri in picasa, ca mie imi zice ca-i invalid fisierul, chiar daca e avi sau mp4. Nu-mi place trilulilu, nici cum se vede, nici cum le incarca, unele nu mi le ia toate sau trebuie sa incarc de 2 ori, ca imi da eroare. Unde altundeva pot fi puse clipuri pe net, in afara de youtube ca ala are prea mare trafic, as vrea ceva mai "intim".

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God
Light a candle for Alma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nikoleta20 spune:

wowaris,te invidiez...mama cred k ar face infarct daca ar vedea asta,caci e total contra,de aceea nu i-am luat inca un caine lui mario,bine...mai este si faptul k inca nu as putea sa o inlocuiesc pe Donna,fetita mea care a murit in vara...dar lasa k mai e putin si ne mutam la noi acasa unde nu vom fi decat noi 3,si cu siguranta ii voi lua un caine...cu care sa se pupe si el botic in botic... apropos,iti multumesc pentru ajutor in ceea ce priveste cautarea unui job
l-am vazut pe Vitamina cum papa "copanel in manuta" sau osul de la copanel,caci carnita o da la pisi,si cum se distreaza el facand "uta-uta" cu canapeauasau ma rog,nashul face uta uta,iar el se distreaza
am vazut pozele puse de gigelica...super....dar ea nu l-a luat si pe Piton in excursie?ca l-am vazut numai pe David in poze...
mai vroiam sa zic ceva,dar se trezise mario si m-am dus sa il adorm l loc...asadar...am uitat

MARIO-ANDREI-SUFLETELUL MEU

Mergi la inceput

mi-am adus aminte,sau mi-ati adus aminte,de fapt;tocmai ce vroiam sa intreb de monica(ayla) ca nu vazusem nici un post de ceva vreme,dar vad ca tocmai ai intrat,app ca tot ma tineam sa te intreb,si sper sa nu te superi,dar de ce nu pui poze si cu clau?ca eu nu am vazut nici una,cu exceptia aceleia in care este in masinuta acea "Cars"....si acolo este cu spatele...sper sa nu te superi,dar mi-ar placea sa il vad si pe Clau alaturi de printesa.
Pe mario il imbracasem la costum,caci probam garderoba pt botezul verisoarei....ca are o veri mica de 2luni....si urmeaza sa fie botezata...doar nu las baiatul negatit,nu?si daca am reusit sa il imbrac....l-am si pozat k cine stie cand mai reusesc

sigur mai vroiam sa scriu ceva...dar....nu mai stiu ce

lasa k scriu mai multe mesaje...sa nu mai fiu membru incepator

Mergi la inceput

si gata...vroiam ,la fel ca Ayla ,sa o intreb pe Aris cum reuseste sa incarce filmulete,caci nici a mine nu merge...tot cu "invalid" imi da...

Mergi la inceput