Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (140)
Raspunsuri - Pagina 11
Danicris spune:
Servus, fete cucuiete.
Am nevoie de ajutorul vostru. Saptamana aceasta mergem la cresa sa ne cunoastem cu doamna care l-a inscris pe Vladuc. Bineinteles ca nu ma voi duce cu mana goala da' nici nu stiu cu ce, imi dati si mie ceva idei ? Multumeeeeeeeeeeeeeeeeeesc.
Va imbratisez si va
, papaaaaaaaaaaaaaaa ...
Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008 si
28+
Luminel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lorich Luminel a, ras de m-am cocosat!!! bunici de m&M! |
Lori, e ideea lui Doloress
...si pe mine m-a amuzat teribilLumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj
Luminel spune:
| citat din mesajul lui Reallaura Neata scumpele Mircea s-a constipat rau, ieri de 2 ori a trebuit sa bag mana in funduletul lui!!! Ooof si are funduletul sangeriu vinetiu. I-am dat iaurt cu prune uscate si suc de mandarine dimineata, sa vedem. Il tin toata dimineata pe fructe, am pregatit un castronel cu bucati de ananas.. Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 25+ Ilinca Sabina |
vai Laura, chiar asa de rau e constipat!!!...bietul Mirci...
funduletul lui...sa-i treaca repede....Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj
Luminel spune:
| citat din mesajul lui Danicris Servus, fete cucuiete. Am nevoie de ajutorul vostru. Saptamana aceasta mergem la cresa sa ne cunoastem cu doamna care l-a inscris pe Vladuc. Bineinteles ca nu ma voi duce cu mana goala da' nici nu stiu cu ce, imi dati si mie ceva idei ? Multumeeeeeeeeeeeeeeeeeesc. Va imbratisez si va , papaaaaaaaaaaaaaaa ...Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008 si 28+ |
Dani, eu nu am experiente in chestii din astea

Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)
YLARI spune:
Buna fetelor, eu sunt fooooooooaaaarte prinsa, nu mai reusesc sa imi fac timp si de forum 
Danicris poate o cutie de bomboane. Eu nu i-as duce insa nimic.
Laurita imi pare rau de constipatie. Eva si-a revenit. Culmea era foooarte constipata cand ii dadeam mere, iaurt si toate alea. Bananele coapte insa au reglat-o. Si suc de portocale + mandarine. Imi pare rau stiu cum e. A, si au mai scos astia de la milupa ceai de msetel si ala ne-a ajutat, cred eu.
Noi suntem bine, ieri a venit fetita varului lui Iuby si s-au jucat foarte frumos.
Pup fetele promit sa intru cand mai am timp, fug sa-i dau sa pape.
YLARI
EVA mea
ticker
POZE
Edit: bananele coapte de la natura nu coapte in cuptor.
Adriana_78 spune:
Buna fetelor!
Laura, si eu ma gandeam la tine cu "miroase a primavara"![]()
Va doresc sa isi revina Mirci cu constipatia
Simona, succes cu casa! Sa iasa asa cum vreti
Desiree, sa stapaneasca sanatoasa motocicleta!
Danicris, eu i-as duce tot o cutie de praline. Parfum mi se pare mult
Am vazut si eu pe bombonica in roz (Luminel) si pe Robert si Iasmina (si mie mi s-a parut o grasunica Iasmina - ce povestea mami a ei c anu mananca)
Alysh, ma bucur ca v-ati simtit bine in vacanta! Ai cumparat si ce iti doreai?
Mi_bebelina, succes pt. progresele cu mersul!
danutza77 spune:
Buna,
Multumesc mult fetelor de urari Gabitza, Luminel, Lorich, Doloress, Desiree, Andrada precum si pt aprecierile la adresa pustiului meu.. sper va sa scriu mai des.
Stefany.. parca tu intrebai de greutate si inaltime.. al meu are cam 84 cm si 10,8 kg.. ceva cam putin.. insa nu imi fac griji prea mari deocamdata avand in vedere ca are o energie debordanta, este foarte vesel si doarme bine.
Va pup,
o zi buna sa aveti
inais spune:
Ziua buna!
Imi mai arunc un ochi pe aici si am zis sa scriu 2 randuri in graba pt ca m-a "incitat" afirmatia Adrianei...
Si am vazut ca mi-a mai apreciat lumea buburuza drept cozonacica de-a dreptul. ![]()
Da, Iasmina nu e slaba. Este bine proportionata inaltime/greutate. Si da...Iasmina nu a mancat f mult timp. Si nu-s povesti...si nici exagerari de mama obsedata sa-si vada copilul gras, pe principiul cu cat mai gras cu atat mai bine. De fapt...nici nu apreciez ideea de copil gras. Si nici nu-mi doresc asta. Modul in care a evoluat si faptul ca mananca si ca este un copil f ok din toate punctele de vedere consider ca, in mare masura, mi se datoreaza. Am perseverat, am gatit de nebuna pana i-am prins gusturile culinare, am avut enoooooooorm de multa rabdare si am facut-o sa ajunga sa stea locului si sa manance. La masa mare, pe scaun de om mare. De foarte multe luni. Cred ca de pe la 1 an.
In ultima vreme (a se citi muuulte luni) Iasmina nu a mai fost bolnava. Nici un mucisor ratacit. Nimik. Ii multumesc lui Dumnezeu pt asta. Tot in ultima vreme...a inceput sa manance portii mari de mancare. Are zile cand exagereaza, zile cand nu vrea ea...ca ieri, pe motiv de stricat apetitul aiurea...exact ca toti oamenii. Insa mananca. Si sunt f multumita de evolutia ei din ultima perioada.
PS Danicris...depinde in ce relatii sunteti si vreti sa ramaneti cu dna. respectiva. Eu tot un parfum as duce.
mamica Iasminutei...adica
lui mami si a lui tati
Luminel spune:
| citat din mesajul lui YLARI Buna fetelor, eu sunt fooooooooaaaarte prinsa, nu mai reusesc sa imi fac timp si de forum ![]() Danicris poate o cutie de bomboane. Eu nu i-as duce insa nimic. Laurita imi pare rau de constipatie. Eva si-a revenit. Culmea era foooarte constipata cand ii dadeam mere, iaurt si toate alea. Bananele coapte insa au reglat-o. Si suc de portocale + mandarine. Imi pare rau stiu cum e. A, si au mai scos astia de la milupa ceai de msetel si ala ne-a ajutat, cred eu. Noi suntem bine, ieri a venit fetita varului lui Iuby si s-au jucat foarte frumos. Pup fetele promit sa intru cand mai am timp, fug sa-i dau sa pape. YLARI EVA mea ticker POZE Edit: bananele coapte de la natura nu coapte in cuptor. |
Si la Cristi au functionat bananele coapte....si perele
Luminel spune:
Desiree, haioasa motocicleta...vorba Laurei, fereasca Sfantul sa va ceara un Harley la majorat![]()
Adriana, ai mai fost cu fetitza la doctor? cu problema cu regurgitarea?
Mi_bebelina, felicitari pentru progresele cu mersul...legat demancare, te felicit pentru rabdare, eu cred ca m-as urca pe pereti
...bine ca bea lapte dar totusi, nu cumva de asta nu mai mananca, intreb si eu
...dar daca e bine in general, inseamna ca de atat are ea nevoie...deh, sunt copii si copii...Delia imi aduce aminte de una din nepoatele mele...o nasfiroasa si jumatate la mancare (chiar si acum la 22 de ani)...dar o zdrahoana de fata...

de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
25+
Ilinca Sabina