Bobocei de sept-oct 2008 (243)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

La multi ani Nausica!!!!
Sa ai parte de o zi frumoasa si o viata minunata alaturi de familia ta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

asaa. am culcat copilul , ca era obosit..ca nah, treaz de pe la 6 ..nu am mai avut sedative, asa ca i-am dat un pumn in moaca a cazut la datorie in 7 minute
Zuzix , e o gluma, sper sa nu fiu raportata la protectia copilului, nu de alta dar vina aia si ma prind ca imi sedez copilul cu pastilute de dinti

nushulica rosii am la greu de la tata de la sera, dar carnea e scumpa nene, ca ii dau numai pui bio si muschiulet de vita. Nu o stric pe cine nu merita, o pastrez pentru copiii mei
Felicitari pentru dintisori !!!!!!!!!!

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Citat:
citat din mesajul lui luminita2008

niko, bafta multa la vaccin! sper sa se lase fara reactii. noi il facem peste o saptamana.
sa ne spui ce zice doctorul vis-a-vis de apetitul Karinei.

piolica, multumesc. si mie imi place tare mult culoarea verde! si scaunelele de baie tot asa erau.

dya, ai incercat sa comanzi online? sau ai mers la farmacii de n-ai gasit? ca si eu - cica - m-am hotarat sa-l iau luna asta si sa stiu in ce directie ma indrept. sar'na.

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

Lumi am vb acolo pe site-ul ala de l-ai pus tu si nu mai il mai pe stoc ei sunt din Oradea m-au indrumat spre o farmacie de aici din oras de la noi a fost sotu dimineata si nu mai e.Mai au numai modele cu piston.Am mai gasit pe un alt site dar pretul e cu aproape 1 mil mai mare mi se pare putin cam scump dar daca nu gasesc altfel o sa iau si asa cred.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

zuzix eu cred ar fi bine sa citesti TOT SI CU MARE ATENTIE ceea ce s-a scris aici pana acun si apoi sa intri sa ne disturbi noua linistea.
Si daca nu stiai:
Cei mai multi oameni nu stiu ce este homeopatia. Nu avem o traditie ca alte tari occidentale sau orientale. Tot mai multi insa doresc sa se informeze. Unii sunt sceptici numai cand vad acele pilule mici. 'si ma fac eu bine din astea ? ' este o intrebare frecventa. Da ,te faci bine din doar cateva pilule. Trebuie insa sa fi responsabil si tu de sanatatea ta, de regimul si modul tau de viata.

Acolo unde nu se duce o viata echilibrata rezultatele scontate sunt pe masura. Homeopatia nu poate trata orice, sa fim bine intelesi. Unei boli terminale homeopatia ii poate numai palia simptomele.

Comunicarea este esentiala in practica homeopatica. In primul rand pacientul trebuie sa spuna tot ce se intampla anormal sau deosebit cu el, nu trebuie sa aiba retineri. Trebuie sa aiba incredere in homeopat si sa comunice canstant cu el. Cei mai multi oameni vorbesc la inceput de rezultatele analizelor si nume savante de boli. Pentru homeopatie trebuie sa spui ce te doare, unde te doare , cand te doare ce face sa-ti fie mai bine sau mai rau si alte aspecte obiective. Daca te doare spatele poti spune ca te dor selele, si la fel de bine poti spune ca ragai sau tragi vanturi. Este normal sa vorbesti in felul tau .

La homeopatie apeleaza cel mai mult femeile si adolescentele .
Multe din problemele emotionale si specifice sexului frumos isi gasesc rezolvarea cu ajutorul homeopatiei.
Copii dau rezultate excelente si rapide cand problemele lor au o rezolvare homeopatica.

Daca tai o ceapa in bucatarie ca din senin incepi sa plangi. Te ustura ochii si ti se inrosesc, stranuti si-ti curge nasul abundent. Iesi afara la aer liber si totul incepe sa fie mai bine, simptomele se amelioreaza. Din banala ceapa de bucatarie se face remediul homeopatic ' allium cepa '.Daca iei 2 pilule din acest medicament, simptomele produse de vaporii toxici ai cepei vor pleca la fel de repede pe cat au aparut.

CEEA CE PRODUCE O BOALA O POATE SI VINDECA.

Remediul homeopatic produs din ceapa poate trata raceli si alergii care au aceleasi simptome ca cele enumerate anterior. O substanta administrata repetitiv unui om sanatos, ii vor produce o serie de simptome. Aceeasi substanta preparata homeopatic va trata acele simptome la un om bolnav. Exista mii de astfel de medicamente dintre care sute din ele au la baza plante medicinale, substante minerale sau produse biologice.
Aceste remedii dau un ajutor eficient stimuland sistemul imunitar si mecanismele de autoreglare ale organismului nostru. Ele actioneaza bland fara a produce efecte secundare.

Homeopatia trateaza pacientul sub toate aspectele. Omul este vazut ca un intreg , el are minte suflet si trup. Simptomele mentale si emotionale sunt mai importante decat cele fizice.
Fiecare persoana este diferita asa ca tratamentul homeopatic este individualizat pentru fiecare pacient in parte.
Remediile homeopate sunt niste pastile mici un tuburi cilindrice care nu au nici un gust sau miros neplacut.

Copii sunt inebuniti dupa ele. Cei mai mici vin cu mare placere in cabinetul de homeopatie stiind ca vor primi in final cateva bombonele ; remediile au un gust dulce. De la sugari si pana la cei varstnici , homeopatia este in egala masura eficienta, chiar si pentru femeile insarcinate are o larga aplicabilitate.

Homeopatia are un potential urias in lume si este mult practicata in India, Argentina, Anglia, Franta, Australia si multe alte tari.
Organizatia Mondiala a Sanatatii a clasat homeopatia ca fiind al doilea sistem medical practicat in lume.

........si mai pot continua cu multe alte aspecte ale homeopatiei...

Asa ca te rog prima data informeaza-te si apoi vorbeste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

dya, merci de raspuns. da-mi si mie te rog site-ul cu pricina. desi mai intai il trimit pe sot la toate farmaciile din Bucuresti.

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui babytza

asaa. am culcat copilul , ca era obosit..ca nah, treaz de pe la 6 ..nu am mai avut sedative, asa ca i-am dat un pumn in moaca a cazut la datorie in 7 minute
Zuzix , e o gluma, sper sa nu fiu raportata la protectia copilului, nu de alta dar vina aia si ma prind ca imi sedez copilul cu pastilute de dinti

nushulica rosii am la greu de la tata de la sera, dar carnea e scumpa nene, ca ii dau numai pui bio si muschiulet de vita. Nu o stric pe cine nu merita, o pastrez pentru copiii mei
Felicitari pentru dintisori !!!!!!!!!!

Babytza si puiiValentina David

Esti tare!!!!Vezi ca nici nu mai ai nevoei de sedative mai dai si banii degeaba.

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Dya,Lumi daca sunt din Oradea,pot sa va ajut?? Eventual cumpar de aici si vi le trimit.

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Neata si de la noi, asaaaa pe la ora 13.00

Am culcat acum mandra si am si eu ceva timp cu Matei lipit de desene...

LA MULTI ANI ALEXANDRA!!! SA FII FERICITA SI IMPLINITA!!

nushulica mooooama, asa repede ati ajuns la 4 dintzi?!?! dintzosul!!

nikolici tinem pumnii la vaccin!! sa fie fara reactii!!

Anca am vrut si eu sa-ti scriu ieri dar fetele spusesera tot ce trebuia spus, asa ca nu imi ramane decat sa ma bucur azi ca e mai bine carla!! Sper sa scapati repede de toate problemutele!!

babytza felicitari Tinei pt olimpiada!!! Astept si eu rezultatele cu sufletul la gura alaturi de voi!!!

kllemi cum sunteti? Cum ati dormit?

Pacat ca m-a enervat zuzix cu postarea ei stupida, ca eram taaare bine dispusa... NU ma obosesc sa-i raspund in vre-un fel...

Acuma fug ca am ora de colorat si invatat desen cu Matei!! PUUUUUP!!!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

Mergi la inceput

http://www.omegastore. ro/ ingrijirea-sanatatii-familiei/aparate-de-aerosoli-cu-ultrasunete.html
Uite Lumi aici e cu 70 ron mai scump si costa si transoortul mai mult ca ma intrebat.La aia de la Oradea era 16 ron transportul era super ok.
Daca cumva mai sapi si tu si gasesti mai ieftin te rog sa imi zici ca tu esti tare priceputa in gasit produse pe net.Sper sa nu te superi ca te laud.

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Joy, camilia e musetel si nimic altceva. Acum nu vreau sa te conving, dar cred ca stii si tu beneficiile plantelor, iar musetelul este pentru calmare - nu pt sedare!
Aici foarte multi farmacisti si medici fac cursuri sa invete plantele, sint multe reportaje despre asta, sa-i vezi cum se duc pe cimpuri si invata plantele / florile si beneficiile acestora. Sint 'herboriste' gen plafar in Ro, au tot felul de plante, insa sint farmacisti de baza, si nu vinzatori. Vad ca trendul e din ce in ce mai mare spre natural / homeopatie.

Citeste si tu despre homeopatie, cum sint facute bilutele alea si ce concentratii au, ai sa vezi ca nu e vorba de sedare. In fine, e parerea ta si o respect, insa faptul ca mamicile cumpara de pe net nu vad de ce ar fi rau, atit timp cit nu se gasesc in Ro. Stiu ca fetele vorbisera cu Simodine sa le ia din US din farmacie direct. Dar daca nu se mai duce nimeni acolo, normal ca-si comanda online.
Eu am propus sa le trimit camilia de aici care se gaseste in orice farmacie si care e recomandat de medicul pediatru.

Chiar si tu spuneai ca oscillo e bun, stii din ce e facut? din ficatul si inima de Anas barbariae!!! Cu ce e asta mai bun decit plantele?

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput