Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *47*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Ioanna gata ne-am intepat o singura data si chiar nu a zis nimic piticul. Cred ca nu a fost dureros. A facut ochisorii mari cand a bagat acul si se uita la mine. Doctora ne-a zis ca cel de 6 luni e mai problematic. Cam atat
Unde sunt pozele de revista? Vreau si eu sa le vad ca azi nu putem iesi afara ca am facut vaccinul si nu pot lua revista.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

am cantarit-o si eu azi pe maia. hai ca a crescut fata mea. de la 5860g a ajuns intr-o saptamana jumatate la 5900g .

pana la sfarsitul lunii poate ajunge si ea la 5920 ca la 6 kg ma gandesc ca pe la jumatatea lui mai .

h.

minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81

cu dedicatie pentru Dana am incarcat o parte din fotografii la semnatura. nu pot sa le pun pe toate ca le blochez pagina. oricum in revista au intrat 2 fotografii!!! asa ca voi vedeti mai mult!

Ioana de Carol Ioan Pataniile noastre

ioi, saru'mana! frumosi mai sunteti! tu, slabuta si zambareata, ala micu' este un vis frumos, iar tati..mai, Ioana, dar cati 2 metri jumate are tati, mai?!!!?

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamaria1979

Ioanna gata ne-am intepat o singura data si chiar nu a zis nimic piticul. Cred ca nu a fost dureros. A facut ochisorii mari cand a bagat acul si se uita la mine. Doctora ne-a zis ca cel de 6 luni e mai problematic. Cam atat
Unde sunt pozele de revista? Vreau si eu sa le vad ca azi nu putem iesi afara ca am facut vaccinul si nu pot lua revista.

gand la gand cu bucurie! exact la tine ma gandeam acuma!

ti-am zis eu ca o sa fie bine!

pozele sunt la semnatura!

Ioana de Carol Ioan Pataniile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 4mykids spune:

Gata ,doarme

Acu sa-mi spun si eu offul ca ma tot gandesc de ceva vreme.
Dupa divort fostul sot a fost obligat sa platesca pensie alimentara pentru Iulia si a facut-o pana anul trecut prin aprilie can a incetat l-am contactat prin mail si mi-a spus ca a ramas fara servici.Bun, acu eu ma intreb daca intre timp el si-a gasit servici cum pot eu sa aflu?adica toti banii trimisi eu i strang intr-un cont pentru Iulia cand va fi mare sa o ajute un pic.El intodeauna a avut functii de bune si ma gandesc ca intre timp si-a gasit alt servici dar din pacate nu ma pot baza pe el sa mi-o spuna.As vrea sa stiu daca exista vreo organizatie unde as putea sa aflu daca lucreaza sau nu, nu as vrea sa merg la avocat din simplu motiv ca daca nu lucreaza ma simt prost fata de el.

Dati-mi un sfat va rog!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Voiam sa incep cu altele...dar...

monica_dicut Nu stiu cinte te-a suparat chiar atat de rau incat sa simti asemenea lucruri. Poate-s chiar eu...si am stat pana acum si-am cugetat si am privit in urma si mi-am facut atat de multe ganduri. Stiu ca uneori o iau pe aratura dar niciodata n-am avut in intentie sa scriu ceva care sa afecteze pe cineva. Sa stii ca de fapt TU esti cea care m-a determinat pe mine sa scriu la acest subiect. Te citeam si te rasciteam si-mi spuneam ca esti atat de curajoasa, plangeam ori de cate ori erai suparata, radeam cand ne tratai cu glumite, am asteptat infrigurata nasterea lui Dragos ca apoi sa ma entuziasmez de ce copil minunat ai...si atunci stiu ca-mi mangaiam burtica si-mi doream sa am si eu un luptator, te-am invidiat pentru taria de caracter si te-am admirat pentru tot ceea ce esti tu. Stiu ca esti o mama admirabila!!! Mi-au dat lacrimile cand mi-ai declarat ca vrei sa te intalnesti cu mine si mi-am jurat ca prima data cand voi calca in Bucuresti te voi suna si..chiar daca te voi prinde in pase proaste sau nu vei avea chef de sporovaieli eu tot voi incerca. Sincera sa fiu, te-am si visat cum stateam si si povesteam cate-n luna si-n stele despre dovleceii nostri. Te-am admirat cand ai deschis contul de Yahoo special pentru noi, astea "muritoarele"!
Eu personal iti inteleg toate temerile si iti dau dreptate sa fie si un pic mai profunde toate gandurile si dorintele tinand cont ca esti o mamica incercata Si totodata, chiar daca o sa para cliseu, stiu ca fiecare copil are ritmul lui de dezvoltare. Unii vorbesc mai devreme, altii mai tarziu, unii merg la 8 luni, altii nici la 1 an si 2-3 luni nu o fac, unii cer olita devreme, altii si la 4 ani fac in scutece... Noi, mamele, suntem datoare sa-i iubim neconditionat de aceste manifestari sociale.
Dragos este perfect asa cum este, chiar de nu se rostogoleste, chiar daca nu-si duce picioarele la gura, chiar daca nu rade in hohote sau chiar daca nu poate fi comparat cu altii. Tu trebuie sa te gandesti ca si noua ne-ar placea sa acceleram un pic lucrurile dar bebelusii stiu cel mai bine cand sunt pregatiti pentru urmatoarea etapa.
Si eu am piticii mei...si ma educ sa am rabdare!
Te rog, te rog din suflet, nu ne lasa fara povesti despre Dragos, nu ne lasa fara problemele pe care le ai, nu ne lasa fara trairile tale cele mai intense!
Te pe suflet si sper sa fie o etapa trecatoare.

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

'neata la amiaz

Multi multi pupici pt sarbatoritii de azisa fie sanatosi si sa creasca mari si frumosi

O urare speciala pt Eva
La multi ani papusa draga!!!

Monica,tu stii ca mi-e tare tare draga,si Dragoselu' la fel, cum vrei sa ne lasi "cu ochii in soare?" Sper sa reusesti sa treci peste si sa ne bucuri cu poznele puiului si chiar sa ne impartasesti din piticii tai sau micile problemute pe care le intampinati....ca doar de-aia suntem aici,sa impartim si bune si rele si sa ne fim alaturi in orice imprejurare
Te pup tare tare si te cu drag

Multumesc tuturor pt urarile de bine la exameneSa fie din plin

Mely , implinita de Alexandru si Razvan

Astept primavara...

_

"You are worried about seeing him spend his early years in doing nothing. What! Is it nothing to be happy? Nothing to skip, play, and run around all day long? Never in his life will he be so busy again." Jean-Jacques Rousseau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Citat:
citat din mesajul lui 4mykids

Gata ,doarme

Acu sa-mi spun si eu offul ca ma tot gandesc de ceva vreme.
Dupa divort fostul sot a fost obligat sa platesca pensie alimentara pentru Iulia si a facut-o pana anul trecut prin aprilie can a incetat l-am contactat prin mail si mi-a spus ca a ramas fara servici.Bun, acu eu ma intreb daca intre timp el si-a gasit servici cum pot eu sa aflu?adica toti banii trimisi eu i strang intr-un cont pentru Iulia cand va fi mare sa o ajute un pic.El intodeauna a avut functii de bune si ma gandesc ca intre timp si-a gasit alt servici dar din pacate nu ma pot baza pe el sa mi-o spuna.As vrea sa stiu daca exista vreo organizatie unde as putea sa aflu daca lucreaza sau nu, nu as vrea sa merg la avocat din simplu motiv ca daca nu lucreaza ma simt prost fata de el.

Dati-mi un sfat va rog!!

Claudia, mami de IULIA(04.12.2003) si ALEXANDRA ISABELLA(05.09.2009)

4mykids - daca nu plateste pensie alimentara se numeste abandon de familie.
este infractiune daca nu plateste pensie alimentara si se pedepseste cu inchisoare.
calea legala este sa il dai in judecata dupa minim 3 luni de neplata.
dc nu are servici, instanta il poate pasui o perioada cu conditia sa se angajeze si sa plateasca retroactiv. dc nu si-a gasit servici in perioada stabilita de instanta si nici plata pensiei nu o face, va fi condamnat.
asta e calea legala.

altfel...nu stiu cum poti afla...poate de la prieteni, vecini...

h.

minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Anamaria,ma bucur ca n-a plans micutul curajosul de el.Tinem pumnii sa nu faceti temperatura

Iona,v-am admirat cu mare drag pozelesunteti niste frumosi,si aici ma refer si la tati care arata bine bine de tot...

Mely , implinita de Alexandru si Razvan

Astept primavara...

_

"You are worried about seeing him spend his early years in doing nothing. What! Is it nothing to be happy? Nothing to skip, play, and run around all day long? Never in his life will he be so busy again." Jean-Jacques Rousseau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 4mykids spune:

Multumesc Hepilica,
Stiu ca neplata pensiei alimentare se pedepseste cu inchinsoare si nu as fi vrut sa ajung acolo, dar din pacate nu am incredere ca imi va spune cand se va angaja.Noi am locuit in Bucuresti in drumul Taberei , ulterior dupa divort eu m-am mutat la Zalau in apartamentul parintiilor mei, iar el si-a reconstruit o noua familie in Ploiesti deci este destul de greu pentru mine sa gasesc pe cineva care ar putea sa ma informeze.
O sa vad ce pot face , pentru ca nu vreau ca Iulia sa fie dezavantajata, a fost conceputa din dragoste cu o dorinta fierbinte din partea noastra de a o tine in brate si a o iubi, deci consider ca atat merita macar din partea tatalui , o viziune mai usoara a viitorului.

Mergi la inceput