Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *134*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

aolooooosa nu il lasi pe Andrei cu ea(stiu ca aberez...care ar fi shansele sa o faci?!)

Citat:
citat din mesajul lui petrean

haha.....faza cu "tati e in spital din cauza ta"a spus-o soacratraiasca soacrele

Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Buna seara fetili,

Intru rapid sa va las link de admirat poze. Ieri si azi m-am vazut cu mami Olga(Olishka noastra)+ghiocel superb crescut David+tati Cristi. Sunt topita dupa David, care e frumos ca mami lui si simpatic foc. Mori cand il vezi cum da din capushor si zice "nu-nu"... E greu, dar tentant sa il iei in brate. Si e pupacios si vesel si...e un super ghiocel.
Olga ajunge in seara asta la Deva si maine in Bucuresti.
Gasiti poze aici....
http://picasaweb.google.ro/luciapirlog/Ziua2LaViena#5426354491385138130

Olga, va si ma bucur mult ca ne-am cunoscut.

Va pup pe toate. Am fugit...

Gigelica,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

ia priviti ce pateshte al meu copil cand il prind catzeii la nivelul lor
filmuletz

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplyana_m

In privinta contipatiei, e foarte bun iaurtul, simplu daca se poate, si magiunul de prune Topoloveni. La noi magiunul face minuni, si mai e si foarte sanatos...eu am mai scris de el pe-aici dar vad ca nu-l mai foloseste nimeni...NU ARE ZAHAR, e doar din prune fierte bine!

Daaa e foarte bun magiunul de Topoloveni, si cumnata mea ii da zilnic fetitei o lingurita si nu mai are probleme cu constipatia
La noi functioneaza cu iaurt !!

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Dyana: homeopatele se dau personalizat, tre' sa mergi cu mutzu la un dr, sa il vada, sa te interogheze despre el si apoi iti recomanda un remediu. Daca vrei, iti zic la cine am fost noi pe pm; daca vrei sa mergi la Chirila gasesti programul si adresa pe naturalia.ro.
(ca veni vorba, tot de acolo poti comanda fainuri smechere si alte chestii pt gatit Monti. Ti le si aduc acasa)

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cativ13

Nikoleta, da, se vede galeria de pe picasa

Piti meu merge tinuta de o singura manutza

mami de Silvia Ioana

felicitari

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simplyana_m

pisik, nu pot sa zic exact de unde se poate cumpara magiunul...eu l-am luat de la un targ de produse bio romanesti. Poate pe la plafar...Si mie mi s-a cam terminat, trebe sa-i dau de urma si-ti spun.
cativ, felicitari umblaretei! Si Luca merge tinut de o mana, dar cam in cercuri...

http://www.lucamic.blogspot.com/

Magiun de Topoloveni se gaseste in Real, e cam 12 ron borcanul

Si Alexandra face cercuri

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aris26

ia priviti ce pateshte al meu copil cand il prind catzeii la nivelul lor
filmuletz

25 martie 2009

SUPER TARE !!!
Vitamina + mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Niko, ai un baiat SUPERB! Ce elegantel era, se pregatea de vreo nunta?

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

In sfarsit am recuperat tot la cat de greu merge netul !!

Am admirat poze cu Mutzunelu' frumuselul' , Mario cel voinic si cu excursionistele vesele de Viena !!

Dodo pui , tot am uitat sa zic ca am admirat-o si pe Isabela cu o palarioara superba !!

Noi suntem bine, Alexandra umbla tinuta de manuta si ea si vrea sa exploreze tot asa ca nu ne plictisim
Avem 1 dintisor si asteptam fratiori la el
Despre mancare la noi se procedeaza asa: dacda nu vrea, ne ridicam de la masa, ne mai jucam si incercam mai tarziu acelasi fel, daca nu are succes primim tziti

Shasa, multi si de la noi !!

Va las ca imi expira pauza

Mergi la inceput