Bobocei de sept-oct 2008 (243)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamona

pastilutele de dinti au fost recomandate de doctor?

Mie mi se pare pertinenta intrabarea. In mintea mea, tratamentul homeopat este ceva aproape inofensiv, doar cu efecte pozitive. Insa probabil nu e chiar asa, pana la urma sunt tot un fel de medicamente. Eu, de exemplu, nu i-as da o plastila homeopata "de calmare" Sofiei daca plange si e agitata, dupa cum nici eu nu as lua un antidepresiv/calmant daca am o zi proasta.

Despre pastilele pentru dinti nu stiu ce sa spun, insa ma uimeste efectul lor rapid de calmare si somnolenta (doar din relatarile citite).

Nu vreau sa par eu carcotasa, insa e doar parerea mea.

Victoria, mami de Anna Sofia

mA fAc MaRe
Ziua cand lumea a devenit mai frumoasa

www.youtube.com/watch?v=7AUF_trxUp0" target="_blank">Alinare cu un zambet

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Nausica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Dragi mamici,

Imi cer scuze ca postez off topic la voi. Vreau sa va spun ca s-au deschis bazare la sectiunea "Ajutor umanitar" a forumului, mai multe persoane avand nevoie urgenta de bani pentru a le fi salvate vietile.

Alexandra
Alex
Alina Donescu
Bogdan
Emma
Robi
Pentru copii

Deci va invit la bazare, poate gasiti ceva sa va placa sau sa va trebuiasca!

De asemenea, daca aveti hainute (noi sau purtate, in stare buna), jucarii, care nu va mai folosesc sau alte produse pentru copii sau adulti de care nu aveti nevoie si credeti ca ar folosi cuiva, va rog sa luati in considerare si varianta de a le dona pentru aceste bazare.

Orice ajutor, oricat de mic, conteaza!

Va multumesc tuturor celor care ati facut donatii si celor care intentioneaza sa ajute!

Teodora, de Vladut (15.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Citat:
citat din mesajul lui Joy21

Citat:
citat din mesajul lui anamona

pastilutele de dinti au fost recomandate de doctor?

Mie mi se pare pertinenta intrabarea. In mintea mea, tratamentul homeopat este ceva aproape inofensiv, doar cu efecte pozitive. Insa probabil nu e chiar asa, pana la urma sunt tot un fel de medicamente. Eu, de exemplu, nu i-as da o plastila homeopata "de calmare" Sofiei daca plange si e agitata, dupa cum nici eu nu as lua un antidepresiv/calmant daca am o zi proasta.

Despre pastilele pentru dinti nu stiu ce sa spun, insa ma uimeste efectul lor rapid de calmare si somnolenta (doar din relatarile citite).

Nu vreau sa par eu carcotasa, insa e doar parerea mea.

mA fAc MaRe

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Joy mie dr noastra homeopata mi-a recomandat pt dureri de dinti chamomilia care nu este nimic altceva decat musetel,care se stie ca are proprietati de calmare.Eu prefer preparatul camilia care pe langa planta chamomilia mai are inca ceva ,i-m spus dr homepate si a zis ca le pot inlocui fara probleme deci in cazul meu e recomandat de dr si sincer chiar daca nu era ii dam cu toata incredearea o biluta din planta musetel decat o doza de nurofen sau dentinox pe care de altfel mi le recomanda pediatra nehomeopata.

Mai vroiam sa zic ca nu e tocmai fericita comparatia cu homeopatele si pastila antidepresiva sau calmant, din ce am citit eu homeopatele chiar nu au efecte adverse.
sper sa nu te superi,este doar parerea mea

de Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

alexa si mami (parca tu ai scris, daca nu, scuze!!!!) ce fel de chamomilla ai luat? cat de mari sunt bilutele? CH9 daca am retinut bine?

eu am cumparat facute de plant-extract, un tub are 90 granule, o granula e mai mica ca un bob de orez, si desigur rotunda...
noua ne-a recomandat homeopata 3-5granule, din ora in ora daca e foarte agitat si urla de durere(pana trece criza), daca nu, doar seara la culcare cate o doza. I-am dat si CH9, dar si CH30 de cateva ori, doar 3granule seara la culcare.

anamona, joy, pastilutele de dinti nu ne-au fost recomandate de doctor.
Mie personal, pe cand avea Teo canini de scos mi-a recomandat homeopata Chamomilla CH9, de luat cum am scris mai sus.
De Hylands strict nu s-a auzit pe la noi prin tara.

Nocom de exemplu, daca-mi aduc bine aminte, a avut de la homeopatul ei o schema compusa, tot pentru dinti... adica exista mai multe variante de calmare a durerilor prin homeopatie, mai generale sau mai directe, sau pe tip de personalitate, etc.

Babymom, sa stii ca scrie si prin articole si mi-a spus si mie homeopata la care l-am dus pe Radu (cea care e si pediatra, nu's de ce dar asta imi da un confort suplimentar) ca pacientul poate cadea intr-un somn profund daca remediul lucreaza eficient, mai ales daca este intr-o stare proasta de mai mult timp. Cica "somn de refacere"
La R am avut situatia, dupa ce am inceput tratamentul homeopat pt laringita si i-a scazut si febra sa doarma 12-14 ore nemiscat.

Si pe pastilutele de dinti scrie ceva similar.

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Eu i-am dat INTOTDEAUNA remediile numai la recomandarea medicului.

Ada, stiu asta cu somnolenta dupa, pt. ca am experimentat-o pe propria piele - de fiecare data cand luam un remediu eficiet ma izbea un somn cu care greu ma puteam lupta, mi se inmuia tot trupul si abia mai puteam tine ochii deschisi,mai rau ca somnolenta din timpul sarcinii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui musettepink

Joy mie dr noastra homeopata mi-a recomandat pt dureri de dinti chamomilia care nu este nimic altceva decat musetel,care se stie ca are proprietati de calmare.Eu prefer preparatul camilia care pe langa planta chamomilia mai are inca ceva ,i-m spus dr homepate si a zis ca le pot inlocui fara probleme deci in cazul meu e recomandat de dr si sincer chiar daca nu era ii dam cu toata incredearea o biluta din planta musetel decat o doza de nurofen sau dentinox pe care de altfel mi le recomanda pediatra nehomeopata.

Mai vroiam sa zic ca nu e tocmai fericita comparatia cu homeopatele si pastila antidepresiva sau calmant, din ce am citit eu homeopatele chiar nu au efecte adverse.
sper sa nu te superi,este doar parerea mea

de Luca

La antidepresive/calmante tot homeopate, pt mine, ma refeream.

Evident, nu contest proprietatile musetelului.

Uite, poate nu sunt un caz elocvent, pt ca nu sunt adepta medicamentelor in general. Folosesc totusi in caz de forta majora si chiar recunosc ca oscilococcinum a facut treaba buna.

mA fAc MaRe

David Lloyd George

Mergi la inceput

Joy, Dragos a primit remedii homeopate nu pt. ca ar fi nervos si agitat, ci pt. ca in spatele acestei stari se afla, evident, o cauza: ii erupe prima masea. Altfel, el e un copil calm.
Nu l-am tratat pt. ca nu mai puteam eu sa-l tolerez/inteleg, ci pt. ca era clar ca sufera.
Sa nu te superi, dar suna putin tendentios postul tau.

Mergi la inceput

Am uitat ce era mai important:)
Anamona, felicitari pt. Thea! Pupici micutei istete!

Sa-i spui ca nici Dragos nu se lasa mai prejos: si lui ii place in mod deosebit jocul cu sortatorul de forme (spre deosebire de frate-su, care nici n-a vrut sa se uite spre astfel de jocuri).
Mi-ai dat o idee. Am sa caut si eu puzzle-urile de pe vremea lui Victor, ca avea din acelea cu doar 2 piese care compuneau o imagine.

Baiatul meu mic e mare meloman! Azi i-am pus muzica clasica, adaptata pt. bebelusi. Sa-l fi vazut cum savura acordurile muzicii! A venit si s-a cuibarit la mine in brate cu capul pe pieptu meu si a stat asa linistit, parca in extaz, cu o expresie de fericire pe fata . Cand muzica a devenit mai alerta, mai sprintena, a inceput sa danseze cu manutele ridicate in sus . Adorabil! M-am topit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Neata!
Azi va servesc eu cu calda. poftiti!
La multi ani, Nausica!

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria

Mergi la inceput