Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *134*
Raspunsuri - Pagina 11
aris26 spune:
aolooooo
sa nu il lasi pe Andrei cu ea(stiu ca aberez...care ar fi shansele sa o faci?!
)
| Citat: |
| citat din mesajul lui petrean haha.....faza cu "tati e in spital din cauza ta"a spus-o soacra ![]() ![]() Vlad si Catalin-17.03.2009 Andrei Luca -15.12.2006 |

25 martie 2009
gigelica20 spune:
Buna seara fetili,
Intru rapid sa va las link de admirat poze. Ieri si azi m-am vazut cu mami Olga(Olishka noastra)+ghiocel superb crescut David
+tati Cristi. Sunt topita dupa David, care e frumos ca mami lui si simpatic foc. Mori cand il vezi cum da din capushor si zice "nu-nu"... E greu, dar tentant sa il iei in brate. Si e pupacios si vesel si...e un super ghiocel
.
Olga ajunge in seara asta la Deva si maine in Bucuresti.
Gasiti poze aici....
http://picasaweb.google.ro/luciapirlog/Ziua2LaViena#5426354491385138130
Olga, va
si ma bucur mult ca ne-am cunoscut.
Va pup pe toate. Am fugit...
Gigelica,mami
de
Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009 
aris26 spune:
ia priviti ce pateshte al meu copil cand il prind catzeii la nivelul lor
filmuletz
25 martie 2009
novus spune:
| citat din mesajul lui simplyana_m In privinta contipatiei, e foarte bun iaurtul, simplu daca se poate, si magiunul de prune Topoloveni. La noi magiunul face minuni, si mai e si foarte sanatos...eu am mai scris de el pe-aici dar vad ca nu-l mai foloseste nimeni...NU ARE ZAHAR, e doar din prune fierte bine! |
Daaa e foarte bun magiunul de Topoloveni, si cumnata mea ii da zilnic fetitei o lingurita si nu mai are probleme cu constipatia

La noi functioneaza cu iaurt !!
Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Monnvas spune:
Dyana: homeopatele se dau personalizat, tre' sa mergi cu mutzu la un dr, sa il vada, sa te interogheze despre el si apoi iti recomanda un remediu. Daca vrei, iti zic la cine am fost noi pe pm; daca vrei sa mergi la Chirila gasesti programul si adresa pe naturalia.ro.
(ca veni vorba, tot de acolo poti comanda fainuri smechere si alte chestii pt gatit Monti. Ti le si aduc acasa)
Monica mami de
cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
novus spune:
| citat din mesajul lui cativ13 Nikoleta, da, se vede galeria de pe picasa ![]() ![]() Piti meu merge tinuta de o singura manutza ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mami de Silvia Ioana |
felicitari

Mami lui
novus spune:
| citat din mesajul lui simplyana_m pisik, nu pot sa zic exact de unde se poate cumpara magiunul...eu l-am luat de la un targ de produse bio romanesti. Poate pe la plafar...Si mie mi s-a cam terminat, trebe sa-i dau de urma si-ti spun. cativ, felicitari umblaretei! Si Luca merge tinut de o mana, dar cam in cercuri... http://www.lucamic.blogspot.com/ |
Magiun de Topoloveni se gaseste in Real, e cam 12 ron borcanul
Si Alexandra face cercuri
Mami lui
novus spune:
| citat din mesajul lui aris26 ia priviti ce pateshte al meu copil cand il prind catzeii la nivelul lor filmuletz ![]() 25 martie 2009 |
SUPER TARE !!!

Vitamina + mamica 
Mami lui
Monnvas spune:
Niko, ai un baiat SUPERB!

Ce elegantel era, se pregatea de vreo nunta?
Monica mami de
cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
novus spune:
In sfarsit am recuperat tot
la cat de greu merge netul
!!
Am admirat poze cu Mutzunelu' frumuselul'
, Mario cel voinic
si cu excursionistele vesele de Viena
!!
Dodo pui
, tot am uitat sa zic ca am admirat-o si pe Isabela cu o palarioara superba
!!
Noi suntem bine, Alexandra umbla tinuta de manuta si ea si vrea sa exploreze tot asa ca nu ne plictisim 
Avem 1 dintisor si asteptam fratiori la el ![]()
Despre mancare la noi se procedeaza asa: dacda nu vrea, ne ridicam de la masa, ne mai jucam si incercam mai tarziu acelasi fel, daca nu are succes primim tziti 
Shasa, multi
si de la noi !!
Va las ca imi expira pauza ![]()
Mami lui