Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *47*
Raspunsuri - Pagina 11
Ioanna81 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui selen80 Ioanna dar povesteste-ne si noua cum ati ajuns vedete |
credeam ca nu mai intrebati ! :)):))
glumesc!din aproape in aproape am aflat ca este nevoie de o poveste pentru revista mami. de fapt 2 povesti! si am trimis o poza cu noi asa ca ne-au chemat sa ne fotografieze si sa ne asculte povestea! asa ca pe 1 noiembrie ne-am prezentat cu 2 ore intarziere. fotografia de la "mandra de burtica mea" nu este 100% reala. adica eu sunt in ea si nu e facuta in photoshop... dar am lucrat un pic la faza cu burtica avand in vedere ca nascusem de 1 luna jumate!
Ioana
de
Carol Ioan
Pataniile noastre 
Ioanna81 spune:
selen apropo de partzuri... ai incercat sa faci bicicleta? sau masaj pe burtica? sau papi tu ceva care il baloneaza?
am inteles de la medicul meu de familie ca exista un ceva de plante pe piata special pentru flatulenta la sugari! dar nu mai stiu cum ii zice!![]()
Ioana
de
Carol Ioan
Pataniile noastre 

Dana15 spune:
Servus Thea!
eu cred ca sotul tau are dreptate
..poate ca va stresati un pic prea mult sa-l antrenati pe Matei..si devine obositor pentru bietul pui; spun din experienta vacantei de 5 zile la parintii mei, unde 5 adulti (in afara de noi, parintii) incercau sa o distreze pe Ana si biata de ea, nu pricepea nimic din toata dragaleala aceea si devenise destul de irascibila;
si Ana isi baga manutele in gura si tipa..acum cateva zile, saream imediat cu sanul in gura ei..tipatul ei de bucurie se transforma in plans .."ca faci mami?! mie nu mi-e foame, vreau sa povestim"
..acum m-am invatat si nu o mai fortez cu nimic..adesea se calmeaza stand la ea in patut,cu suzi, fara sa intervin eu prea mult;
cand ii este somn, Ana isi freaca ochisorii si intoarce capul stanga-dreapta, in cautarea unei paturici unde sa-si bage nasucul;
Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
kemsy spune:
Neata!!!
Vai, ce bine mai era daca tinea vorba din batrani, si se linistea...Loris a urlat sambata si duminica cat pentru 3 luni din urma...
L-au zapacit atatia oameni in jur. Iar de vreo cateva nopti doarme cate 1,5-2 ore, si se trezeste 
Azi noapte se scarpina pe cap, era rosu, banuiesc ca tot de la cruste
I-am dat cu crema mereu, dar incep sa ma intreb daca e bine sa-i dau asa des 
Dar, sa trecem peste...Ipyyyyyyyyyyyyy, a venit salteluta centru de activitati. Acum il astept sa se trezeasca si sa-i vad reactia 
S-a trezit!! Revin
Gianina,
fericita de gingas
Loris Stefan (02.10.2009)

Asa s-a nascut Loris
cristina_ana spune:
Am fost si eu jumatate de ora afara si nu stiam cum sa ma intorc mai repede. Nu m-am gandit sa-mi iau caciula si mi-a inghetat capul rau de tot. Imi vine sa ma culc pe calorifer sa ma dezghet mai repede! Eu nu sunt absolut deloc prietena cu frigul, de-abia astept sa vina primavara, sa se umple parcul de copii si mamici.
Mamicile care stau aproape de Parcul Moghioros, ce imi place mie acolo este ca toate mamicile cu copilasi pana intr-un an jumate, cam asa, se aduna pe o pajiste mare, fiecare vine cu jucariile lui si se pun la comun, adica toti copilasii se joaca intre ei, fiecare cu jucariile celuilalt, bineinteles si e o super atmosfera. Mamicile vorbesc intre ele, chiar daca nu se cunosc. De-abia astept vremuri mai bune. Mie in parcul Carol de ex nu imi place, ca e pustiu si fara viata.
Ioana, dar nu ai poza pe calculator, sa o vedem si noi? Am vrut sa cumpar si eu revista Mami, dar am uitat.
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009)
)
POZE
Dana15 spune:
mai Ioanna, ai mila si de ochisorii mei! unde sa vada si ei pozele facute pentru revista
?! ca nu stiu daca ajung astazi la chioscul de ziare!
pe ultimele 3 din albumul de la semnatura le-am vazut..frumos si ochios baiatul!
Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
hepilica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monica_dicut .. in plus, ma caracterizeaza o mare lipsa de diplomatie. [b]monique[/b |

foarte tare!

h.
minunata (22.09.2009).Multumesc lui DD.
Ioanna81 spune:
cu dedicatie pentru Dana am incarcat o parte din fotografii la semnatura. nu pot sa le pun pe toate ca le blochez pagina. oricum in revista au intrat 2 fotografii!!! asa ca voi vedeti mai mult!
Ioana
de
Carol Ioan
Pataniile noastre 

THEA22 spune:
DANA,
! O sa incerc sa temperez treaba cu dragalelile si avantul bunicilor...daca se poate!Mersi de sfat!Pupici Anei de la Matei
!
THEA22,mama fericita de'
'Matei Alexandru
4mykids spune:
Buna dimineata,
In primul rand
frmoasei Eva ,sa fi cuminte,sanatoasa si desteapta
.
In al doilea rand
pentru Monica,cred ca nici una dintre noi nu stim ce e in sufletul tau,iar tu ca mama ai instinctele foarmate perfect pentru copilul tau, deci tu sti cel mai bine capacitatiile si asteptarile lui Dragos.Sint convinsa ca mai devreme sau mai tarziu ne vei povesti cu mare drag prostioarele facute de Dragos iar noi vom zambi, capul sus mami totul va fi bine, dragostea si caldura inimii tale i vor da Dragoselului tot ce are nevoie.
Nici isabella nu se intoarce de pe o parte pe alta si nici nu mi-am facut nicodata griji , nici Iulia nu a facut-o si este un copil perfect normal.
Noi il iubim pe Dragos asa cum este si ne este drag, si suntem aici ficare sa ne plangem sau sa ne bucuram de copii nostri sa primin sau sa dam incurajari , deci daca simiti nevoie sa ne impartasesti ce face Dragos , vom asculta si te vom sfatui intodeauna cu mare placere.
Raluk, vazut poze superbe cu vedete superbe, ai fost minunata, de fapt toti 3 ati fost si ma bucur sa va vad fetele atat de fericite si linistite , va pup cu drag.
Eu nu reusesc sa vad pozele Ioannei, nu ma lasa sa deschid programul.
Nela , foarte fain blogul, si imi place tare mult cum asterni gandurile printre randuri se citeste fericirea ta.
ieri am fost la sesiunea de alaptare , unde sa vorbit despre diversificare, am sa va spun ce mi sa spus si mie acolo.
Diversificarea se incepe la 6 luni, dar daca mama vede si simte ca copilul este pregatit se poate incepe mai repede.Dupa accea au fost daramate toate miturile legate de diversificare pe care le-am stiut, dar vi le expun si voua, se incepe cu doua 3 linurite pe zi Dar, se amesteca cartofi cu morcovi si piept de pui , NU SE FOLOSESTE BLENDERUL se va taia cu cutitil in bucatele cat mai mici, si i se servesc copilului.Diversificare incepe si din momentul in care copilul tine singur in manuta spre exemplu o bucatica de banana pe cu care se va juca si o va face vraiste pe masuta dar din bucatiile facute vraiste vei observa ca va baga si in gurita.I se mai dau bucati de paine , sau morcov la manuta.Vei sti ca copiul este pregatit de diversificare cand incepe sa manace jucariile , este excitat cand vede mancare pe masa se trezeste des noaptea sau este in permanenta ziua in cautare de mancare.
Astea mi s-au zis mie asta v-am expus si eu, binenteles ca eu voi face cum cred eu cu alimente introduse treptat.
Acu fug ca plange Bella mea, revin .