Bobocei de sept-oct 2008 (243)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Hai ma Zuzix mai chiar asa ai priceput tu???Nu imi vine sa cred, o fi din cauza ca nu ai citit cu atentie si nu ai citit tot????
Eu zic sa mai citesti odata cu atentie si daca nu intelegi sunt aici sa te ajut.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Piolica acu sa nu te superi ca te laud si eu da chiar e fain burlanul.Mi-ai dat si mie o idee super ii fac si eu lu Andrei chiar daca pare mai potrivit pt fete noah si il fac fetita

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyanira

Piolica acu sa nu te superi ca te laud si eu da chiar e fain burlanul.Mi-ai dat si mie o idee super ii fac si eu lu Andrei chiar daca pare mai potrivit pt fete noah si il fac fetita

Diana

daca aveam un baietel l-as fi facut in dungi, sa fie asa mai barbatesc si poate un ochi pe fata unul pe dos. hai ca ma bag si la sfaturi acum.... moama...
sa ne arati ce ti-a iesit. pup.

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

draga zuzix, ori citesti cu atentie, ori te rog paraseste aceasta casuta linistita, unde ne respectam reciproc si nu ne acuzam de diverse. cu motiv sau fara.
pe forumul DC sunt deschise muulte topicuri controversate, daca chiar n-ai altceva mai bun de facut cu timpul tau, te rog, mergi acolo, gasesti destule persoane cu care sa te certi.

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

rosii babytza?da de carne pt congelator ce zici?

zuzix no offence ia si citeste bine ce spun fetele astea aici ca nu-i nici una din noi nebuna sa-si sedeze copilul eu una nu am apelat la aceste pastilute dar stau si ma intrb daca nu mai rau ii fac ca il las sa se chinuie si de 3 nopti urla in continuu si nu dormim bine nici noi nici el

aaa v-am zis??avem 4dintidar acum ne iese cred ca un canin ca ceilalti dinti au iesit fara "cantec"

niko pupam somaleza sa fie ok la vaccin si dupa

vazut burlan de elsa mooma ce misto..lizuca bine,hai si burlanul

vazut scaunele noi de huni parerea mea lumi e ca mai multa bataie de cap o sa ai cu ele,sper sa nu fie asa dar ma gandesc ca-s usurele si sa nu pice pretiosii din ele sa nu se rastoarne,nu stiu...sper sa fie ok sincer

vazut trenulet gonflabil cu raducu cu tot fff misto doar ca eu nu-l vad pe neastamparatul asta al meu sa stea in el,de fapt el nu mai sta in nimic doar se cataar pe mobila si de acolo sare in diverse directii

babytza felicitari tinei pt olimpiada sper sa aiba rezultate maxime

nu mai stiu ce sa mai zic,dar am citit tot

noi ok,adik cu nervii si bocetele de la dinti dar in rest ok voiosi sanatosi si mancaciosi frateieri la pranz a mancat 2 copane la cuptor si piure cu branzica

aseara a mancat pizza cu piept de pui facuta de moi

de David

Mergi la inceput

niko, bafta multa la vaccin! sper sa se lase fara reactii. noi il facem peste o saptamana.
sa ne spui ce zice doctorul vis-a-vis de apetitul Karinei.

piolica, multumesc. si mie imi place tare mult culoarea verde! si scaunelele de baie tot asa erau.

dya, ai incercat sa comanzi online? sau ai mers la farmacii de n-ai gasit? ca si eu - cica - m-am hotarat sa-l iau luna asta si sa stiu in ce directie ma indrept. sar'na.

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

Mergi la inceput

nushu, sa stii ca sunt stabile scaunele, chiar daca sunt usoare, datorita formatului de tron. cred ca cele cu picioare sunt cele mai periculoase.
oricum, bataie de cap am cu ele, pretiosii, mai ales Robi, se urca in picioare pe ele. si degeaba tot le mut eu undeva in centrul camerei, unde nu-i niciun punct de sprijin, il muta singur pana la perete, ca sa se poata sui. deocamdata e ok, le mai tin prin casa, vedem mai apoi...

felicitari pentru dintzoci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

BABYTZA, Felicitari Tinei! Wow, olimpiada, imi amintesc ce emotii aveam si eu la virsta ei cind mergeam la olimpiade.
nushu, pupici dintosului mincacios, deci e in 4 dinti? bravo!!!

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

LA MULTI ANI NAUSICAAAA!!!

Si noi am avut o noapte linistita...LAureta si tati nostru e in delegatie,mama lor de delegatii ca m-am saturat

Lumi tie si hunilor.Am vazut scaunelele,noi i l-am luat Alexiei din cauza de catarat peste tot

Nikolici tin pumnii sa treceti k de vaccin

Piolica ff frumos burlanul,nu se compara cu fotomodelul insa

Dya si sper sa-i treaca cat mai repede lu'Andrei.

zuzix n-ai inteles nimik

Cristina super trenuletul

Nusha felicitari ptr dinti

Babytza felicitari ptr Tinei

Anca ma bucur ca e mai bine Carla.

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Ca tot am deschis discutia.. am de dat cateva raspunsuri

Mesajul meu initial nu il consider tendentios si nu nu vad ce beneficii ar aduce un astfel de ton intr-o discutie deschisa. Cel mult, poate fi considerat a fi un semnal de alarma din partea unei persoane.

Vorbesc doar despre mine si parerea mea iar cnsideratiile sunt la nivel general, fara sa pun la colt pe nimeni.

Asadar, eu nu as cumpara pastile de pe internet (fie ele si homeopate), cu usurinta cu care cumpar haine sau jucarii. De asemeni, nu as administra pastile de nici un fel copilului, fara indrumarea unui medic de incredere care sa cunoasca atent pb copilului meu.

Si, recunosc, am cumparat lucruri pt Sofia, despre care am citit pe forum, pt ca au fost recomandate si testate de alte mamici. Uneori poate nici nu am mai folosit filtrul analizei personale fiind foarte entuziasmata de alte pareri. Nu as face acelasi gest in cazul medicamentelor.

Si inca ceva, are logia treaba cu "somnul de refacere" insa cred ca unele ingrediente din medicamentele homeopate pot induce somnul. Citez din ingrediantele Calma Forte 4 kids:

"Formula:
Aconitum Nap. 6X HPUS - for physical & mental restlessness
Calc. Phos. 12X HPUS - for pains in joints & bones, peevishness
Chamomilla 6X HPUS - for irritability, restlessness, sleeplessness
Cina 6X HPUS - for nightmares, irritability of temper
Lycopodium 6X HPUS - for lack of focus, extreme sensitivity
Nat. Mur. 6X HPUS - for irritability, crying, oversensitivity
Pulsatilla 6X HPUS - for causeless crying, sleeplessness from travel
Sulphur 6X HPUS - for irritability, peevishness"

Victoria, mami de Anna Sofia

mA fAc MaRe
Ziua cand lumea a devenit mai frumoasa

www.youtube.com/watch?v=7AUF_trxUp0" target="_blank">Alinare cu un zambet

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput