Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (140)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Luminel, astazi mergem la doct.
Merci de intrebare!
Mergem pana la urma la un pediatru, si apoi vom vedea unde ne trimite.

Inais, ma bucur ca sunteti bine cu mancarea si mai ales cu sanatatea. S-o tineti tot asa!

Noi nu ne putem lauda cu mancarea, Annika a ramas o mofturoasa, cand am citit ce-a scris Lorich de buchetele de brocoli mancate de Robert ... m-am minunat

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

A iesit super broccoli, o pun la preferinte pe locul 1 in materie de legume...l-am fiert si l-am aruncat intr-o baie de unt, si l-am servit in farfurie cu putina smantana deasupra o delicatesa delicioasa, multam mult Lorich si Laurita!! A mancat si Vlad 2 buvhetele jumate, apoi n-a mai vrut, dar sunt multumita.

Laurita si Vlad e cam constipat de doua zile...iaurt cu prune uscate suna bine. N_am luat pana acum prune uscate, nici nu stiu unde se gasesc Cand ne vedem? MAi veniti in 23? SAu la mine?

Danicris, un buchet de flori si o cutie de bomboane sau o esarfa cred ca e ok. PArfumel mi se pare cam mult....

Adriana, da, am cumparat si nu m-as mai fi oprit....noroc ca n-am mai avut timp ca am lasat cumparaturile pe ultima suta de metri, am vrut sa ne culturalizam mai intai oricum i-am luat in 1 rand lui Vlad multe haine, mie mai putin ca nu stiu la ce dimensiuni voi ajunge dupa gravideala. Medicamentul ala nu exista in Austria, asa ca n-am avut succes cu el.

Am vazut si eu poze cu Robertel si Iasminutza, sincer, mi se par cuplul perfect

ALI, mami de Vlady si 18+ cu Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Lorich am vayut si eu pozele. Sunt doi scumpi si frumosi! Legat de brocolii mi-ai facut o pofta.....eu faceam tot asa in unt si deasupra radeam branza, gen telemea si papam la greu! Noi acum legat de mancare avem preferinte ffff clare pate de ficat facut in casa si cu paine faramitata si amestecata cu pateul, este innebunit, apoi adora cascavalul si bineneteles oul cu zeama si painica e the best. I-am facut cus cus cu branzica si cateva bucatele de sunca de praga dar imi alegea doar sunca!

Lilly mi se pare un pret bun. De unde le-ai luat??? Mercic de reteta chiar am sa o fac week-endul urmator!

Simonacip bafta cu casa! Doamne ajuta! E in Bucuresti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Hello!
Am dus copilul la gradi, e bine, nu mai are mucisori, nu mai are febra deloc, e OK. Insa nu mai papa deloc si ma dispera!!!! Inais bravo pentru perseverenta, si eu sunt disperata cu mancatul, nu neaparat sa-l vad gras, ci pentru ca eu vad foarte bine diferenta, cum mananca bine, cum totul ne merge de minune, e linistit, doarme mai bine, nu mai sta agatat de tzatza, are enregie, etc. Acum sper ca la gradi, vazandu-i pe ceilalti sa se apuce de mancat. Ieri a mancat un iaurt, doua-trei linguri de bors si biscuiti. Si eu cand am citit de Robert al lui Lorich ca a papat frumos brocoli m-am minunat. Al meu daca nu e carne, nu mananca absolut nimic nepasat si singurel. Ii tot pun bucatele de fructe din loc in loc, le da pe toate pe jos, si apoi face kaka, kaka.

Mi_bebelina felicitari pentru mergacioasa! Ai vazut ca s-a rezolvat pana la urma!

Lorich sa stii ca e o clara diferenta la gust intre alimentele bio si cele nebio. Mie asa mi se pare. Bananele de exemplu, au gustul ala parfumat pe care il stiu eu din copilarie. Eu la inceput i-am luat lui Patrick aproape numai bio, insa de pe la vreun an am renuntat. Nu gaseam intotdeauna ce voiam, trebuia sa mergem hat, la un magazin departe, si ne-am lasat pagubasi. Plus preturile super piperate.

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)
"Tell your children what to do, not what to be. They already are something-themselves"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

si eu pentru Adidana si Danutza77. Am vazut copil frumos si multe torturi si prajituri. Sa-ti traiasca Danutza si sa mai treci pe la noi.

Danicris: Ehei unde au ajuns vremurile. Acum merg cadourile grase rau. Am auzit de cadouri gen cercei sau inele de aur pentru invatatoare/educatoare. Rau am ajuns. De fiecare data te fac sa te simti cumva dator ca economisesti niste bani daca este la o gradi/cresa de stat. Nu te indemn sa-i dai cine stie ce. Dar de obicei se practica creme/parfumele/cosmetice/cafele/dulciuri in functie de varsta,gen..

Doloress: Bine ca si-a revenit piticul. Poate reusesti cumva sa vezi daca nu are gatul rosu. Si atunci e explicabil daca nu mananca.

Simonacip: Si eu ma gandeam candva ca ar fi super sa fiti vecine.

pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137959

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Am vazut si eu pe iasmi si robert!
Nici eli nu papa cine stie ce...doar ce ii place ei...nu va spun ce gusturi are ca va ingrozesc...eu sunt cu gura cascata! S-a ingrasat totusi porcomana...are 11 kg si vreo 85 de cm cred.
Azi i-am spus si eu doamnei de la grupa mica vestea ca din martie va mai avea o clienta...pe eli. I-a facut pa si i-a trimis bezele instant. Cum stie ea sa se bage pe sub pielea omului!

Dani eu m-as limita la un buchet de flori mai dichisit.

Va pupacesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Au iesit baietii nitel la zapada. Eu nu mai pot ca m-a capiat azi. Nu a dormit nici 5 minute...si oboseala il face agresiv. Nu stiu cum sa-l mai conving sa doarma
Cu constipatia ne-am rezolvat, sustin iaurtul cu prune uscate!! A facut de 7 ori azi!!
Mi-a si mancat, mda. secretul e sa-i pasez mancarea, nu am ce sa fac, decat sa nu pape.
Ali scumpa mea, si eu vreau mult sa ne vedem, dar uite, sa se faca mai frumos, eu am renuntat la iesiri pe vremea asta. Am o burta, crede-ma, cat casa! SI cu Mirci care nu merge singur macar sa fie frumu afara. sau sa veniti voi la noi. ce zici de asta??? e o propunere!!! cand vrei tu, noi suntem gata va asteptam!!!
Inais ce bine ca papa frumos Iasmi. Bravo ei de fetitza cuminte!
Ylari, Luminel
Doloress ce bine ca ati scapat de bolesnita Bravo!
Adriana halal primavara am astepta, ha??

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 25+ Ilinca Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Mi_bebelina ma bucur ca merge Delia. Cu mancarea, si noi prost. dar nu bea lapte in compensare, tot in jur de 500 ml pe zi.

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 25+ Ilinca Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Stefany al meu la doctor ultima data, acum vreo luna, doua, avea 12 kg is 86 de cm. Acum l-am pus pe cantar (ieri) si avea numai 10 kg, dupa trei zile de foamete.

Desiree tare frumoasa motocicleta! sta ea asa in echilibru?

Sa vedeti ce am facut ieri, mama denaturata ce sunt. L-am scos putin in oras ca era saracul satul de casa si nu stiu cine m-a pus sa-mi iau inghetata, a trebuit sa-i dau si lui. A mancat o inghetata intreaga! Pana la urma m-am linistit ca mi-am adus aminte ca aici medicii recomanda inghetata pentru rosu in gat. Cert e ca dupa ce a venit acasa a dormit tun vreo 4 ore, apoi s-a trezit, s-a jucat frumos vreo doua ore si apoi iar la somn pana dimineata. In sfarsit am avut si noi o noapte ca lumea. Nici macar odata nu s-a trezit pentru tztaza. Am zis ca probabil avea si el nevoie de un comfort food.

Si iar ce am mai facut ieri Ma simt tare naspa pentru asta dar sunt disperata. Mi-am dat tzatza cu ardei iute. Vreau sa zic ca ma usturau sfarcurile la greu, dar cine sugea cu pofta parca nimic nu s-ar fi intamplat? Patrick! Nu mai stiu ce sa incerc, I rest my case! Pana la urma am zis ca nu ma mai stressez, am sa-i dau pana la 7 ani daca vrea, nu ma mai pot lupta cu el. Desi ieri plangeam cu el la tzatza.

Sunt intr-o stare tare aiurea, m-am certat si cu barbatu, m-am impacat, imi vine numai sa plang... cred ca mi se trage de la faptul ca am facut test de sarcina si e negativ, desi mi-a intarzaiat cu 3 zile. Acuma nici nu am eu un CM prea regulat, deci nu ma pot baza pe asta. Oricum sunt chiar exagerata, incerc de o luna numai, si nu prea cu spor, deci la ce sa ma astept...
ma iertati ca ma plang la voi, dar numai pe voi va am

"Tell your children what to do, not what to be. They already are something-themselves"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui Doloress

Stefany al meu la doctor ultima data, acum vreo luna, doua, avea 12 kg is 86 de cm. Acum l-am pus pe cantar (ieri) si avea numai 10 kg, dupa trei zile de foamete.

Desiree tare frumoasa motocicleta! sta ea asa in echilibru?

Sa vedeti ce am facut ieri, mama denaturata ce sunt. L-am scos putin in oras ca era saracul satul de casa si nu stiu cine m-a pus sa-mi iau inghetata, a trebuit sa-i dau si lui. A mancat o inghetata intreaga! Pana la urma m-am linistit ca mi-am adus aminte ca aici medicii recomanda inghetata pentru rosu in gat. Cert e ca dupa ce a venit acasa a dormit tun vreo 4 ore, apoi s-a trezit, s-a jucat frumos vreo doua ore si apoi iar la somn pana dimineata. In sfarsit am avut si noi o noapte ca lumea. Nici macar odata nu s-a trezit pentru tztaza. Am zis ca probabil avea si el nevoie de un comfort food.

Si iar ce am mai facut ieri Ma simt tare naspa pentru asta dar sunt disperata. Mi-am dat tzatza cu ardei iute. Vreau sa zic ca ma usturau sfarcurile la greu, dar cine sugea cu pofta parca nimic nu s-ar fi intamplat? Patrick! Nu mai stiu ce sa incerc, I rest my case! Pana la urma am zis ca nu ma mai stressez, am sa-i dau pana la 7 ani daca vrea, nu ma mai pot lupta cu el. Desi ieri plangeam cu el la tzatza.

Sunt intr-o stare tare aiurea, m-am certat si cu barbatu, m-am impacat, imi vine numai sa plang... cred ca mi se trage de la faptul ca am facut test de sarcina si e negativ, desi mi-a intarzaiat cu 3 zile. Acuma nici nu am eu un CM prea regulat, deci nu ma pot baza pe asta. Oricum sunt chiar exagerata, incerc de o luna numai, si nu prea cu spor, deci la ce sa ma astept...
ma iertati ca ma plang la voi, dar numai pe voi va am

Da, motocicleta sta singura:) e tricicleta, de fapt...

Ma bucur ca sunteti mai bine. De asta suntem aici, sa ne plangem si sa ne laudam una alteia... capul sus!

_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput