Bobocei de sept-oct 2008 (243)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Dragelor, va multumesc tare de tot pt urari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Fetelor ati salvat cumva reteta mea de paste cu legume proaspete ? Nu mai stiu cantitatile si m-am apucat sa scriu retete intr-o agenda

Corrina cum e burtica ?

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

La Multi Ani Nausica

Noi de vre 4 zile asa avem niste nopti tare linistite..desi canini amandoi de sus mai au o bucatica mica de piele si sparg.
Doarme asa bine noaptea ca nu-mi vine sa cred..doar o trezire de tzitzi .maxim doua.. Sa nu se inteleaga ca ma plang

Lumi, Musette

Anca ma bucur ca e mai bine Carlita

Noi iesim un pic pe afara sa luam aer.

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Hello,

Noi mergem la priorix azi :(, sa fie cu liniste si fara pb dupa.

angy K este ok, insa nu mananca , sunt disperata, cand am scris ieri ca e facuta cu un somalez, asta dupa ce noi incepusem sa o strigam de ceva timp somaleza.E foarte slaba, noroc cu hainutzele ca o arata si pe ea mai cu carnitza.
O sa-i cer doctoritei un set de analize...ca nu mai suport psihic.

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Niko tin pumnii ! Sa fie rapid, nedureros si fara reactii !!! Pupici somalezei te inteleg cu disperarea, nici noi nu am mancat nimik (legume, carne, fructe) mai bine de o luna jumate. Fructe nu vrem nici acum

Cristina ma bucur ca dormiti mai bine !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Zuzix

Mie nu imi vine sa cred ce citesc aici!!!! Adica voi va sedati copiii??? Copiii au diferite faze si etape, sunt energici, dificili uneori, dar daca v-ati asumat rolul de mamica inseamna ca stiati de la bun inceput la ce va inhamati...si ma uit stupefiata cum sunteti toate entuziasmate ca va cad copiii lesinati in somn adanc de 12 ore!!!! Voua chiar vi se pare normal??? Pai maine poimaine le bagati un pic de morfina ...just in case...ia uite, ii iese un canin...ia sa iti dea mama putina morfina sa treaca durerea!!!
Este trist ce se intampla aici!!!! Pacat, mare pacat!!!
As mai avea multe de zis, dar plange copilul. Eu prefer sa il tratez cu imbratisari si dragoste;)
Astept sa dati cu rosii:)

24+

surdul n-aude dar le potriveste acum nu te supara pe mine, dar nimeni n-a spus ca-si sedeaza copilul. ar fi chiar culmea. se aduceau argumente pro si contra homeopate, cu asta isi ”sedeaza” mamicile pruncii. de la homeopate la morfina e cale lunga... nu cred ca e pe aici vreo mama care sa nu-si trateze puiul cu dragoste si imbratisari, cum spui tu, doar ca uneori chiar nu stii ce sa-i mai faci sa nu il mai doara. iar atunci dragostea si imbratisarile nu prea au efect. parerea mea!

Sabina si Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Neata si de la noi!!!
Babytza eu stiam ca am salvat-o dar nu o mai gasesc!!!
Nikolici bafta la examen.F slaba ce inseamna cate kg la ce inaltime??Eu zic ca K e ok dar asa e felul ei eu de ex am fost ff slaba pana in facultate chiar extrem de slaba ca sa iti dau un ex in clasa a 12 aveam 46 de kg la o inaltime de 1,76poti sa iti imaginezi??De abia ma tineam pe picioare si kulmea ca sunt sanatoasa si acum nu mai sunt deloc slaba chiar din contrasunt o mica balena care nu mai slabeste.
Anca ma bucur ca e mai bine Carla.Nici Andrei nu e un mancacios adica mai bine spus e un mofturos iar mancare de regim nu prea serveste eu ii dadeam paine prajita cu branza aia ii place o rontaie poate e o idee buna si evitam 2-3 zile fructele fie chiar si mar copt sau banana astea fermenteaza si dau in continuare scaune moi.

Multumesc pt sfaturi cu aparatu de aerosoli sa va zic ca m-am hotarat iau LAICA dar.........bineinteles ca acum cand vreau sa iau si eu nu mai este nu mai gasesc niciunde tare nu?????

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Citat:

Mie nu imi vine sa cred ce citesc aici!!!! Adica voi va sedati copiii??? Copiii au diferite faze si etape, sunt energici, dificili uneori, dar daca v-ati asumat rolul de mamica inseamna ca stiati de la bun inceput la ce va inhamati...si ma uit stupefiata cum sunteti toate entuziasmate ca va cad copiii lesinati in somn adanc de 12 ore!!!! Voua chiar vi se pare normal??? Pai maine poimaine le bagati un pic de morfina ...just in case...ia uite, ii iese un canin...ia sa iti dea mama putina morfina sa treaca durerea!!!
As mai avea multe de zis, dar plange copilul. Eu prefer sa il tratez cu imbratisari si dragoste;)

24+

Nu stiu de unde ai inteles tu asa ceva.Sincer.Ori nu ai inteles cum functioneaza homeopatele (e drept ca nici eu intru totul ,dar pana la a considera 'sedare' folosirea unor astfel de remedii e cale lungaaaa) ori pur si simplu ai nimerit aiurea intr-o discutie pe care nu esti dispusa sa o aprofundezi.
Iar treaba cu "Eu prefer sa il tratez cu imbratisari si dragoste;)"....si noi ca si tine.
Dar ma ofenseaza rau de tot tonul tau.Chiar daca nu intru nici macar in acea categorie care trateaza durerile de dinti ale copilului fie cu alopate sau cu homeopate...

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput

Citat:

24+

Pot sa dau cu rosii si atat ???? Ca nu are rost sa mai scriu si altceva, oricum vad ca nu citesti si acuzi fara motiv....Rosii multe de la mine pentru tine O cultura intreaga ti-o dau din suflet !

E foarte trist sa te bagi asa in seama si sa acuzi total aiurea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

upps, la ce s-a ajuns de la un post cu homeopate. Imi place cum se baga unii ca musca-n lapte, vorba lui Sabinel, surdul nu aude dar le potriveste. Zuzix, tu ai copii? ca la semnatura vad ca esti gravida si atit!

Ca sa raspund si eu la intrebare - Chamomille ii dau la recomandarea medicului pediatru. Camilia, stiam de la Musette, ea mi-a zis ca e facut de Boiron, si cum e deja o doza fixa diluata deja, am preferat sa iau din asta dupa ce l-am intrebat pe pediatru si mi-a confirmat ca e ok.
Eu am avut tratament prescris de pediatru de ex allium cepa cind ii curgea nasul in valuri.
inca ceva, absolut toate bilutele homeopate aici sint rambursate de catre asigurari cu conditia sa ai reteta, insa cum se vind si la liber si costind doar 1.80 de euro, eu le iau fara reteta. Asta nu inseamna ca sint mai bune decit altele, insa homeopatia in franta e recunoscuta si f apreciata.

Anca, ma bucur ca piti e mai bine, refacere cit mai rapida! Pup. Pozele cu burlanul sint imediat dupa poza cu porcusorul, dai next.

La multi ani Nausica

Nikole, tinem pumnii la vaccin

Cristina, felicitari pt noua achizitie, fff frumos trenuletil. Vad ca Lumi e deschizatoare de drumuri in ale jucariilor. Lumi, felicitari si tie pt scaunele. Tare frumoase sint, si-mi place si culoarea, eu am multe chestii pe verzuliu din ala luate pt Elsa.

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput