Bobocei de sept-oct 2008 (243)
Raspunsuri - Pagina 22
300 spune:
Zuzix, cafeaua poate fi considerata cel mult un remediu naturist. Medicamentele homeopate contin concentratii atat de mici incat poti spune ca nici nu mai contin remediul respectiv ci doar o urma a lui. Ceaiul de tei contine o cantitate mult mai mare de principii active si nimeni nu se fereste sa dea ceai de tei copilului sa doarma mai bine. Nurofenul este un remediu acceptat pentru calmarea durerii. Dar este si controversat in unele tari! Si totusi toti doctorii il recomanda in perioada de eruptii dentare.
Joy nici eu nu am apelat la vreun medic ca sa dau teething tablets dar nu o fac nici cand ma hotarasc sa dau copilului o doza de Nurofen. Banuiesc ca nici tu nu faci asta. Legat de pastilele de calmre, care ti-au ridicat un semn de intrebare, nu pot comenta nimic; nu le-am folosit, Anda nu este agitata si in momentul in care durerea dispare coopereaza cu noi, deci nu stiu cata nevoie am de ele. Dar, in lumina celor de mai sus, cu concentratiile, nu stiu, cred ca i-as fi incercat si remediul asta daca as vedea ca sufera mult. Poate mai repede decat un ceai cu valeriana ai tei gen calma baby. Asta pentru ca e vorba de concentratii infizitezimale; ele ori functioneza ori n-au niciun efect. Nu se poate intmpla ca la ceaiuri - sa iei unul care sa iti faca rau, pentru ca ceaiurile sunt si ele medicamente chiar daca nu au trecut prin procesare industriala si nu rezulta in urma sintzei chimice. Nu stiu daca produsul ala contine valeriana asa ca ma scuzati daca gresesc. Nu te combat, dar am vrut sa subliniez si partea asta pentru ca poate se gseste cev util si in schema asta logica.
In orice caz, pentru tratamente homeopate e necesar sa discuti cu un homeopat pemtru ca ele sunt intr-adevar personalizate. Insa nu mi se pare ceva total nepermis sa incerci un remediu si de unul singur (in cazuri restranse cum e asta cu eruptia dentara la noi), iti dai seama oricum din prima daca merge la tine sau nu. Incep sa cred ca teething tablets chiar functioneaza la fata mea pentru ca nu mai maraie si nu isi mai scarpina gingia la scurt timp dupa administrare. Nu se moleseste, nu adoarme dar daca este ora ei de somn o pot culca mai usor. Nu patesc ca ieri cand a dormit un sfert de ora apoi s-a trezit brusc si pana seara nu a mai dormit#8230; Desi i-am dat pe la 5 o doza de pastilute, a renuntat sa maraie si sa se scarpine dar nu a vrut sa doarma pentru ca perioada de somn de dupa masa a trecut si a reactionat exact ca un copil normal, n-a mai dormit deloc. Insa cumva n-a fost deloc isterca sin u a plans decat o data aseara. Poate si pentru ca nu o deranja maseaua care ii iese in dreapta sus?
Eu voi continua sa dau prafurile astea in loc sa sa cu nurofen cand vad ca nu mai poate de durere#8230; Cum Anda nu are vreo afectiune e vreun fel, nu am vazut necesar sa deranjez un medic homeopat pana acum. De ltfel si pe medicul nostru l-am lasat in pace! O sa-l sun sa-i spun ca suntem bie si crestem super desi mancam numai cand vrem noi. In rest ne descurcam cu imbratisari si sarutari ca de-aia sunt in concediu de maternitate :).
Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
300 spune:
Nicole, am citit ca esti ingrijoarata. Acum cateva saptamani eram si eu si aveam si senzatia ca Anda a slabit. Ei bine gresisem. Anda#8230; s-a lungit. Bine! Si repede. Am fost pe punctual de a face programare la un dr pentru investigatii pentru ca nici ea nu manca (dintii) si parca nu mai inflorea cum zic americanii. Ei bine s-a termint. Fata a terminat de crescut pentru moment si s-a invelit. Doar in ultimele 3-4 zile pot spune ca a mancat (ceva) si totusi arata foarte bine, in anumite pozitii parca ar fi luptator de sumo. Acum 2 saptamani ii simteam coastele!
Voi cere si eu o hemogrma si restul analizelor de rutina (pipi etc) pentruc a ne apropiem de un an si jumatate si eaus a vad negru pe alb ca fetita mea e snatoasa dsi un an si 2 luni meniul ei a fost 80% (in medie) lapte de mama
.
Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
angelynna82 spune:
Piolica poate s-a atins de ceva cu obrajorul si s-a iritat
Kllemi offf, imi pare rau de noaptea avuta
si speram sa ai o noapte buna diseara
300 si Crina mea doarme cam 11-12 ore pe noapte...in afara de cele 2-3ore de somn de peste zi...
de
Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
piolica spune:
Hasta la vista, Zuzix. Ne-a facut o mare placere sa te avem printre noi! Daca mai ai si alte subiecte asupra carora trebuie sa tragi un semnal de alarma, nu ezita sa o faci, asteptam cu nerabdare sa ne mai amuzam putin pe seama ta! Ne-ai facut ziua! Chiar devenea boring... te mai asteptam!![]()
ange, uite la asta nu m-am gindit, la cit se urca pe canapea si peste tot, poate ca s-a iritat de la atita frecus. merci.
Piolica si Lizuca (12.09.2008)
musettepink spune:
Klemmi ai Pm ,sa-mi spui daca l-ai primit pt ca mi-a aparut ca s-a trimis dar daca ma uit in outbox nu-mi apare.
zuzix vai ne-ai luat cu Hasta la vista....cunosti limba spaniola?La fel de bine cum cunosti si despre homeopatie?![]()
![]()

de
Luca
babytza spune:
Ne-am sucit , o duce tati la petrecere , noi ramanem acasa.
Am vrut sa mai completez cu ceva. Nu am absolut nimik de comentat fata de cei care nu cred in remediile homeopate . E dreptul fiecaruia sa foloseasca ceea ce crede de cuvinta. Nu ma deranjeaza sa discut cu cineva care are o parere proasta despre homeopate si nici nu incerc sa il conving de cat de bune sunt ele. Fiecare isi exprima punctul de vedere.
Dar de la asta pana a spune cineva (care nici macar nu ma cunoaste ) ca imi droghez/sedez copilul ca nu il mai suport cand urla e o cale lunga...si chiar nu pot sa nu spun nimik.
Asa cum a spus si Ramona, nu cred ca toata lumea suna la doctor cand ii da copilului Oscillo sau Nurofen. Mai ales ca nu ii faci tratament cu astea, nu ii dai zilnic,ci doar la nevoie.
Ma bag la capitol nou daca tot nu mai plec.
Babytza si puii
Valentina
David