Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (140)
Raspunsuri - Pagina 9
Victoria_mami spune:
Fetelor, a venit daddy acasa ieri dupa servici cu motocicleta ptr. Victoria!
Macar de-o lasa in cutie pana la primavara... dar e instalata si iaca se plimba Victoria prin casa cu ea. E din aia de se-ncarca la priza... la primavara o sa fie super, ca avem o parcare mare aici langa noi. Pana atunci invata si sa apese pedala, ca acum o apasa si cand face bzzzz ia piciorul
Adevarul e ca e frumoasa rau motocicleta, o sa fac poze sa va arat. 
_
Mami de Printesa Victoria Isabella
22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
andreap spune:
Multumesc de primire...stati bine cu memoria daca va mai aduceti aminte de noi![]()
Si Sara are mucisori..la noi cand incep se tin de noi cam 2-3 saptamani....eu rezolv cu aerosoli si picaturi de nas.febra nu a facut..
Doloress,sara a facut si ea 37 cu putin anul trecut..avea o infectie urinara..ii lipsea si pofta de mancare.sanatate multa
Simona,net am acum doar in WE..sper in curand sa-l am toata saptamana.![]()
Sara e exasperanta uneori
..ieri a fost de cosmar dimineata..spre seara si-a mai revenit...e prima oara cand imi doresc sa imbatranesc
..adica sa creasca ea mai repede
....m-am obisnuit du Maria care e mare si cuminte.
Laura,felicitari ptr.BBlusa
...da,am fost tare mandra de ea![]()
pupici si WE placut in continuare
BOTEZ SARA
Noiembrie2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)
Luminel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Desiree2002 Fetelor, a venit daddy acasa ieri dupa servici cu motocicleta ptr. Victoria! Macar de-o lasa in cutie pana la primavara... dar e instalata si iaca se plimba Victoria prin casa cu ea. E din aia de se-ncarca la priza... la primavara o sa fie super, ca avem o parcare mare aici langa noi. Pana atunci invata si sa apese pedala, ca acum o apasa si cand face bzzzz ia piciorul ![]() _ Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta! |
Desi, s-o stapaneasca sanatoasa! Cred ca e foarte incantata, Victoria...
Nici eu nu-i dau vita, ca nu mananc nici eu...numai pui si peste...porc, am citit ca nu e bine pana la 3 ani...dar mai scapa la carnati, snitel, etc.
Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj
Luminel spune:
| citat din mesajul lui Doloress Fetelor multumim mult de urari si sfaturi. NU am mers la doctor, de vorbit la telefon, aici nu ai cum sa vorbesti, am sa mai astept si eu sa vad. Are in jur de 37, noaptea face putin mai mult, ziua insa este vioi si nu face aproape deloc. NU prea papa, a slabit deja ca la lupta de clasa insa o sa recuperam noi. Am facut greseala si i-am dat biscuiti si numai biscuiti papa si vrea toata ziua. I-am luat supozitoare cu eucalipt si am rezolvat cat de cat si problema mucisorilor. Noaptea a fost cam de cosmar, s-a trezit din ora in ora urland, nu-l puteam linisti defel, ne-am plimbat din camera in camera. Speram sa ne treaca repede. Danuta77 La multi ani Ti-am vazut pustiul roscatel e tare tare scump! Eu am o mare slabiciune pentru roscati, mi se par oameni tare frumosi si deosebiti asa. Cand eram mica aveam o papusica roscata cu ochii verzi, era preferata mea. Lorich ce frumos ati petrecut voi ieri! PAi si normal ca-i place lui Robertel de o fetita asa frumoasa si simpatica precum Iasminuta! Sa stii ca au preferinte, si al meu e la fel. La gradi are doua fetite. Pe una nici nu o baga in seama, pe alta o iubeste si o tachineaza non stop. Fetelor eu ii dau si perisoare de pe la un an jumate asa. Bine, pun mai mult carne de vita. Si samrmalute, si musaca, si ardei umpluti. INsa nu des, dar din cand in cand asa. E innebunit dupa tocaturi. Nu ma mir, seamana cu maica-sa, Pana in prezent ce-mi place mie si ma bucur ca lui nu-i plac deloc sunt cartofii prajiti. In rest mi-a mostenit toate gusturile mele care nu sunt prea sanatoase Mami de pitic Patrick (29.04.2008) "Your children know more about you then you know about yourself" |
Doloress, cum mai e Patrick? Daca nu mai face febra ziua si e vioi, eu zic ca e spre bine...

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj
Lilly79 spune:
Nici Julia nu a mancat niciodata carne de porc pt ca nu fac eu in casa si nu are de unde
Snitele, perisoare, etc le fac din carne de pui si problema e rezolvata.Si sarmale a mancat cu carne de pui special facute de bunica pt ea.
Si eu trebuie sa evit carnea de porc din cauza de pietre la fiere.
desiree asteptam poze cu motocicleta.Sa o stapaneasca sanatoasa Victoria.
andrada parca tu intrebai de masuta.A costat 110 lei cu tot cu scaunel.Uite-aici o reteta cu cus-cus pe care o fac eu http://judy-detoate.blogspot.com/2009/11/cus-cus-marocan.html Eu o fac cu carne de pui, iar cus-cus-ul il fieb asa cum scrie pe punga, nu cum e in reteta
.
O duminica placuta.
Lilly, mami de
Julia (30.05.2008)
Lorich spune:
Neata
Intre ciorbe si fripturi si paine si toate alea, pun si eu pozele promise ; Sunt si de la sarbatori si de la intalnirea cu Iasmi si tot asa, cine mai doreste, cine mai pofteste... ![]()
Andreap sanatate multa Sarei, eu, din contra, caut solutia de a opri timpul in loc, parca trece muuult prea repede.
Desiree sa o calareasca sanatoasa!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea (N.Iorga)
Luminel spune:
| citat din mesajul lui Lorich Neata Intre ciorbe si fripturi si paine si toate alea, pun si eu pozele promise ; Sunt si de la sarbatori si de la intalnirea cu Iasmi si tot asa, cine mai doreste, cine mai pofteste... Andreap sanatate multa Sarei, eu, din contra, caut solutia de a opri timpul in loc, parca trece muuult prea repede. Desiree sa o calareasca sanatoasa! Lori, mami de Robert din 9.06.2008 Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea (N.Iorga) |
dulce "cozonacul"

simonacip spune:
Neata....la prinz..
Am fost cu Sis si am revizionat 2 casute (una linga alta). Imi plac de nu se poate, sunt indragostita. Sper doar sa iasa ceva, ori cu Sis, ori cu ai mei, sa le luam cumva...Nu spun mai mult si nu pun poze inca, doar sa va rugati sa iasa treaba. As fi in al noualea cer!
Lorich, sa va fie de bine intilnirea cozonacel-cozonacica (ca si Iasminutza a crescut bine de toi si s-a rotofenit
). Dar si fiu-tu e frumos de pica!!!Frumoasa pereche![]()
Andreea, sper s ava treaca mucisorii curind si sa intrati toata saptamina, si cele ce vor urma
Si Mati are bizdici uneori...sincer ma bucur c amerge si la cresa...asta-i mare lucru pt timpul si nervii mei.
Desiree, sa stapineasca sanatoasa prima morocicleta! Nici baietiid e la odiseea noastra nu au motor![]()
Doloress, sper ca Patrick e mai bine!
Lilly, nici eu nu le dau porc, dar ca si Luminel, daca a mai scapat o sarma sau o bucatica de porc, i-am lasat...Bine ca david nu prea se arunca la carne, dar Matei gusta...si gusta...ii place.
Andrada, cred ca iese tare buna praji cu capuccino...dar te admir ca le faci, eu am o leneeee in mine...
Simona, mami de baieti 
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
Luminel spune:
| citat din mesajul lui simonacip Neata....la prinz.. Am fost cu Sis si am revizionat 2 casute (una linga alta). Imi plac de nu se poate, sunt indragostita. Sper doar sa iasa ceva, ori cu Sis, ori cu ai mei, sa le luam cumva...Nu spun mai mult si nu pun poze inca, doar sa va rugati sa iasa treaba. As fi in al noualea cer! Lorich, sa va fie de bine intilnirea cozonacel-cozonacica (ca si Iasminutza a crescut bine de toi si s-a rotofenit ). Dar si fiu-tu e frumos de pica!!!Frumoasa perecheAndreea, sper s ava treaca mucisorii curind si sa intrati toata saptamina, si cele ce vor urma Si Mati are bizdici uneori...sincer ma bucur c amerge si la cresa...asta-i mare lucru pt timpul si nervii mei.Desiree, sa stapineasca sanatoasa prima morocicleta! Nici baietiid e la odiseea noastra nu au motor Doloress, sper ca Patrick e mai bine! Lilly, nici eu nu le dau porc, dar ca si Luminel, daca a mai scapat o sarma sau o bucatica de porc, i-am lasat...Bine ca david nu prea se arunca la carne, dar Matei gusta...si gusta...ii place. Andrada, cred ca iese tare buna praji cu capuccino...dar te admir ca le faci, eu am o leneeee in mine... Simona, mami de baieti ![]() "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu." "Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui" |
Tin pumnii! Doamne ajuta!
Reallaura spune:
Buna, scumpele
da, am fost cu Sis dupa case, sa vedem ce si cum...poate ne mutam una langa alta.
Lorich, Inais mai chiar ca se potrivesc scumpeii astia. Cam putine pozele
MAgdone am vazut si pozele cu dulceata ta, e haioasa foc, dragastoasa asa... Asa e si Mirci![]()
Desiree motocicleta??? Aoleu, mie mi-e asa frica si lui B ii e, sper niciodata sa nu-l tenteze motocicleta! s-o stapaneasca sanatoasa!
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
25+
Ilinca Sabina