Bobocei de sept-oct 2008 (243)
Raspunsuri - Pagina 16
anca81 spune:
'neata gagici! Dau eu cafeaua azi, am fost pe baricade toata noaptea.
Carla e mai bine, adica febra a scazut cam la 3 ore dupa ce i-am administrat Amoxicilina. Azi noapte si azi dimineata avea 36.9. Cred ca de data asta am nimeri-o cu antibioticul desi am fost reticenta. Diaree n-a mai avut de la 8 aseara, asa ca Doamne ajuta 
Regim alimentar - offff, il cunosc prea bine dar din pacate nu am cum sa-i dau Carlei nimic de mancare. Ceai de menta ea nu bea, orez fiert cu morcov no way, zeama din fiertura sau mucilagiu nici atat. Banana doar, asa am si reusit sa-i dau Smecta. Hidrasec nu pot sa-i dau nicicum. Lapte fara lactoza am reusit sa-i dau azi noapte 100 ml in care am amestecat un Biotics
, dimineata a refuzat laptele.
Incercam mai tarziu banana cu mar copt si ... Smecta.
Va multumesc gagici 
Chiar nu stiu cum s-a imbolnavit asa subit, n-am mai iesit afara de sambata pentru ca a fost vreme de kko. Asa in casa chiar n-am idee cum 
Piolica, hihihi ce misto e porcusorul colorat de Elsa. Atat am apucat sa vad, burlanul nu l-am mai gasit.
Anca &
Carla (13.08.2008)
babytza spune:
Neata gagici 
Multumim de cafea
Avem nevoie
Ne-am foit toata noaptea , am papat de doua ori si ne-am kkcit la 6 dimineata pana la gat
Doar cearceaful a scapat curat. De la 6 nu mai dormim 
Lavinia pupici dansatorului 

Joy nici eu nu sunt fan al medicamentelor si nu ii dau copilului cand nu mai pot eu , chiar daca de multe ori simt ca cedez. Ii dau insa remedii care stiu ca il ajuta atunci cand e cazul. Cum sunt astea de dinti. Cele de calmare nu le folosesc decat in cazuri extreme. Si la fel, numai cand e necesar pentru el. Spre exemplu am o sticluta de Peritol deschisa de cateva luni. I-am dat doar de vreo doua ori, in rest zace in frigider. Chiar asta si spuneam acum cateva zile, ca nu abuzez de pastile doar pentru ca le am si pentru ca au efect imediat. Ii dau strict la nevoie.
Mi se pare cam brutal spus ca il sedez, mai degraba il linistesc pentru a se odihni mai bine. Nu l-ar ajuta cu nimik sa fie si cu dureri si nedormit...
Sincer, nu am vorbit cu dr noastra de astea homeopate , nu stiu cat se pricepe....
Insa m-am documentat eu si tinand cont ca sunt o persoana cumpatata si nu ii dau in prostie niciun fel de pastile, am incredere in instinctul meu de mama si stiu ca nu fac ceva rau cand ii dau aceste remedii homeopate.
Anca bine ca mai aveti febra si nici scaun moale. Sanatate multa printesei 

Babytza si puii
Valentina
David
gaia.nevia spune:
neatza, dam si noi
la voi.
anca, bine ca e ok piti mic. O sa treaca repede.
Nici la ai mei copii nu am reusit regim alimentar neam... nu vor si pace... ori e gustos ori nu mancam.
Smecta e dulce si de accea R a acceptat-o pur si simplu in putina apa. O bea cu paiul. De fapt si T la fel.
Ref la homeopate, ca introduse Babytzu un cuvant nou acuma: sedare.
Daca as avea cea mai vaga impresie ca sunt sedati in urma vreunui remediu luat, as renunta imediat la minunata homeopatie.
Tocmai asta nu fac remediile homeopate. Nu pot induce sedarea sau otravirea, nici cand e vorba de otravuri. Da, unele remedii homeopate sunt dilutii INFINITEZIMALE de otravuri. Totusi nu te poti otravi cu ele.
De la Chamomila sau de la pastilutele de dinti R se linisteste. Daca a fost multa vreme agitat, si e epuizat, va adormi, si va dormi mai mult ca deobicei, altfel nu adoarme, doar se calmeaza si se poate orienta si spre alte activitati, care nu implica obiecte contondente infipte in gingii...
Dar categoric nu e sedat atunci cand adoarme, raspunde la toti stimulii, il poti trezi imediat, il enerveaza pampersul prea ud si se scoala sa i-l schimbi, iar daca face T galagie pe langa el se va trezi ca oricand altcandva.
Aceste remedii nu dau somnolenta, cum da de exemplu peritolul adus in discutie.
Si stiu sigur despre ce vorbesc, sor-mea, astmatica in copilarie, avea peritol, ventolin/salbutamol si alte oribilitati pe lista frecvent, si stiu cum doarme un copil bolnav care ia peritol regulat.
Pana la urma exista o multime de medicamente care se dau fara reteta.
Te duci la farmacie, te sfatuiesti (sau nu, ca la noi sunt verze, au curs de vanzari nu de farmaciste) cu farmacistul si te apuci sa dai copilului ceva medicamente alopate.
Macar homeopatele au cateva avantaje net superioare - fara efecte secundare / nu interactioneaza cu alte medicamente / daca nu functioneaza in cantitatea cea mai mica, nu e remediul corect / etc.
Si daca o combinatie de remedii a trecut de FDA la americani io zic ca merje.
Nu as da alt medicament copilului doar pt ca a trecut de FDA, sa nu ma intelegeti gresit, e vorba doar de un set de reguli... nu ma cumpara pe mine cu asa ceva.
Insa faptul ca ceva cu totul revolutionar vs medicina alopata a reusit sa treaca si de testele de safety si de gura lumii (aia importanta, industria farmaceutica
), da, imi da o idee in plus de incredere.
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
babytza spune:
Meeey, am uitat sa ma laud cu printesa mea : a avut ieri olimpiada la romana si s-a descurcat bine, asteptam rezultatele azi 
Saptamana viitoare au la matematica ![]()
Babytza si puii
Valentina
David
anca81 spune:
Babytza, felicitari Valentinei 
A avut Carla un kk moale mai inainte, dar nu apa, asa semi. A mai mers un Smecta si Biotics cu mar copt si banana 
Anca &
Carla (13.08.2008)
luminita2008 spune:
buna dimineata.
nocom, am pus link la poze, doar ca n-am specificat ca sunt poze si cu ce sunt. poate de-asta, dar nu conteaza...
piolica, f frumos 'burlanul' si posesoarea si mai si!
babytza, si mie imi place tot poza aia. tre' sa-i supraveghez non-stop, dar asta nu e o noutate
. e nasol ca sunt usoare, desi le-am evitat pe cele cu picioare si spatar, caci adora sa se balanseze
.
succes Tinei!
kllemi, de aici le-am luat: http:// www. magazine -online. ro/piticul vesel/mobila-pentru-copii/armchair--230319
fara spatii.
baby_boy, ma bucur ca ii place trenul, asa se vede si din poze, sa-l stapaniti sanatosi!!
andy_g, multumesc frumos.
ma bucur tare ca ii place lui Andreias la cresa si ca face atatea si atatea progrese!! bravo!!
anca, ma bucur ca sunteti spre bine. cat despre cum a luat boala, daca e enteroviroza, poate a adus unul din voi, cei care ati iesit afara, microbul. daca e doar rosu in gat, poate a papat ceva mai rece, un iaurt... oricum, e bine ca va reveniti. sanatate multa!
musette, hunii cara scaunele peste tot prin casa, incearca sa le si urce in pat, dar sunt cam grele pentru ei. iar daca are un punct de sprijin, gen perete, Robi se ridica in picioare pe scaun. da' eu stau cu ochii pe ei, sau mai bine zis pe scaune
. stiam ca asa va fi cand am dat comanda, Robi oricum se urca peste tot in picioare. dar le-am luat pentru ca se aseaza pe jucarii sau pe ce apuca, ca pe scaun, pun jucariile una peste alta ca sa fie cat de cat ca un scaun. chiar si asa, cu scaune, probabil vor face asta in continuare, dar se vede ca le plac si asta ma bucura.
laureta, fain scaunelul. cat de inalt e? raportat la Biancu.
La multi ani, Nausica!
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"
Corrina spune:
Felicitari printesei, Babytza!
La multi ani fericiti, Nausica!
Mami fericita de
Mihnea-Cristian &
6s6z
Mihnea se face mare
Gargaritza
angelynna82 spune:
Neatza,
Joy fiecare are parerea ei si face asa cum consdera, oricum homeopatele pe langa celalte medicamente sunt cele mai bune, din punctul meu de vedere 
Babymom Crinei nu ii place muzica clasica
mie personal imi place...., are o singura preferinta la o melodie care a ascultat-o cand era in burtica....acum tare linistita e cand o aude
si mai are preferinte catre muzica populara
Andreutac multam de cafea, tare buna e 
Anca ma bucur ca nu mai are Carla febra, sa dea DD sa fie totul bine
Babytza, cat a fost Crina racita am bagat la medicamente in ea sa se faca bine...de imi era frica ca nu isi mai fac efectul la ea...asa ca acum imbratisez cu drag homeopatele
, imi pare rau de noaptea avuta
Felicitari Valentinei pentru olimpiada 

Lumi
, eu ma gandeam sa ii scot Crinei tava de la scaunel (are unul de lemn..mai jos, pt nivelul ei) asa poate sta in el...insa ma gandesc sa nu aibe alte idei![]()
Noi am avut o noapte bunicica...cu treziri si plansete, dar s-a calmat repede, fara sa fie nevoie de pastilute
de
Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Zuzix spune:
Mie nu imi vine sa cred ce citesc aici!!!! Adica voi va sedati copiii??? Copiii au diferite faze si etape, sunt energici, dificili uneori, dar daca v-ati asumat rolul de mamica inseamna ca stiati de la bun inceput la ce va inhamati...si ma uit stupefiata cum sunteti toate entuziasmate ca va cad copiii lesinati in somn adanc de 12 ore!!!! Voua chiar vi se pare normal??? Pai maine poimaine le bagati un pic de morfina ...just in case...ia uite, ii iese un canin...ia sa iti dea mama putina morfina sa treaca durerea!!!
Este trist ce se intampla aici!!!! Pacat, mare pacat!!!
As mai avea multe de zis, dar plange copilul. Eu prefer sa il tratez cu imbratisari si dragoste;)
Astept sa dati cu rosii:)