Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (140)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Multumim de intrebari, suntem mai binisor. Adica nu mai are aproape deloc febra, numai noaptea mai face putin. Mucisori la fel, sunt pe terminate. Insa nu papa nimic! A slabit cred 3 kg! Ieri toata ziua a mancat un ou, o bucata de paine si biscuiti. Aseara nu i-am mai dat biscuiti, n-a mancat nimic, nimic, nici macar lapte nu a baut. E tare ametit, cade din picioare, pai cred si eu daca traieste numai cu tzatza care nu stiu cat lapte mai are.
Ce sfaturi imi dati ca nu stiu ce sa mai fac. Nu papa nici unt si branza care, astea erau preferatele lui, nici carnita, nada de nada.
IN plus ne-am trezit la 4 (eu am stat aseara si pana la 12 noaptea sa fac mancaruri pentru saptamana viitoare, deci am dormit 4 ore si cunt cam zombie).

Andreea cum sa te uitam? Eu imediat m-am uitat la poze sa ma delectez cu fetele tale frumoase! Am vazut doua noi cu Mariuca... Cand ai timp mai pune una, doua si cu cea mica. Si eu imi doresc cateodata sa creasca Patrick mai repede, cand sunt la capatul puterilor. Macar de n-ar mai suge si tot as fi multumita. Apoi ma simt vinovata si-mi zic ca o sa regret vremurile astea.

Simo si Laura va tinem pumnii, sa fie cum vreti voi!

Lorich am vazut pozici, super! Ce frumos s-au jucat ei doi, Robert cu Iasminuta, le sta tare bine impreuna! Se infiripa o idila intre un muguras si o mladita, hihihihi. Chiar ma gandeam intr-o zi, oare peste 18 ani unde ne mai mutam? Ca forumul asta e numai pana la adolescenta

EDIT : mi-a venit o idee, o sa facem noi capitole si subsectiuni : Bunici de mladite si mugurasi, hihihihi

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)
"Your children know more about you then you know about yourself"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Doloress, o sa-i revina si pofta de mancare, ai putintica rabdare, o sa recupereze...

Mama ce departe gandesti...auzi, "bunici de mladite si mugurasi"...dar suna bine...

Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Ziua buna mamici si pitici!

Am citit ce s-a scris, dar ce sa fac daca nu reusesc sa si raspund...incerc cand si cand sa mai scriu 2 vorbe, 3 cuvinte. Insa nu e loc de scuzat...fiecare scrie cand apuca si are ceva interesant de spus!

Noi (eu si Iasmina) va multumim ca ne laudati si apreciati asa...pe Iasmina vreau sa zic...! Si noua ne-a placut la Bobo (alias Robert...asa ii spune Iasmina ) si speram sa mai mergem...numai sa reusim sa fim mai organizati data viitoare si sa nu ajungem cand era ora baiatului de somn, de masa, etc. Important este ca se plac! Se joaca extrem de frumos...mai impreuna, mai separat...dar relationeaza frumos. Robert s-a facut un baietel taaaaaaaare dulcic si frumusel de pica! Sa vedem ce-o sa iasa...
Am mai fost si la Dariutza in vizita...dar acolo se pare ca avem o pb cu cutzu cel "fioros"...urla de mama focului cand il vede! Asa ca intai sa ne mai imprietenim cu ideea de cutzu...si apoi o mai vizitam si pe Dariutza. Tare s-a mai bucurat si ea de oaspeti! O lua pe Iasmina de manutza si o tot servea cu cafeluta din cescutele ei! O gazda perfecta!

Vroiam sa zic ca am cetit cu placere noutati despre Andreap si ale ei fete cucuiete!

Am vazut si reteta Andradei...cred ca ma apuc si eu!

Mi-au placut masuta si scaunelele vazute si la Lilly si la Dani! Abia astept sa am loc si sa-i iau si eu Iasminei ceva similar. Desi mi-e frica sa nu devina obiecte de catzarat...insa nu se stie niciodata.

Doloress despre Patrick nu stiu ce sa zic cu nemancatul asta...nu cumva are rosu in gat? Ca refuza mancarea e semn de boala...lipsa apetitului. Nici lapte, nici cereale nu vrea? La noi totul pana la lapte...cand il refuza e clar ca e GRAV! O singura data ni s-a intamplat (in vara trecuta cand cu spitalul)...dar si atunci se straduia sa-l bea. La noi este cel mai cel laptele. Si cerealele pe locul 2. Sa nu se deshidrateze...sa ai grija cu el. Nu e ok. Eu zic sa-i dai biscuiti macar. Da-i orice vezi ca papa. Totusi intre a sta nemancat=lesinat si a manca ce nu are voie, mai bine varianta doi. Nu mergeti la un medic sa-l vada? Sa dea Dumnezeu sa-si revina! Va tin pumnii!

No despre noi...azi am dereglat apetitul copilului...a propos de biscuiti. Am avut un drum de facut. A adormit Iasmi in masina. La trezire suparare mare ca nu mai avea stare. Si maica-sa atunci...sa taca copilul...i-a dat cate un biscuite, cate un biscuite...uite asa acum copilul a refuzat mancarea de pranz, si sta si se joaca cu burta "plina".
In rest suntem bine, sanatoase, jucause si bombanitoare de mama focului!!! Ne intelegem in tot si toate. Imi place enorm ca putem comunica coerent. Mai rau e cu rasfatul si santajul sentimental! Dar e varsta la care-s asa de dragalasi si expresivi si te surprind cu fiecare zi tot mai mult...incat e normal ca o cam alintam! Zic eu...

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati

Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

heyy..am vazut si eu pe robertel si iasmi... frumosi tare
Lorich, cate kg si c einaltime are fi-tu? noi suntem cam deficitari la kile, zic io..doctorul zice ca e ok
si restul baietilor, cate kg au si cat masoara?..io-s cu centimetru indimineata asta
Multa sanatate, fug sa-l impartasesc pe Iusti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

Neata

Intre ciorbe si fripturi si paine si toate alea, pun si eu pozele promise ; Sunt si de la sarbatori si de la intalnirea cu Iasmi si tot asa, cine mai doreste, cine mai pofteste...

Andreap sanatate multa Sarei, eu, din contra, caut solutia de a opri timpul in loc, parca trece muuult prea repede.

Desiree sa o calareasca sanatoasa!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea (N.Iorga)

Multumesc tuturor ptr. urari.

Lori si noi avem jucaria asta (de la Iasminuta ), am primit-o de la matusa-mea anul trecut cand am fost in Germania, asa ca e in Germana... dar Victoriei ii place. Ce mare e Robert si frumos.
http://picasaweb.google.com/lori.nistor/Robert1Anisor#5427414986794883410

_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Poze cu "ike"=bike de aici, cine vrea sa vada:

http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/Victoria#5427786003102867282

_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Buna dimineata fete scumpe, uitati o

N-am mai apucat sa intru si nici sa descarc poze...:( sper in viitorul apropiat s-o pot face.
Am fost intr-un du-te-vino, am avut si un mic conflic cu ai mei care m-a dat peste cap dupa o asa vacanta frumoasa....deh, trebuia sa apara ceva care sa-mi strice buna dispozitie.
De azi reintram in programul normal....

Vad ca vb de gradinite....e o pb care pe mine ma macina tare de tot....cred ca totusi am sa-l inscriu pe Vlad din septembrie anul viitor la o gradi particulara, aici langa mine, part-time pt ca diminetile sunt cele mai grele si nu voi face fatza cu 2. Asta daca nu gasesc o femeie rezonabila din toate pct de vedere pana atunci. Totusi prefer gradi...dar apare pb cu bolile/ racelile aduse de Vlad celui mic...offf

Tre sa ma apuc sa fac o macarica...am luat peste si broccoli...voi cum gatiti broccoli?

Nu in ultimul rand si cu mi se scuze pt intarziere, LA MULTI ANI DRAGI PRIETENE LAURITA SI SIMO, SA FITI SANATOASE, FERICITE, IUBITE SI IMPLINITE!

ALI, mami de Vlady si 18+ cu Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Neata

Multam, multam de vorbele frumoase, va pup pe toate!

Stefany daca iti spun ca nu stiu, ma bati? Parca 13, dar chiar nu sunt sigura, de centimetri...multi, ca e inalt ca ta-su

Luminel a, ras de m-am cocosat!!! bunici de m&M!

Doloresste astepta cu vesti mai bune, exact cum zicea Inais da-i orice vrea in perioada asta,

Desiree jucaria aia ne place ff mult, are cantecele superbe in romana! Frumoasa ike roz, imi place!

Edit ca uitai: Alysh intrebai de brocoli eu l-am facut un sote asa, cu unt, nu fiert f tare, nu am de ala de gatit cu abur, ala e ideal. Sa povestesc ceva- am intrat si eu ca omu' la Biogod/ Bofood ceva din carefour feeria, sa vad preturi7co...moaamaa ce preturi, banane parca 18 lei kg si tot asa; ca sa nu plec fara nimic, pt ca imi palce totusi ca exista magazinul asta am zis sa iau un buchet de cam 400g de brocoli; am dat 10 lei pe el, l-am gatit cum ti-am spus, cu putin unt, in loc de apa, putina zeama de pui si credeam ca e pt 3 zile asa garnitura. Ei bine...Robert sa-l pape pe toot; mi-era si frica sa nu vomite, a mancat buchet dupa bucet, abia ii incapeau in gura. Deci, ne place tare brocoli! alte retete nu stiu sau nu au iesit asa de bune! sau o fi de la faptul ca era bio.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea (N.Iorga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Neata scumpele

Ce vreme nesuferita...si mie imi miroasea a primavara...pai in ritmul asta nici de la mancare nu pot sa ma abtin. Ieri am mancat 2 ciocolate, adica o Heidi d-aia de 250 gr NU am nici o scuza.
Mircea s-a constipat rau, ieri de 2 ori a trebuit sa bag mana in funduletul lui!!! Ooof si are funduletul sangeriu vinetiu.
I-am dat iaurt cu prune uscate si suc de mandarine dimineata, sa vedem. Il tin toata dimineata pe fructe, am pregatit un castronel cu bucati de ananas..

Ali ms mult de felicitari!! Imi pare rau de conflictul cu ai tai, asta e, nu prea avem cum sa le evitam . Si eu tot tatonez varianta cu gradinita, dar nu stiu daca e o idee. Stiu una particulara misto la muncii, vreo 12 milioane in conditiile inc are face la olita, dar mi-e de microbei si de drum. Nu stiu
sper sa ne intelegem altfel cu ei la 2 ani jumate. Si bb 2 va fi ceva mai marisor, zic si eu...vedem noi! Hai cu pozicile, nu ne mai tine asa! Eu broccoli il fierb si gata...sau il pun in ghiveciuri,
Doloress sanatate multa lui PAtrick!!
Desiree e f misto motocicleta!! Sper sa nu vrea un Harley la 16 ani!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 25+ Ilinca Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Buna dimineata si de la noi! La multi ani si un an cat mai bun!

Iaca am iesit si noi din barlog, in mare parte v-am citit dar am avut probleme cu calculatorul si am zis ca nu scriu pana nu le rezolv ca sa nu ma oftic ca scriu si pierd mesajele. Noi suntem bine, Delia de 2 saptamani a inceput sa mearga singura si pe afara(inainte voia doar in casa), ba chiar ne alearga si unde nu voia ea hamul cand incepuse sa faca pasi, ba chiar incepea urlet in toata regula cand il vedea...acum ies afara cu hamul, ne jucam de-a calutul.....mie imi convine ca la cat fuge ea o mai apuc uneori de ham sa ii reduc viteza. De mancat.....ca de obicei avem probleme...vrea doar lapte si ciorba, nu ma lasa sa ii bag eu nici o lingurita....de aceea ciorba o fac mai groasa, mai pun si painica, ea umple lingurita si apoi ma face atenta sa o ajut sa bage in gurita.....mai mult de 10 lingurite nu papa la o masa. Asa ca.....m-am obisnuit. Dar cu laptele e ceva de speriat....ajunge cam la 1,5 l pe zi. Am incercat si sa nu-i mai dau atata lapte...n-am rezolvat nimic ca nu mananca altceva in compensare....Am fost si la dr si bineinteles ca mi-a zis sa o infometez....nici asta n-a tinut. Asa ca ma resemnez, am un copil dificil la mancare si gata. In schimb, daca ne vede pe noi ca mancam, vine si ea cu furculita sa ne umble prin farfurii, ne da noua sa mancam....la ea nu baga nici o firmitura. Am primit tot felul de sfaturi, dar nu merge nimic la Delia....e o tauroaica mai capoasa asa.
Am vazut ca a intrat si Andreap, tare dor mi-e de ea, nu ne-am mai vazut de o luna si atunci a fost fugitiv asa ca nu am avut timp de barfa cum aveam anul trecut, trebuia sa fim cu ochii-n patru dupa copii.

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput