Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *134*
Raspunsuri - Pagina 9
aris26 spune:
ha! cat tupeu! deci nu doar soacrele sunt cretine mai sunt si socrii??? de fapt si al meu a cam ramas blocat cand a vazut ca ma urc la volan cu toti copii in mashina cand eram in vizita la ei, dar a motivat ca cica nu am experienta cu shofatul pe dreapta. ha! l-am aranjat la urmatoarea vizita a lui in romania, l-am urcat intr-o masina cu 300cp si l-am lipit de scaun cu o viteza la care ramaneam fara permis definitiv. macar sa aiba omul ce comenta![]()
cat despre curajul de a conduce mie tata mi-a spus asa:"mai fato, ia uita-te tu la primul shofer de camion. ti se pare mai deshtept ca tine de el poate si tu nu?"
| Citat: |
| citat din mesajul lui m_monique rivali eu am permis din '96. am condus atunci vreo 2 ani si apoi pauza. acum 5 ani am mai avut o tentativa de a ma reapuca de sofat. am luat si ore, dar sotul s-a luat dupa desteptul de tac'su si nu m-a lasat. in vara i-a ajuns sotului cutitul la os. ca si daca nu avea chef trebuia sa ne duca cu masina, ca doar el era desteptul care conducea. in vara mi-a platit sotul ore de condus, numai sa merg (eu i-am spus ca pe banii mei nu mai fac conducere). dar in vara dra ioana urla asa de rau in masina, incat nu am putut sa ma obisnuiesc cu sofatul. acum s-a mai potolit si mai incerc si eu sa merg. m-a vazut si desteptul de socru'meu ![]() ![]() cand m-am urcat la volan pe 1 ianuarie, dar nu a comentat nimic. ma mir!------------------------------------------------------------------------- mami de Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009) |

25 martie 2009
aris26 spune:
vezi ca exista nishte adaptoare care se pun in spatele caruciorului si cel mare sta in picioatre. am vazut la kika
| citat din mesajul lui rivali eu as putea sa fac asa, doar daca mi-as cumpara un carut de gemeni sa il pun si pe Vlad in el ca nu am cu cine il lasa acasa Este greu sa il car pe distante mari dupa mine pe jos Dar m-am hotarat imi caut instructor auto (app cunoasteti vre unul in zona Titan) si mai iau cateva ore. Vlad Andrei ( 4.01.2007) si Stefan Alexandru (17.03.2009) |

25 martie 2009
Floric spune:
| citat din mesajul lui simina_kin Floric ti-amtrimis codurile happy |
Multumesc tare mult.

Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel

aris26 spune:
vezi ca brazelton al meu zicea ca e o perioada clara in care refuza mancarea, refuza sa il hraneshti tu si riscul cel mai amre este ca mamele sa se simta ranite in orgoliu propriu pt ca s-au chinuit si au facut o mancare f buna. el zicea sa ii dai lui in mana cateva bucatele de mancare si sa il lasi sa incerce sa manance singur, sa nu ii oferi alternativa la mancarea, ce ai gatit aia e, are optinunea de a manca sau de a nu manca dar nu are dreptul sa ceara altceva.cica cand se agita si nu mai sta in scaun, sa il dai jos si sa il lasi sa se joace, mai primeshte mancare la urmatoarea masa. io nu zic ca e bine, doar am spus ce am citit(ca tot am inteles ca intarzie cartile). e adevarat ca asta era la perioada cand incepe sa mearga...vezi si tu daca se potriveshte la voi
| citat din mesajul lui dyana27 fetele voi cum rezolvati mesele cand refuza puii sa pape ce le-ati facut?? adica la noi se rezolva cu titi, dar nu-i mai tine de foame; si lui ii e fomica, dar daca nu-i place ia prima gura, se uita gales pe sub genele alea lungi ![]() ![]() ... si mi-o scuipa in ochi ![]() ![]() ; si dupa aia se pune pe marait ca vrea sa pape; am mai rezolvat-o cu borcanele, ca stiu ca pe alea le papa, dar el a cam inceput sa se constipe, si vreau sa renunt la borcanele de tot; stiu de variantele de borcanele care inmoaie scaunul.. dar lui nu-i plac![]() ; azi am facut o papica super buna, cu gaina de casa si fasole verde, o lingura de bulion..![]() ![]() o bunatate a iesit.... mi-a facut-o masca de fatza... cu presiune mi-a scuipat-o ![]() ![]() ; i-am dat titi a adormit.. si am papat eu dupa el, ca e monti![]() si stiti ceva remedii homeopate pentru constipatie??? nu stiu daca e cazul sa incep tratament, dar daca nu se regleaza nici saptamana viitoare... obligatoriu incep, pentru ca-l doare burtica, se screme de-l trec toate apele, se face grena la fata... si degeaba; diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 mutzunel minune la 9 luni ![]() PRIMUL CRACIUN cum am venit pe lume |

25 martie 2009
Floric spune:
Fetele piscinaretze........... Le puneti ceva in cap copiilor sa le acoperiti urechile. Eu l-am tot ferit sa nuintre apa dar tot a mai intrat. Si ma gandeam la o casca?
Poze Raru
Poze noi
aris26 spune:
la cuptor cu lamaie si ulei de masline
.
imi plac si mie de mor in orice forma dar am eu o perioada cretina si nu am chef sa mananc nimic. trece ziua cu un senvish si nu ma plang
pacat ca nu au voie, ca tare bune sunt si eu pun nishte ciuperci la aproape orice
| citat din mesajul lui Gianina34 aris - dar cum te gandeai sa i le dai? la gratar cu cascaval pe deasupra? immm ce bune sunt dar mami ce are daca mananca si ea? sau tie nu-ti plac ![]() Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009 avem 9 luni http://picasaweb.google.com/micusspicus/9Luni?feat=directlink |

25 martie 2009
Nikoleta20 spune:
cam slabuta activitatea pe aici...pe unde umblati fetelor???
eu inca mai caut un loc de munca...dar in afara de modele pt videochat sau agent paza nu gasesc nimic...
MARIO-ANDREI-SUFLETELUL MEU
Floric spune:
La cum merge forumul nu-i de mirare ca nu e activitate.
Uitandu-ma la pozele lui Mario am vazut o pozitie de somn demna miscari yoga. Problema asta vroiam sa va spun de cateva zile. Are Raresu nopatea niste miscari numai cu fundul in sus ar adormi si cand se inmoaie cade si iar se foieste pana adoarme si iar...si iar...CAnd il vad ca se ridica numai la fundul rashu a lu Davidutzu ma gandesc. Stiti poza aia de Craciun....
Poze Raru
Poze noi
aris26 spune:
hai ca trancan singura pe aici
am uitat Dyana pt constipatie merge lass baby, lactoza de la humana(dar nu stiu daca mutzu bea ceai sau altceva in care sa o dizolvi) dar la noi au mers si nishte borcanele de piure de fructe marca auchan cu prune uscate. nu am gasit perje in stare pura nicaieri asa ca astea si-au facut treaba si inca cum(ajunsesem la 3 kki pe zi
si nici asa nu e bine, deci le-am scos din meniu)
cu ingredientul minune Ilinca are dreptate. si noi avem unul: smantana. daca pun smantana in orice mananca de sparge. si am mai descoperit ca ii plac mancarurile acre(probabil moshtenire genetica ca ta-su stoarce o lamaie peste absolut orice...chiar sa incercati o friptura cu lamaie...e chiar buna
)
eu sunt rupta de somn, asta a adormit in carucior deci nu pot sa atipesc si eu si nici nu l-am putuit duce sus si sa ma culc pt ca era tanti la curatenie(apropos, in sfarsit am si eu o tanti o zi pe saptamana

..eram disperata mai ales de cand asta ara casa in patru labe si prinde orice firmitura cu degetelele alea mici si grase ale lui si o gusta, deci nu pot sa am nici macar o scama pe jos
80mp doar jos
imposibil de una singura, parol)
acum nu are rost sa il mai mut pt ca nici nu apuc sa inchid ochii bine ca se trezeshte, asa ca va frec pe voi la cap![]()
aaa...Denisa, merci de lamuriri cu vaccinarea. vezi ca iti dau pm mai tarziu un pic
se prea pare ca am o veste buna
aaaa....
...vai sunt ca o baba..imi tot aduc aminte cate ceva![]()
maine merg cu piticul la kinetoterapeut. eu i-am zis femeii ca nu stiu daca il prinde ea sa il maseze dar na, treaba ei. daca nu merge asta atunci il duc la hidrokinetoterapie ca asta ii place sigur
. ma duc cu prietena mea ca ala mic e puturos rau si vitamina, am zis ca toate se mai relaxeaza un pic si doarme si el mai bine

25 martie 2009
Nikoleta20 spune:
aris,mergi cu alex la kinetoterapeut pt ca merge pe varfuti sau asa pt un control?parca si e e balerin ,nu?
MARIO-ANDREI-SUFLETELUL MEU