Bobocei de sept-oct 2008 (243)
Raspunsuri - Pagina 14
angelynna82 spune:
Piolica felicitari pentru desen, tare frumos e

de
Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
musettepink spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui piolica am uitat sa ma laud, asta e primul desen al Elsei, de fapt primul coloriaj (asa se spune????). Ieri la cresa Elsa a colorat un porcusor: http://picasaweb.google.com/Houlier/DropBox?authkey=Gv1sRgCKLO4J_Y7Or-2QE#5426275408498462866 sintem tare mindri de ea. Porcusorul troneaza pe frigider acum. Piolica si Lizuca (12.09.2008) |
ce dragut,chiar azi am colorat cu Luca pe winnie the pooh,tot cam asa a facut si el:)))
Angelinna

laureta

de
Luca
dyanira spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui _irina_
Dya eu am luat Laica, la super-pret de pe net, a fost un pic greu pana a ajuns ca am comandat in perioada craciunului. Stiu ca si mie mi s-a recomandat Omron dar mi s-a parut un pic aiurea ca am primit si cartea de vizita de la un distribuitor de aparate de aerosoli culmea tocmai Omron. ASa ca am zis pass si am luat Laica. Dar ce a patit Andrei? La cine ai fost? De ce ti-a recomandar aerosoli? Mamica de Andreea-Maria "Nu merită să plângi pentru nimeni, iar cei care merită nu te vor face să plângi." Gabriel Jose Garcia Marquez |
Irina am fost la dr Smoc la control ca Andrei e cu polipi mari si mergem la 6 luni la control.Si acum de ceva vreme tot tuseste dimineata la trezire si a tot luat tot felul de siropuri si nu prea i-a trecut si a zis ca ra fi indicat un tratament cu aerosoli.El are si o usoara rinita alergica deci e cazul sa luam.
Voua cine v-a recomandat?
Poti sa imi trimiti PM detalii de unde de pe net ai luat si ce model de LAICA, pretu etc.Merci

Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
angelynna82 spune:
Musette poze cu desenul baiatului
de
Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
babymom75 spune:
SEARA BUNA!
Scuze daca v-am tinut in suspans, nu asta a fost intentia mea, dar ma apucasem sa scriu, cand mi-am dat seama ca nu mai am timp si se trezise si Dragos.
Ce vroiam sa va spun e ca sunt sunt super-hiper-mega incantata de homeopatia asta! Va spuneam eu zilele trecute ca Dragos e foarte nervos si agitat, ca-l culc la ore imposibil de imaginat (gen 3:30 noaptea/dimineata), ei bine, azi-noapte s-a trezit din nou pe la ora 2, a refuzat sanul si urla nervos si de neconsolat, aruncandu-se pe spate din bratele mele, gata-gata sa-l scap. Am adus rapid remediul si intr-o incordare de-a lui pe spate insotita de ragnete, i-am aruncat pur si simplu in gura, pe gat in jos, un capacel ce continea solutia cu Chamomilla dizolvata. Si... MINUNE! in secunda urmatoare s-a inmuiat total, iar cand a aterizat din saltul lui, pe saltea, a intrat INSTANTANEU intr-un somn profund care a mai fost intrerupt doar de cateva zambete si ras prin somn, la cateva minute dupa :)
Azi a avut o pofta de mancare de speriat! De ex. la pranz, a mancat un pastrav intreg. Si nu era mic. si a dormit 2 reprize de cate 2 ore. In plus te-ai putut intelege cu el, ca zilele trecute nu mai puteamcomunica deloc din cauza nervilor lui - pur si simplu nu intelegeam ce dorinte are.
Asa ca... TRAIASCA HOMEOPATELE!!!
babytza spune:
La multi ani Alexandra !!!!!!!!!! Sa fii iubita si fericita, norocoasa si sanatoasa !!!! Sa ai parte de tot ce iti doresti si sa te bucuri alaturi de familie ! O zi frumoasa iti doresc !!!!! 
Babytza si puii
Valentina
David
laureta spune:
Mey, pt pofta de mancare is pastile pe lista aia ?( incerc si io poate poate
)
Ancule imi pare rau e pitica bolnavioara, multa sanatate. Baga in loc de apa pt lapte zeama de orez.
Lumi e fain scaunelu. Noi am luat unul de fier
de la Ikea pt Inisu, acuma i tb si lu Biancu ca se lupta pe ala
E asta http://www.ikea.ro/ro/Produse/0/395/0/FÄRGGLAD.htm
babymom75 spune:
Am vrut sa va spun mai multe, dar... am uitat ce 
Una era: ce a mancat de cina ieri seara - paste (scoici, intregi nezdrobite) cu branza feta. Sa-l fi vazut cum balota! Cred ca incepe sa prefere sa manance mancare nepasata.
Si al meu e orezar
, dar nu ma mir, ca noi toti suntem. Familie de chinezi!
Si ca vorbim de orez... Claudinna, budinca aceea cu branza, fructe si gris, am facut-o din greseala... cu orez fiert. Ma apucasem sa fac budinca si cand sa adaug la sfarsit grisul mi-am dat seama ca... n-am! Si pt. ca in jurul nostru nu-i niciun magazin pe o raza larga, am improvizat: am fiert separat niste orez, pe care l-am adaugat in compozitia de branza, lingura cu lingura (nu stiam cat sa pun), pana am obtinut consistenta dorita. A iesit super! Mult mai bun decat cu gris, pt. ca are o consistenta mai pufoasa.
Din cea cu gris Dragos nu prea vrea sa manance, pt. ca-si face greata, dar acum a papat muuult.
Eu zic ca merita sa incerci.
dyanira spune:
LA MULTI ANI ALEXANDRA!!! SA FII SANATOASA, FERICITA SI SA TI SE IMPLINEASCA TOATE DORINTELE!!!!
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
angelynna82 spune:
Babymom asa este, traiasca homeopatele 

La Multi Ani ALexandra, multa sanatate, fericire, sa ti se implineasca toate dorintele, numai fericire alaturi de familia ta 

de
Atat de mare sunt