Bobocei de sept-oct 2008 (243)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

am si eu o intrebare, Elsa are un obraz mai rosu ( jur ca nu i-am dat un pumn sa o adorm), asa aveau si boboceii vostri cind au inceput sa sparga maselutele? Nu ma lasa deloc sa ma uit in gurita ei, nu stiu daca e de la asta, plus de asta au reaparut mucii, asa ca e jale, curg ca niste luminari...
merci!

am uitat sa va spun ca nu are febra. (de fapt ea nu a avut niciodata febra, slava Domnului)
Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

piolica la noi nu a fost rosu in zona respectiva. Sa nu fie vreo reactie alergica la ceva. Daca zici ca e si mucioasa... Pup si sper sa ii treaca repede

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Citat:
citat din mesajul lui babytza

piolica la noi nu a fost rosu in zona respectiva. Sa nu fie vreo reactie alergica la ceva. Daca zici ca e si mucioasa... Pup si sper sa ii treaca repede

merci pt raspuns! sper sa-i treaca repede. Poate e de la muci...fir-ar mucii astia, abia ce scapase acum vreo 3 saptamini... Ce bine a mai fost fara luminarele pe la nasuc!

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Mai Zuzix eu tare ma tem ca tu esti de pe aici si mai ai inca un contHai recunoasteNu fii timida la asta ca in rest nu prea esti.Stilul tau de a scrie ne e cunoscut

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

La multi ani fericiti, Alexandra!

Sa fii sanatoasa, vesela si sa reusesti tot ce ti-ai propus!

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzix spune:

Daca din 10 mamici macar una se va gandi de doua ori inainte sa administreze copilului diverse bilute magice, atunci postarile mele si-au atins scopul. Dincolo de mistocareli, ironii si rautati, va doresc o zi buna si bebei suficient de linistiti astfel incat sa nu fie nevoie sa ii "calmati" prin mijloace inedite.
Hasta la vista:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

buna ziua oooffff...aseara ne-am culcat..la cat crede-ti?? exact..la ora 2 ...nu mai vreeeeeeaauuu.....tocmai de aceea cred ca vreau si eu niste pastile "ca sa-mi sedez copilul" ...nu pot sa va spun ce energie avea

musette spune-mi si mie te rog...unde este acel dr. homeopat?? (daca vrei, bineinteles), tare as vrea si eu sa ma duc ....tare as face si eu comanda de pastilele astea minune, dar nu pot sa fac dupa urechi, as vrea totusi sfatul medicului

zuzix in concluzie si pina la urma, ce te deranjeaza pe tine???
Chiar daca ne-am seda copii....nu cred ca ar trebui sa te intereseze.....fiecare este liber sa aleaga ceea ce vrea ptr. copilul lui...nuuuu..crezi??? indiferent ca este bine sau nu......in fine... nu cred ca are rost sa mai continuam aceasta polemica.....mi se pare ca ti sau dat destule argumente incat sa renunti la astfel de blamari la adresa noastra.

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Zuzix, tu ai luat vreodata Oscillococcinum, Stodal sau Homeogene? Sunt tot "homeopate" si se gasesc in farmacii. Daca n-ai luat iti recomand cu caldura, in stari gripale sau tuse. Nu sedeaza. Sunt indicate si in sarcina si alaptare. Cred ca ti s-au strans rosii de o salata

Piolica, am vazut burlanul

Anca & Carla (13.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Fetelor, Anda mea doarme 12 ore neintoarsa; cand o mai deranjeaza cate-un dinte apelez la Nurofen. Acum, in loc sa ii dau Nurofen din prima, am apelat la doua pastilute de calmarea durerilor de dinti. Si s-a linistit parca mai repede dect o facea cand o sedam cu Nurofen... o fi gresit? Dupa o noapte de somn pe apucate,de proasta calitate, dupa 6 treziri din cauza durerii continue pe care ti-o da o masea cand erupe, cand, asadar, s-a calmat sus-zisa durere, fetita mea a dormit bine. Probbil a recuperat perioada in care nu a dormit bine din cauza durerii.

Dar ce ma fac, copilul meu de multe luni doarme cate 11-12 legate si doarme destul de putin ziua... eu in schimb ma trezesc la foielile ei odata la 3 ore si ii dau san. O sedez cu san, trebuie sa ma traga cineva de maneca!

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

S-a trezit piciul, mancam si ne pregatim de party mergem cu Tina la o petrecere
Va pup si ne vedem mai pe seara

Mergi la inceput