Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *47*
Raspunsuri - Pagina 10
Ioanna81 spune:
vacanta! piscina! pfiuuuu..... am si uitat ca mai exista!
va invidiez, sincer! de Paste poate o sa plecam si noi undeva.
despre diversificare nu ma pronunt. ca vad ca se aplica principiul cate bordeie atatea obiceie! 'om vedea noi ca doar n-o sa ramana nici unul nemancat!
apropo, am uitat sa va zic, mai nou copilul meu swe trage de o ureche. cea dreapta! 
Ioana
de
Carol Ioan
Pataniile noastre 

selen80 spune:
Monica imi pare rau ca esti suparata, si eu vreau sa mai stiu de Dragoselu ca sunt sigura ca ai atatea de povestit despre el si vor fi din ce in ce mai multe....toate fetele au zis f frumos ce au zis..uite o
si un
si de la mine
si apropos de ce ai enumerat tu despre Atomix...nici Ebru nu s-a intors inca, e oare normal, la 4 luni jumate? toti bebelacii la varsta asta s-au intors deja? a mea nici nu da semne ca ar vrea, se da doar intr-o parte un pic si atat...
si nici cu picioarele nu se joaca...acuma nu le zic ca sa zic ca ai fi tu paranoica, ci chiar m-am gandit si eu daca e normal...
Anamaria bafta si voua la vaccinel....si noi am facut Infarix penta si ne-a facut doar o intepatura....
Cristina adevarul e ca si noi am facut drumul din 2 bucati, intai pana la Istanbul unde am stat 4 zile si apoi am plecat mai departe spre Marmaris...unde ne-am luat cazare doar cu mic dejun, poti sa-ti faci tu rezervari direct la hoteluri daca ai chef de umblat si nu de all inclusive...desi eu ma gandesc ca atata timp cat mergem cu bebei si copilasi mici, all inclusive scrie pe noi, ca n-avem cum umbla atata cu ei dupa noi (desi mie asa imi plac concediile, cat mai active
)
VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
cristina_ana spune:
Nici a mea nu se intoarce de pe o parte pe alta! Dar eu nici nu m-am intrebat pana acum daca o fi normal sau nu, eu am zis ca e normal!
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009)
)
POZE
alex25 spune:
Ma alaturi si eu grupului...nici a mea nu se intoare si nici nu da semne, nu ii place pe burta si nu se joaca cu picioarele inca....Monica sa nu crezi ca o spun doar asa, e purul adevar, plus ca eu te inteleg perfect, am mai multi pitici decat pot duce, de aia si clachez cateodata...eu zic ca nu este decat grija exagerata si nu avem ce face, eu una stiam cum voi fi.
-------------------------------------------------------------------------
Alexandra
super fericita de
ALESSIA ZEINA (26.09.2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
Ioanna81 spune:
nici Carol nu se intoarce pe burtica. a avut cateva tentative esuate si atat!
Ioana
de
Carol Ioan
Pataniile noastre 

moni_iulia spune:
Buna!
Sunt si eu in recuperari ca de obicei.
Crocodana,incearca sa pui apa mai calda spre sfarsitul baitei astfel incat s-o incingi putin.Pui cu cana cate putina apa fierbinte intr-un cl al caditei si apoi o imprastii cat s-o inrosesti putin,dar sa n-o oparesti.Asa iese mai molesita din baita si dupa o papa buna sigur adoarme.
Alex, sa-ti traiasca crestina.
Mely,bafta la examene!
MangaGirl,la multi ani lui Sergiu!
Iulia
iubitoare de Tudorita Mihaita(18.10.2009)
Romania
- The land of choice
Poze
hepilica spune:
raluk - foarte frmoase pozele de la botez. sa-ti traiasca bebelul frumusel, sa fie sanatos si sa va bucurati de el.
tu esti tare delicata si distinsa.
cristina - multumesc frumos pentru suport
.
h.
minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
selen80 spune:
Ioanna dar povesteste-ne si noua cum ati ajuns vedete ![]()
m-am mai linistit cu intorsul
am zis ca o fi a mea lenesa tare ![]()
POZE URSULICA
nunta
selen80 spune:
fetelor, eu nu stiu ce sa fac cu partzurile astea, care nu ne lasa sa dormim legat toata noaptea....atat ma enervez ca pt mancarica ea nu s-ar trezi decat pe la 5-6, dar din cauza crampelor avem treziri la o ora-doua si cateodata ma chinui si o ora- o ora juma sa o adorm la loc
un singur lucru bun iese din toata povestea asta, ca doarme mai mult ziua
dar eu cred totusi ca ar fi mai sanatos somnul ala lung de noapte...
POZE URSULICA
nunta
THEA22 spune:

!!!
, Monica! Te inteleg, si eu imi fac destule griji...
Matei al nostru e un nazdravan...Cineva imi spunea ca dupa 4 luni se va calma, va fi mai linistit.Se pare ca nu-i cazul. Mai nou isi tot baga manutele in gura, eu ma stresez ca-i e foame, iar cand il pun la san zbiara de parca l-am ars cu ceva.Il pun jos sau il legan in brate dar tot plange. Schimbat e, tzitzi nu vrea, pare ca e obosit dar nu adoarme...si eu ma tot plimb cu el ba incercand din nou sa-i dau tzitzi, ba sa-l adorm.Are destul de des episoade din astea , pare uneori nervos daca nu reactionezi destul de rapid la dorintele lui,imediat te taxeaza cu o tura de plans.Acum ma gandesc ca poate e din vina mea, nu il citesc destul de bine;mi-e greu uneori sa-mi dau seama daca ii e foame,somn sau il doare ceva.
Ca temperament e foarte curios, ca argintul viu, se plictiseste repede...Acum suntem la bunici si toti se ocupa de el, il antreneaza.Sotul meu zice ca ar fi bine sa nu il mai agitam incercand sa-l distram.Nu stiu...
E o minune de copil, as vrea sa pot fi mai relaxata, dar fiecare criza de plans ma face sa ma simt neputincioasa.
Mi-e dor de voi, sunteti minunate!
,LUTO,MANGA, MONICA, RALUK, DANA, IOANNA, IULIKA si atatea alte mamici dragi!
THEA22,mama fericita de'
'Matei Alexandru