Bobocei de sept-oct 2008 (243)
Raspunsuri - Pagina 20
dyanira spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andy.p Dya,Lumi daca sunt din Oradea,pot sa va ajut?? Eventual cumpar de aici si vi le trimit. Laura , Alexia (14.09.2008) Andrei(07.04.2002)"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii" (Micul Print) |
Laura multumesc tare de tot
Intr-adevar de pozitul e in Oradea dar am vb cu doamna azi de dimineata la tel si nu il mai au pe stoc.Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
Zuzix spune:
Bun, pai hai sa vedem ce nu am inteles eu bine. Apelati la diverse pastilute "homeopate"...ca sa va ajutati copilul, care ori nu doarme bine, ori il doare ceva...etc. Pastilutele minune sunt disponibile pe internet, si le luati indemnate una de cealalta...in nici un caz la indicatia unui medic. Si ma mirati cat de linistit este copilul dupa.....voi va auziti ce spuneti????? Si sunteti care de care mai ironice cand cineva incearca sa va traga de maneca....eu am simtit nevoia sa trag un semnal de alarma, nu pt voi, ci pt bebeii vostri. Scriu rar pe forum (apropo de intrebarea cuiva...nu am facut update la semnatura, de aceea apare asa), insa in acest caz, pur si simplu am ramas socata de entuziasmul unor mamici fata de aceste metode inedite de relaxare. Mi se pare foarte dubios cum de initiati cu atata usurinta un astfel de "tratament". Si mi se pare si mai grav ca refuzati cu indarjire sa luati in calcul si eventualitatea posibilitatii de a fi nocive pentru organismul lor.
Si veninul de vipera este homeopat, asta nu inseamna ca putem sa tragem cate o dusca din cand in cand...ca vorba aia, este homeopat, s-o gasi vreun organ defect caruia sa-i priasca.
Si cafeaua este homeopata, asta nu inseamna ca daca copilul este suspect de linistit, trebuie sa-i mai dam cate o ceasca sa se mai energizeze.
angelynna82 spune:
Zuzix dau cu rosii si inca multe...ar fi trebuit sa citesti tot ce s-a scris...vorbesti si faci niste acuzatii in lipsa de cunostinte. Te rog sa consulti bine forumul inainte sa scrii asemenea aberatii. Oare cu nurofen nu e tot 'sedare'? Crezi ca noi nu ne tratam copiii cu fff multa dragoste si imbratisari????Rusine de la o mama la alta mama.
Corrina ce ma bucur ca ai intrat
, va
am cu drag
Niko offf, imi pare tare rau ca nu papa, oarecum e de inteles...a fost bolnavioara si alinarea a gasit-o in tzitzi, oricum cel mai bine e sa ii faci analize, speram sa nu fie nimic grav 
Succes la vaccin, sa nu aveti reactii adverse 
Cristina super ca dormiti bine 
Nusha felicitari pentru dintzoci, nah ca ziceai ca ramane David singurul fara dinti
, mai aunca cate un copan pe la cei care nu mananca carne, alias Crina
Babytza ntz ntz ntz ![]()
Nocom spor la colorat 
Andy_galro faina postarea ta 
Laura 
de
Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
luminita2008 spune:
| citat din mesajul lui dyanira http://www.omegastore. ro/ ingrijirea-sanatatii-familiei/aparate-de-aerosoli-cu-ultrasunete.html Uite Lumi aici e cu 70 ron mai scump si costa si transoortul mai mult ca ma intrebat.La aia de la Oradea era 16 ron transportul era super ok. Daca cumva mai sapi si tu si gasesti mai ieftin te rog sa imi zici ca tu esti tare priceputa in gasit produse pe net.Sper sa nu te superi ca te laud. Diana mamica fericita de ANDREI TUDOR |
merci mult. wow, da' nici n-ai idee ce tare ma supar ca ma lauzi! mai zi-mi, mai zi-mi!

laura, sar'na mult de oferta. daca nu gaseste sotul pe aici si daca nici pe net nu gasesc in alta parte, te anunt. esti o draguta! (da' stiai asta deja, nu?)
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"
luminita2008 spune:
zuzix, tu nu stii cum sa scapi de moderare? zici ca scrii demult pe forum, dar nu ai decat 9 mesaje la activ.
daca vrei polemici, fie, dar:
1. vino cu argumente SOLIDE, PERTINENTE, pro si contra si discutam si poate asa ai sa intelegi si tu cum e cu homeopatia, macar asa, in mare.
2. vino si cu o doza bunicica de RESPECT pentru comunitatea in care te afli, lasa prejudecatile la o parte, citeste tot si cu atentie.
sau daca nu si nu, considera ca ai tras un semnal de alarma, ca ne-ai tras de maneca, ca ne-ai avertizat, dar ca nu intelegem si suntem ironice si preferam sa ne sedam in continuare copiii si LASA-NE! stii cum e, nu-i poti ajuta pe toti, asa ca daca suntem irecuperabile, tu poti in continuare sa dormi linistita, macar ai tras un semnal de alarma!
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"
denisa.g spune:
Saru' mana mult fetelor ca ma mai primiti si pe mine pe aici. Va pup pe toate.

Nikolici - bafta multa la vaccin - pupici multi pt printesica 
Anca - multa sanatate Carlei si sa-si revina cat mai repede 
Sa ne laudam : si noi papam singurei papa solida (piure, pilaf..), cu sortatorul ne descurcam de minune atunci cand vrem. Prncipala actractie este aspiratorul, stersul mobilei cu servetele umede si demontatul a tot ce se poate ![]()
Pupam mamici si pitici 
Zuzix spune:
Draga andy galro, permite-mi sa iti raspund:
Cei mai multi oameni nu stiu ce este homeopatia
- sunt perfect de acord...bag de seama ca multe persoane de aici nu stiu ce inseamna homeopatia. Dragelor, voi macar aveti idee ce contin aceste tratamente miraculoase...mai exact din ce sunt compuse, si care sunt TOATE efectele acelor substante?...dincolo de ceea ce scrie pe cutie...
Comunicarea este esentiala in practica homeopatica. In primul rand pacientul trebuie sa spuna tot ce se intampla anormal sau deosebit cu el, nu trebuie sa aiba retineri. Trebuie sa aiba incredere in homeopat si sa comunice canstant cu el. Pentru homeopatie trebuie sa spui ce te doare, unde te doare , cand te doare ce face sa-ti fie mai bine sau mai rau si alte aspecte obiective...
.Sunt curioasa cum pacientii...adk bebeii vostri va comunica aceste detalii...fara retineri...ca sa citez:)
Multe din problemele emotionale si specifice sexului frumos isi gasesc rezolvarea cu ajutorul homeopatiei..
.mmm...suna cam dubios, nu vi se pare?
Copii sunt inebuniti dupa ele. Cei mai mici vin cu mare placere in cabinetul de homeopatie stiind ca vor primi in final cateva bombonele ; remediile au un gust dulce....Geez, asta deja este cam freeky...suna a ceva de genul Hansel si Gretel in varianta contemporana
Una peste alta, felicitari pentru textul de marketing, te pricepi. Si eu lucrez insa in marketing, si stiu insa din pacate cum sta treaba cu eticheta versus continutul.
Si cand m-am aruncat in discutia asta, crede-ma ca vbesc in cunostinta de cauza. Nu ma astept sa imi zica nimeni ca am dreptate, prea sunteti intrigate ca am indraznit sa pun la indoiala minunatele bilute.
musettepink spune:
| citat din mesajul lui Zuzix Bun, pai hai sa vedem ce nu am inteles eu bine. Apelati la diverse pastilute "homeopate"...ca sa va ajutati copilul, care ori nu doarme bine, ori il doare ceva...etc. Pastilutele minune sunt disponibile pe internet, si le luati indemnate una de cealalta...in nici un caz la indicatia unui medic. Si ma mirati cat de linistit este copilul dupa.....voi va auziti ce spuneti????? Si sunteti care de care mai ironice cand cineva incearca sa va traga de maneca....eu am simtit nevoia sa trag un semnal de alarma, nu pt voi, ci pt bebeii vostri. Scriu rar pe forum (apropo de intrebarea cuiva...nu am facut update la semnatura, de aceea apare asa), insa in acest caz, pur si simplu am ramas socata de entuziasmul unor mamici fata de aceste metode inedite de relaxare. Mi se pare foarte dubios cum de initiati cu atata usurinta un astfel de "tratament". Si mi se pare si mai grav ca refuzati cu indarjire sa luati in calcul si eventualitatea posibilitatii de a fi nocive pentru organismul lor. Si veninul de vipera este homeopat, asta nu inseamna ca putem sa tragem cate o dusca din cand in cand...ca vorba aia, este homeopat, s-o gasi vreun organ defect caruia sa-i priasca. Si cafeaua este homeopata, asta nu inseamna ca daca copilul este suspect de linistit, trebuie sa-i mai dam cate o ceasca sa se mai energizeze. 24+ |
Eu cred ca unii oameni se plictisesc acasa cu copilul,impartasesc prea multa dragoste si atunci simt nevoia sa arunce si cu putin venin....cam asta e parerea mea desper postarea ta.
In afara de o singura persoana care a zis ca nu a fost la dr,toate cele care dam homeopate copilului avem cate un dr homeopat care ne urmareste copilul daca nu lunar cel putin o data la cateva luni.eu una ma simt jignita de postarea ta in care ne acuzi ca ne sedam copilasii si voalat ne acuzi ca nu suntem niste mame bune care nu si-au asumat crestearea copilului.Tu ai idee cate drumuri si cati bani am cheltuit eu ca sa gasesc un hoeomapt bun,specializat si in pediatrie si in homeopatie tocmai ca vreau ce e mai bun pt copilul meu si nu ii dau de capul meu medimcamente fie ele si hoemopate???????nu ai idee,atunci nu mai comenta si nu mai emite acuzatii!
si iti recomand sa te documentezi mai bine despre homeopatie inainte de a vorbi,scrie ca habar nu ai .

de
Luca
babytza spune:
Joy atunci cand am zis ca nu am intrebat dr de pastilele astea, ma refeream la dr noastra pediatra. Asta nu inseamna ca nu stiu nimik de ele si le-am cumparat ca proasta de pe internet ca aratau bine. (nu zic aici ca m-ai facut tu proasta, ca sa nu se inteleaga gresit )
Prima oara am testat pastilele astea de la o mamica - care le-a cumparat de acolo si le-a aratat dr homeopat de aici. A primit ok-ul asa ca le-a folosit cu incredere. Am testat si noi si au fost bune , in sensul ca ii calma durerea. Nu am observat niciodata la david ca in urma acestor pastile de dinti sa fie mai moale sau sa adoarma. Niciodata. Singurul efect vazut de mine la el, este ca nu il mai deranjeaza gingia .
Apoi am apelat la metoda internet deoarece nu exista pe piata romaneasca.
La aceasta metoda au apelat multe alte mamici cu anumite produse care nu se gasesc in Romania si nu mai anumite tari le distribuie. Un exemplu ar fi siropul pentru colici Colief. Se gaseste numai in Anglia si foarte multe sunt disperate sa faca rost de el. E un produs bun si calmeaza colicii la sugari. Altul ar fi Infacol. Si lista ar putea sa continue dar nu isi are sensul.
Oare ar trebuie sa le blamam si pe mamicile alea ca vor sa isi sedeze copiii ? Ca sunt satule de urletele lor si nu mai stiu ce sa le dea ca sa taca naibii din gura ? Sau vor oare sa faca orice pentru ai scapa pe micuti de dureri ?
Oare cate dintre noi am dat puilor diferite produse mai mult sau mai putin naturale pentru aceste afectiuni ale sugarului , colicii ????
Cele Calm forte sunt intr-adevar pentru calmare , dar nici alea nu sunt un drog si nu au efect de sedare deoarece concentratia este mica. Asa cum unii doctori recomanda Calm baby -ceai de plante cu efect calmant, asa eu am ales sa folosesc la nevoie aceste pastile care sunt tot din plante si acelasi efect. Difera numai forma in care se dau, unul e ceai , altul e pastila .Daca nu ma insel , acel ceai Calm baby este recomandat de medic din primele luni de viata ale bebelusului.
Multumesc insa ca ne-ai scris ce contin, asa am vazut si eu mai bine, ca pe site nu era deloc clar.
Babytza si puii
Valentina
David
gaia.nevia spune:
| citat din mesajul lui Zuzix Apelati la diverse pastilute "homeopate"... Mi se pare foarte dubios cum de initiati cu atata usurinta un astfel de "tratament". Si mi se pare si mai grav ca refuzati cu indarjire sa luati in calcul si eventualitatea posibilitatii de a fi nocive pentru organismul lor. Si veninul de vipera este homeopat, asta nu inseamna ca putem sa tragem cate o dusca din cand in cand...ca vorba aia, este homeopat, s-o gasi vreun organ defect caruia sa-i priasca. Si cafeaua este homeopata, asta nu inseamna ca daca copilul este suspect de linistit, trebuie sa-i mai dam cate o ceasca sa se mai energizeze. 24+ |
Hai salut si bine ai venit pe la noi, ca doar ai venit doar ca sa ne ajuti, sa ne trezesti, sa ne deschizi ochii si sa ne salvezi copilasii.
am pastrat din citatul tau doar cateva fraze care imi ridica mari semne de intrebare referitor la ce cunostinte ai tu despre homeopatie.
1) de ce pui intre ghilimele pastilute "homeopate"?? Nu crezi ca sunt chiar homeopate? sau care e ideea ghilimelelor ironice?
"tratament" intre ghilimele arata doar ce crezi tu despre homeopatie, o parere oricum nefundamentata teoretic
2) veninul de vipera sau cafeaua nu sunt homeopate. Ma faci sa rad, atata de tare incat te iert pentru felul oribil in care ni te adresezi.
Veninul de vipera este ceva extras dintr-o vipera.
Iar cafeaua, ma rog, sa iti explic ce este cafeaua? O fiertura din dansa obisnuiesc sa beau eu... si tare buna, dar nu, nu o dau copiilor mei.
Mai departe te las pe tine sa dai un goagal, poate afli de ce iti zic ca veninul de vipera si cafeua nu-s homeopate.
Hai salut!
Si repet, homeopatii din Ro nu vor recomanda produsele Hylands, pentru ca nu stiu de ele. Dar recomanda, asa cum mi-a recomandat si mie, Chamomila sau alte remedii.
Pe tine cand te doare maseaua, capul, ovarele la ciclu, ce iei? Te duci la mami sa te stranga tare in brate? Sau bagi in tine repejor nurofen, algocalmin si quarelin, poate in alta ordine.
Copilul tau insa, lasa-l sa urle, sa se loveasca, sa nu doarma 5-6 nopti si sa nu manance tot atatea zile, inmultit cu numarul de masele/dinti/canini. Ce naiba, doar e ceva tare care iese prin ceva moale, aka maseaua prin gingie. Am trecut toti prin asta, si n-am murit.
A, si sa-ti mai spun ceva. Remediul homeopat din dilutii de planta cafea (nu din aia la filtru pe care o beau eu) are ca efect CALMAREA nu ENERGIZAREA....
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri

24+