Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *134*
Raspunsuri - Pagina 10
simina_kin spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aris26 la cuptor cu lamaie si ulei de masline imi plac si mie de mor in orice forma dar am eu o perioada cretina si nu am chef sa mananc nimic. trece ziua cu un senvish si nu ma plang ![]() pacat ca nu au voie, ca tare bune sunt si eu pun nishte ciuperci la aproape orice |
Si eu ador ciupercile...in orice forma ar fi gatite

, dar, ca si tine nu am pofta de mancare sau gatit de cand am nascut....iar acul cantarului scade incontinuu..nu ca mi-ar parea mie rauMed de fam mi-a zis sa iau elevit...bleah
fericita de
Maya Andreea din data de 6-oct-2009www.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=156032407" target="_blank">Invitatie la botez
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
aris26 spune:
stii engleza? ai carnet? ce anume cauti? ca ce ai mai lucrat?
| citat din mesajul lui Nikoleta20 cam slabuta activitatea pe aici...pe unde umblati fetelor??? eu inca mai caut un loc de munca...dar in afara de modele pt videochat sau agent paza nu gasesc nimic... ![]() MARIO-ANDREI-SUFLETELUL MEU![]() |
edit: rapid ca am facut o greseala de gramatica atat de grosolana ca imi era groaza ca nu se mai deschide pagina mai repede si te pomeneshti ca o citeshte cineva.
asa, si acum sa iti raspund si la intrebare. nu merg pt inclinatiile de balerit ca asta am inteles ca e normal, merg de nebuna, sa fac si eu ceva cu el si daca il ajuta si la mers si la relaxare cu atat mai bine. cine stie poate pe viitor o sa vrea sa stea singur cu tanti la masaj si prind si eu un masaj acolo...uhuuuuu ce frumos ar fi

25 martie 2009
Nikoleta20 spune:
engleza stiu,carnet nu am;iar de lucrat am lucrat ca si operator facturare cam 3 luni,iar apoi ca expeditor international la Romntrans SA...as vrea ceva asemanator...contabilitate ceva...ca am atestatul si il tin degeaba...si mama ma bate la cap sa ma reinscriu anul asta la fac...(la drept ca acolo am inceput...si am terminat 1an,ca am inghetat apoi ca urma sa nasc....)
MARIO-ANDREI-SUFLETELUL MEU
Nikoleta20 spune:
daca nu ma insel,tot tu ai zis ca e normal sa mearga acum pe varfuri,din cauza ca au tendonul mai scurt...dar vroiam sa ma asigur![]()
![]()
MARIO-ANDREI-SUFLETELUL MEU
denisamada spune:
| citat din mesajul lui cativ13 Nikoleta, da, se vede galeria de pe picasa ![]() ![]() Piti meu merge tinuta de o singura manutza ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mami de Silvia Ioana |
Bravo! 
fetitza si mamikDenisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
novus spune:
| citat din mesajul lui petrean ziua buna..sau nebuna... sunt intr-un ritm alert..am un sot in spital..la contagioase..care nu se stie ce are...e cu febra de 4 zile care nu scade nu trece nicicum...analize preliminare..indica h1n1 negativ....plamani..super ok...deci..sunt intr-un stres..infernal.. am 3 copiii..unul pe care-l mai duc si la gradi..si nush sincer..cum fac fatza...(sau spate)..ca am senzatia ca inertia functioneaza... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Off Petrean, ce sa zic: multa sanatate sotului si tie putere !!

Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
dyana27 spune:
| citat din mesajul lui aris26 ...... sa nu ii oferi alternativa la mancarea, ce ai gatit aia e, are optinunea de a manca sau de a nu manca dar nu are dreptul sa ceara altceva.cica cand se agita si nu mai sta in scaun, sa il dai jos si sa il lasi sa se joace, mai primeshte mancare la urmatoarea masa |

asta nu am cum sa o aplic, ca doar n-am turbat la creier

; pai daca nu-i place ce-i dau, nu-i place si aia e; asta nu inseamna ca o sa-l las nemancat; am mai citit si-n alte carti sfatul asta.... l-am auzit si de la alte "bunici" prin vecini.... mi se pare barbar sa fac asa ceva la varsta asta; sigur, la 3 ani, cand stiu ce-i place si ce nu si face nazuri... poate aplic; dar sa lasi un copil de 9 luni nemancat doar pentru ca nu-i place ce-i dau.... n-am replica. si urmatoarea masa... insemnand ce??? si bona mea (tanti de care v-am zis ca face curatenie la mine) a lucrat la o familie in america si i se parea ca sunt niste batuti in cap; adica deschideau cartea si era clar, daca la 11 luni trebuia sa inceapa ceva... pai aia trebuia sa faca; lasau copilul sa urle cu orele, nu exista mers noaptea la ea sa vada de ce plange de rupe... pana s-a enervat bona si le-a zis ca pleaca, pentru ca au urlat la ea sa nu intre in camera la 3 noaptea cand copilul tipa in chinuri, ea a intrat si a gasit fetita intepenita intr-o pozitie horror intre gratiile patutului

; si micuta nu voia decat un strop de apica noaptea, 2 gurite lua ca era foarte cald in casa si i se usca gatutul si dupa aia adormea la loc fara nici o discutie
; cartile astea... sigur, au si ele cate ceva bun... dar sunt facute pentru americani, care nu au timp nici sa respire, se intorc la lucru la 3 saptamani dupa nastere, si evident copilul trebuie dresat sa "nu deranjeze prea mult"

sincer, cred ca nici una din noi (si te bag si pe tine aici, ca stiu eu cat esti de inimoasa cu vitamina)nu ar putea acum sa lase copilul sa urle 3 ore de foame, doar pentru ca n-a mancat pastaile facute la pranz

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel minune la 9 luni

PRIMUL CRACIUN
cum am venit pe lume
novus spune:
| citat din mesajul lui cativ13 Sa o iau sistematic, sa nu uit... 1. balaceala la piscinuta la Brasov, sambata, 30 ian., (cati, anca_nicolae, pisik, bianca-deocamdata) |
Pai bine mai excursionistelor vesele, lipsesc o zi si va apucati de organizat iesiri fara mine
Poate venim si noi, sa supun aprobarii
Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
aris26 spune:
dyanna - nici eu nu cred totusi ca se refera la astia atat de mici si nici nu pot sa o aplic la modul asta. eu una stiu deja ce ii place si ce nu, daca refuza sa manance ce i-am pregatit si stiu clar ca e ceva ce ii place il mod normal, il las jos sa mai umble, sa isi faca norma de pashi(ca am senzatia ca are el o cifra pe care trebuie sa o depaseasca zilnic)dupa care il pun din nou in scaun. dar nu ii gatesc mai multe feluri de mancare, nici nu ash avea cand si nici nu mi se pare normal si asta o fac inainte sa citesc cartea. nu i-am facut niciodata piure de cartofi si daca nu a avut chef am alergat sa ii fac fasole sau mai stiu eu ce. dar sa il las sa rabde de foame pana la urmatoarea masa nu exista asa ceva in capul meu(cel putin deocamdata) pt ca el este inca hranit la cerere
asa ca daca nu mananca acum ce i-am pregatit in 30 de min imi cere iar mancare si atunci ii dau altceva...na ca nici eu nu mai inteleg ce am scris si ce vreau sa spun. de aia am vrut sa mai citeasca si alte fete, poate pricem pana la urma
niko - am inteles, o sa intreb si eu prin cunostinte. tu de cand vrei sa incepi?
25 martie 2009
petrean spune:
haha.....faza cu "tati e in spital din cauza ta"a spus-o soacra![]()
traiasca soacrele

Vlad si
Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006