Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *47*
Raspunsuri - Pagina 8
monique02 spune:
Buna dimineata,
La multi ani Eva Elle, ce bunatati pregatesti pt azi?
Madalina sa nu te superi pe mine dar nu este OK sa ii dai lui Iri biscuiti pt ca sunt facuti din faina de grau care are gluten. Nu este bine sa le dam produse cu gluten pana la 8 luni. Stiu ca mai demult era foarte comun sa le dai la bebelusi mar cu biscuite. Poti in schimb sa ii pui in mar cereale fara gluten, se gasesc la magazin, scrie pe ele ca sunt de la 4 luni.
Subiectul cu plansul si luatul in brate, eu acum vorbesc din perspectiva mea care o am pe Andreea care plange foarte putin, nici Teodora nu a plans mult. Asa ce eu nu prea o las pe Andreea sa planga si mie foare drag sa o tin in brate. Am divagat ca de fapt vroaim sa zic ca o sa vine vremea cand o sa vreti voi sa tineti puii in brate sa ii iubiti si atunci nu o sa vrea ei. Teodora acum max un minut sta in brate.
Pe de alta parte am citit pe undeva ca bebelusii foarte greu se obisnuiesc cu ideea ca sunt persoane separate de mame, adica ei pana pe la 8 luni tot cred ca sunt legati de noi asa cum erau cand stateau in burtica, de asta se streseaza cand nu ne vad. Ei de ex daca nu ne vad mult timp cred ca am disparut, pt ei universul e foarte restrans adica e format numai din ce vad si aud, dureaza pana isi dau seama ca pot exista si obiecte pe care ei nu le vad. De aceea bebelusii care au un program zilnic care rspecta cat de cat orele sunt mai linistiti ca de ex stiu ca dupa baie urmeaza sa primeasca de ancare sau ca dupa masa de dimineata daca ii imbraci urmeaza sa iasa afara etc. 
Dana15 spune:
Monica imi pare rau ca te-ai suparat..acum stau si ma gandesc cine este acel "cineva"..nu, nu trebuie sa-l indici cu degetul, numai ma gandesc eu asa..ca nu am fost atat de fina incat sa sesizez aluzii rautacioase..oare oi fi eu? ca si pe mine ma mai ia gura pe dinainte si sar sa zic cate ceva si poate cateodata ar trebui sa stau in banca mea..oricine ar fi, cred sincer ca nu a avut intentia sa fie rautacioasa, ci doar sa te linisteasca;
offf..cum sa nu ne povestesti despre Dragos? pai copilasii nostri sunt temelia discutiilor de pe forum
pup
sa treaca supararea!
Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
Ioanna81 spune:
Elena, Madalina, Maria multumim pentru urari!
Dana, selen am mai incarcat ieri 3 fotografii la semnatura. o sa mai pun si astazi sa le mai actualizez un pic ca doar am baiat mare.
mai citesc si mai scriu.....
Ioana
de
Carol Ioan
Pataniile noastre 

monique02 spune:
Monica
draga de tine imi pare bine ca ti-ai scris parerea clar si te-ai descarcat. Te rog nu ne mai lasa fara vesti de la Dragoshelu. Sa sti ca eu pt ca nu prea am timp citesc cam pe diagonala mi-am format asa cateva preferinte de fete pe care le citesc mereu (sper sa nu e supere pe mine fetele de aceasta atitudine). Dar cand scri tu ceva eu totdeauna citesc ca imi esti foarte draga si vreau sa stiu ca iti este bine , daca pot sa te ajut cu sfaturi. 
monica_dicut spune:
xgg, n-am pus pe toata lume ain aceasi oala, am si specificat ca este "cineva" si nu voi nominaliza. 
danuta, cum am spus, nu nominalizez. Tu esti o draguta, nu m-ai suparat niciodata 
SI apropos, ca vorbeati zilele trecute de zodii, eu sunt pestoaica, sunt de fel visatoare, pe alta planeta, las mult de la mine pt binele altora, ma impresionez si plang usor, dar si cand ma calca cineva pe batatura rabufnesc si intep, in plus, ma caracterizeaza o mare lipsa de diplomatie.
monique, mi-a placut postul tau referitor la tinutul in brate. SI eu profit acum cat pot ca stiu ca e baiat si mai tarziu nici nu o sa vrea sa ma vada, d'apai sa-l pup si sa-l iau in brate
. Cat despre legatura dintre mama si copil, eu stiam ca se spune ca suntem legati pana la 7 ani prin "cordonul ombilical" invizibil dpa nastere
. Citisem asta pe undeva dar din pacate nu mai stiu pe unde.
Monica
de Minune
Dragos Alexandru
(26.08.2009) 
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
suede spune:
Cristina_ana iti recomand cu caldura.Nu se compara cu Turcia.
Se poate ajunge si cu masina,cu feribotul!Noai am preferat cu avionul ca e mai comod si eram si gravida...nu puteam sta mult in masina.
In schimb,am inchiriat o masina acolo si am vazut toata insula,cu tot ce era de vazut:cetatea,castelul lui Sisi,muzeul de arta,muzeul acvatic,in fiecare zi exploram alta plaja (in asa fel incat intr-o zi am ajuns pe o plaja imensa cu doar cativa oameni),am mers cu un fel de submarin si am vazut pesti si scoici,am fost si la Paleokastrita (o manastire importanta la ei),am fost si in croaziera la Laguna Albastra si la Sintra(o statiune superba),deci ai ce face.Am stat si la balaceala ![]()
Iti recomand tarmul estic al insulei,care este nisipos(ai nisip in apa),intrucat cel vestic este si stancos si este si plin de arici de mare.
Eu imi doresc sa mai ajung acolo!
Laura
fericita de puiut scump norocos
Mihnea Costin 12.10.2009
Botez (poze noi):
http://family.webshots.com/album/576090801denWPx
monica_dicut spune:
SI eu recomand Grecia
. Eu sunt indragostita de ea si de oamenii de acolo care sunt tare ospitalieri si draguti. Noi am fost de 2 ori cu masina. A doua oara in Thassos si am trecut cu ferryboat-ul. E adevarat ca e ceva de mers dar merita.
Monica
de Minune
Dragos Alexandru
(26.08.2009) 
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
selen80 spune:
Luci si Ebru e la faza de tipat....tipa l noi, la jucarii, la pereti
ba chiar nu mai gangureste mai deloc, doar tipa...poate reusesc si eu s-o filmez, mai din departare, ca daca vede camera se opreste...
Croco Ama este o finuta si o frumoasa! si ce frumos imbratiseaza ea toate jucariile...care sunt toate ALE EI! ![]()
Elle multumiom de tratatie, deci nu retinusem gresit 
Mada ce fel de biscuiti ii dai cu mar lui Iri?? eu stiu ca nu e bine in primul an sa le dam nimic cu zahar si sare....
vad acum ca ti-a scris si Sabina (pe care o pupam impreuna cu mogalnetele si speram sa intre mai des) acelasi lucru..
Anamaria imi pare rau de situatia cu jobul
cabd ar trebui sa te intorci?
Suede succes la vaccin, sa nu planga Mihnea siu sa nu faca febra! am vazut si pozele din Corfu, ai fost o gravidutza tare frumoasa...de locuri nu mai zic ![]()
Raluk mie mi-a placut tare poza 593, nu dau link ca poate nu vrei sa fie pe forum
Cristina de ce zici ca in Turcia ai fi legata de hotel? noi am fost cu masina si chiar ai pe unde sa umbli si acolo cu masina, sunt locuri superbe
VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
Dana15 spune:
Monique ce mesaj linistitor ai scris pentru Monica!
"vreau sa stiu ca iti este bine"..frumos!
Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
suede spune:
Va las,trebuie sa ne pregatim ca plecam la control.
Pupam si pe Monica
ca sa nu mai fie suparata!
pentru toate fetele
Laura
fericita de puiut scump norocos
Mihnea Costin 12.10.2009
Botez (poze noi):
http://family.webshots.com/album/576090801denWPx