Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *47*
Raspunsuri - Pagina 9
anamaria1979 spune:
Mai fetelor cand vad ca scrieti de grecia ma ia asa o melancolie ca si eu am fost de 2 ori acolo si mi-a placut mult de tot. Oare e prea devreme sa mergem cu piciul anu asta? Nu stiu cer si eu parerea vostra acum
Selen nu ma intorc anul asta le-am spus foarte clar. Nu ma intereseaza firma lor multinationala nu au decat sa angajeze. Mi-am propus ca target anul 2011. Oricum nu apuc sa stau 2 ani acasa asa ca zic eu ca sunt fairplay.
Monica nu stiu cine te-a suparat. Sper ca nu am fost eu dc da imi pare rau de multe ori cand scriu nu prea imi gasesc usor cuvintele si poate am suparat pe cineva, oricum nu am facut-o cu intentie rea sa stii.
Ioanna81 si noi ne tepuim azi vine pediatra ne-a anuntat intr-o ora. Sper sa nu se supere bebelusul prea mult.![]()
Ioanna81 spune:
fetelor care ati facut vaccinul de 4 luni, spuneti-mi si mie va rog sunt 3 intepaturi sau tot 2? ca sa ma pregatesc sufleteste 
Ioana
de
Carol Ioan
Pataniile noastre 

anamaria1979 spune:
Ioanna la noi va fii o singura intepatura ca facem vaccinul de la GSK Infanrix penta.
Monique am vazut ca scriai de biscuiti ca nu trebuie sa dam pana la 8 luni. Dar nu exista si biscuti fara gluten?
anamaria1979 spune:
Ioanna te-am indus in eroare m-am uitat in cutie si sunt 2 ace. Aoleu 2 intepaturi..vedem dupa ce il facem cum este si iti scriu
Ioanna81 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anamaria1979 Ioanna te-am indus in eroare m-am uitat in cutie si sunt 2 ace. Aoleu 2 intepaturi..vedem dupa ce il facem cum este si iti scriu ![]() |
o sa fie bine!
am eu asa un sentiment. 
(acuma ma imbarbatez si pe mine!)
Ioana
de
Carol Ioan
Pataniile noastre 
monikus spune:
Monica mama,te rog eu frumos nu te enerva ca nu iti face bine. Il mai enervezi si pe cel mic. Eu sunt sigura ca fiecare dintre noi vrea sa afle vesti despre Dragoselul pt ca eu cred ca a fost atat de asteptat de multa lume. De fapt, sunt sigura ca nu exista copil care sa fi fost asteptat de atat de multa lume tocmai pt ca ai trecut prin ce ai trecut. Vb despre el de cate ori simti nevoia si nu lua in seama ceea ce este negativ, nu merita. Bucura-te de el si oricand ai nevoie de o incurajare, scrie si sunt sigura ca o vei primi. Un mare
pt ca si eu am azi un mare plangacios.
Monica, mami fericita de
Rares Andrei (16.10.2009) ALBUM RARES ANDREI BEBE
POZE BOTEZ
povestea nasterii puiului de om Rares Andrei
cristina_ana spune:
Monicuta, cum sa nu ne mai scrii despre Dragoselul? Eu insist sa mai stiu ce face ginerele meu drag!
Eu sunt sigura ca nu exagerezi cu nimic, e normal sa-ti faci griji avand in vedere ca a avut ceva problemute la nastere. Mi se pare ca esti o mamica exceptionala tocmai pentru ca iti faci atitea griji pentru el, se vede ca il iubesti la nebunie si e sufletelul tau drag. Dar cine nu a trecut prin tot ce ai trecut tu nu are cum sa te inteleaga in totalitate. Si in timpul sarcinii tu ai fost mult mai stresata ca restul fetelor, si probabil multe nu te-au inteles, desi chiar aveai toate motivele din lume sa te simti asa. Acuma ma gandesc si eu ca fata respectiva o fi vrut sa te incurajeze si unii oameni au un mod mai brutal de a incuraja pe cineva, nu reusesc sa fie suficient de finuti si sa isi dea seama cand e cazul sa se opreasca. Eu cred ca toate fetele tin foarte mult la tine, tu ai fost mereu asa de draguta cu fiecare, si esti o persoana asa de deosebita, nu-mi vine sa cred ca cineva ar putea sa gandeasca ceva rau despre tine.
Si imi mai place mult de tine ca stii sa fii si sensibila si haioasa, e o placere sa te citeasca cineva!
Danuta, si eu cred ca Emma mea e o frumoasa!
In fecare zi ma minunez ce copii frumosi am reusit eu sa fac!
Na, cioara din mine! Dar zau ca as vrea sa aiba si ea perisor mai mult, eu am suferit foarte tare cand eram mica ca aveam 3 fire in cap si nu puteam sa am si eu par lung ca celelalte fete. Nu vrea sa treaca si ea prin complexele pe care le-am avut (si inca le mai am) eu. ![]()
Vrea sa o fereasca mama de tot ce e mai rau in viata asta!![]()
Selenico, sa stii ca si mie mi-a placut mult in Turcia, super peisaje. DOar ca acolo se ajunge mai greu cu masina. E drept ca exista si varianta cu inchiriatul masinii. Dar am observat ca in Turcia, cel putin in ANtalya nu sunt decat hoteluri din astea all inclusive, si parca nu imi vine sa platesc atata si sa nu mananc si la pranz din toate bunatatile alea de acolo. (eu sunt o maaare gurmanda, mie zecile alea de feluri de mancare imi creau o fericire de nedescris, asa, ca un fel de orgasm culinar, de-abia asteptam ora de masa).
Suede, deci zici ca se poate ajunge si cu masina in Corfu!
O sa incep sa ma gandesc mai serios la vacanta, ca se apropie luna mai-iunie. Ce fain e sa poti sa iti faci planuri de vacanta! Visez si eu cu ochii deschisi!
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009)
)
POZE
cristina_ana spune:
Anamaria, sigur ca poti sa pleci si cu copilul in concediu. Mai ales ca in vara o sa fie destul de maricel. Cel mai super ar fi sa mergeti cu avionul si la un all inclusive unde ai mancarica speciala pentru bebe, scaunele speciale si tot ce iti mai trebuie.
Acuma, ca ti-am raspuns tie, imi dau seama ca vacanta in Gecia pica anul acesta, e greu de mers atita drum cu masina cu un bebe asa de mic. Eu cu ANdrei am fost prin Europa cu masina cand avea 1 an si doua luni si a fost bine, dar el deja mergea singurel si manca mancare de oameni mari, aproximativ.
)
POZE
monique02 spune:
Legat de diversificare asa cum zicea Sabina tb introduse alimentele treptat, putin cate putin. Am scris eu lui Luto un post cu fructele in cap trecut. Bineinteles ca am uitat
sa ii mai spun doua detalii: 1. daca lui bebe nu ii place gustul de la mar, nu ii dam, incercam peste o saptamana, si daca nu si nu incercam cu altceva. (nu stiu ce ca asta nu am mai intrebat ca atat Teodora cat si Andreea am acceptat marul). 2. Daca nu tolereaza stomacelul fructul crud sa da fruct copt sau gatit in aburi.
Si cu riscul sa se supere pe mine Carinablanca eu daca as fi in locul ei as incerca totusi alta formula, sti ca ele sunt diferite la gust si poate accepta unul. Ideea este ca pana la 1 an laptele (cel de mama sau formua) tb sa reprezinte o parte destul de mare din alimentatia lor asta pt ca ce le dam noi in diversificare nu este sufiecient ca apoort de vitamine minerale.
Anamaria nu stiu daca exista biscuiti fara gluten dar nu prea vad rostul sa iei biscuiti fara gliten sa ii razi daca poti sa iei cereale care e mai simplu sa le pui cu lingurita. Din cereale orezul nu contine gluten. 
Plec ca azi avem program de alergat cu Andreea, tb sa ma duc la 2 banci, la piscina sa me interesez de abonament etc.
cristina_ana spune:
Monique, sa-mi zici si mie te rog cat costa abonamentul la piscina si daca se poate plati si doar o sedinta, adica fara abonament.
Plec si eu putin pe afara sa plimb papusa!
)
POZE