Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (140)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Doloress,scumpa..poate fi mai rau, eu incerc din iunie...si nimic. Mi-e tare ciuda si mie. Imi pare bine ca Patrik e ok, o sa-i revina si pofta d emincare, imi pare rau ca te-ai certat cu berbantu...dar las ca asta trece repede..
Andrada, da in bucuresti, pe Prel Ghencea, dar ma oftic, au marit pretul cind au vazut ca ne intereseaza, nu vreau sa ma bag la credite uriase, asa ca mai caut. Deci, multumim fetelor pt pumnii dstrinsi, sar nimic deocamdata. Si mor sa stau cu SIS...Mor...
Alysh, bine ai revenit, asteptam pozili.
SIs..ma bucur ca si-a revenit mirci...dar de 7 ori????Dragul de el, are arderile rapide.
Matei s-a facut obraznicut la cres,a a smuls un cablu din DVD si nu stiu cum a reusit sa-l rupa, miine ma duc sa caut altul. A inceput s amai impinga si copiii. Nush ce-i cu el. Hmm...a avut maestru bun in David.
Dani, flori, cafea, bomboane sunt ok zic eu. Dc ii duci parfum mi-e ca o inveti din prima cu cadouri scumpe si apoi va fi mai greu sa dai inapoi...tb sa tii pasul.
Ce sa mai zic ca nu mai stiu.

Ah, da sunt superobosita.. SI ma enerveaza iarna asta. Bleeeah cum ar zice Matei...

Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Neata

Doloress draga de tine, esti si tu nitel deprimata te cred, e greu sa stai numai in casa, iarna e cumplit!te rupi totalmente de lume, de la asta ti se trage! Esti tare curajoasa cu inghetata, ce sa zic, bine ca e Patrick ok! Iar cu e tare baiatul daca ii place si cu ardei iute .
Hai ca o sa vina bb2 si la voi care perseverati!
Ali uitasem sa spun, din Auchan iau prunele uscate, de la Elmas, sunt cele mai bune si nu au nici samburi. Nu stiu daca astea au mers, dar ieri mi-a facut de 7 ori, de 3 ori nasturi, apoi moale!
Reinnoiesc invitatia, cand aveti chef sa veniti la noi, imi spui si va asteptam. Oricum stau in casa singura toata ziua, asa ca oricind poti tu, eu pot!!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 25+ Ilinca Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Neatza fetele!

Noi nu suntem prea bine, fata de ieri, Delia e infundata, cand si cand ii mai curg muci….sa vedem cum e cand s-o trezi. S-a trezit pe la 5 a baut un bibi cu lapte, apoi pe la 7.30, iar un bibi si acum doarme……asa ca fac si mancare repejor.

Reallaura si noi avem probleme cu constipatia, asta pentru ca bea doar lapte si ciorba…..acolo cateva linguri pe zi….Ce prune, ce iaurt…..incepe un urlet numai cand ma vede cu lingurita…….i-am lasat si iaurtul in castron pe canapea, doar-doar s-o atinge de el….vise taica, vise. Fructe nu vrea….capoasa rau fata mea. Asa ca ne chinuim cu gimnastica(genunchii la piept) si uneori cu termomentrul in fundulet, in cazuri exceptionale i-am bagat supozitor, mi-e sa nu dea dependenta. Ii mai fac ceai de musetel(un pliculet la 50 ml de apa ca sa fie puternic) indulcit cu miere si i-l dau cu seringa de panadol(ca e mai mare) ca altfel nu vrea sa bea.

Danicris, un buchet de flori si eventual o cutie de bomboane sunt ok, zic eu.

Simonacip, deci te pune la cheltuiala Matei……cine stie, s-o fi razbunat, poate el voia sa se uite la DVD si doamnna nu l-a ascultat.

Alysh la noi prune uscate se gasesc si in piata…..dar cu samburi. Asteptam pozici din conced. Imi pare rau de cearta cu ai tai….eu am invatat sa o las in pace pe mama ca altfel toata ziua ne-am certa……noroc ca nici nu ne vedem des, o dat pe saptamana cam 10 minute(desi ne despart 2-3 blocuri, am mai zis). Oricum, ca una care nu are nici un ajutor din partea mamei, iti spun ca esti norocoasa ca ai unde sa il lasi pe Vladi cand ai vreo treaba. Si sa iti zic ceva care in final m-a amuzat: duminica au venit niste prieteni pe la noi, ne-am luat in vorba despre teatre ca nu ma mai fost de un car de vreme la un spectacol de teatru si ne hotaram sa cautam pe net, sunam si aflam ca mai sunt bilete la Nottara. Delia dormea. Zic, hai ca mergem, dar cu cine lasam fata? Ai mei erau amandoi acasa. Asa ca sun la ei. Raspunde mama:
Eu: ce faci?
Mama: Uite pe-acasa, ma invart pe-aici.
Eu: Stii, noi am vrea sa mergem la teatru…..
Mama: Pai eu nu merg
Eu: Pai nu sa mergi, ma gandeam ca poate poti sta cu Delia
Mama: Aaaa, pai nu pot ca vreau sa fac mancare. Dar taica-tu doarme, hai ca il trezesc sa vb cu el sa stea el cu Delia….Daca nu poate, stau eu pana la urma, ce sa fac, dar voiam sa fac mancare……(oricum stia ca tata nu va refuza sa stea cu Delia)
A stat tata, baiat de zahar, numai ca e mai greu cu schimbat pampersul(am mai gasit-o pe Delia cu pampersul pus invers si ea uda toata…..pana la urma ori invata el sa-l puna correct, ori se dezobisnuieste Delia de pampers)…..
Mda, deci asta e mama mea…..credea ca o invit la teatru si pe Delia o inchid in casa eventual.

Luminel, da ma, am invatat sa am rabdare ca de fel nu sunt asa. Copilul m-a schimbat. Cand e vb de mancarea copilului, ma cert cu sotul ca eu ma plang ca nu mananca fata, el zice ca poate nu i-o fi foame, desi eu stiu ca nu a mancat nimic in ziua aceea….Laptele am incercat sa il elimin si nu a vrut mancare, facea pur si simplu greva foamei. Mi-a recomandat dr Multisanostol, la noi nu se mai gaseste, mi-a luat cineva din Germania….nici un rezultat. Apoi mi-a mai zis o prietena ca nepotul ei de 2,5 ani toata ziua bea numai lapte si o data la 2 zile mai papa cateva linguri de mancare, am cautat apoi pe net si am ajuns sac red ca totusi sunt norocoasa ca bea si laptele asta(Dorna de 1,5%, mai gras nici sa nu vada, chiar daca ii pun o cantitate mai mica), sunt copii mai ceva ca Delia mea si mai mari ca varsta…..cine stie ce ma astepta si pe mine mai incolo…….Asa ca m-am resemnat, dar in acelasi timp sunt f sensibila cand ma duc la dr si ii spun ca nu mananca……zice ca fata e ok, ca nu s-ar vedea ca nu mananca si totusi, daca e asa cum spun eu(parca nici nu ma crede) sa o infometez……nici un rezultat si in plus imi mai fac si nervi…..Deci…..ramanem asa deocamdata.

Hai ca am scris ditamai mesajul, mai las loc si altora….fug sa fac papa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna dimineata!

Mama, ce haios e icon ala cu bebe ce suge la san - nu l-am mai vazut pana acum, e mortal

Doloress, succes cu proiectul bb.2! Ref. la alaptat nu stiu ce sfat sa-ti dau, ca si noi suntem tot pe acolo.

Noi am fost ieri la Medsana

Doct. de la Medicover ne-a recomandat acum tel. sa mergem la un gastroenterolog. Asa cum vroiam de fapt initial. In fine, acum nu mai are imp.
O sa mergem si la un gastroent. si o sa vedem ce-i de facut.

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna fetele!
Hai ca am prins si eu o secunda libera.
Aoleu ma enerveaza soacra-mea intr-un stil........ Dar ce sa-i fac saraca... tac si o las in pace...
Joi se opereaza mama o sa stea Iuby cu fata. Sunt curioasa cum s-o descurca...
Doloress, te pup dulce, stiu ce naspa e cand speri, speri si vezi doar o liniuta. Si eu tot cam din iunie. Dar lasa, nu te mai gandi la asta, lasa-l pe Doamne-Doamne sa hotarasca.
Ieri m-a sunat si sefu, sa trec pe la birou sa vorbim... Ah... m-a luat o stare naspa dupa ce am inchis telefonul....... Va trebui sa dea pe cineva afara cand ma intorc eu si ma simt execrabil. Mai ales ca imi mai doresc un bebe si va dati seama e ca si cum ar da-o aiurea afara pe aia, daca eu raman si voi sta doar cateva luni Nu stiu ce sa fac, daca sa le spun ceva... Dar si daca nu mai raman si totusi sunt sincera poate imi iau eu tzeapa si ce fac? Of... ce greu e ...
Fetelor cu toata sinceritatea va spun ca nu mai apuc nici sa citesc, sunt foarte ocupata... Dar va iubesc si ma gandesc mereu la voi.
Am vazut ca Victoria e motorizata acum, sa o stapaneasca sanatoasa.
Hai ca fug sa-i fac sucul Evei si sa o scot pe afara, e inebunita dupa zapada.
Mii si mii de pupici!!!

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Neata!

mi_bebelina incearca poate sa-i dai Deliei www.pcfarm.ro/produs/2677/Energotonic-Junior" target="_blank">siropelul acesta. In timp se va mai schimba Delia. Trebuie. Ai incercat, banuiesc, muuulte feluri de mancare. Iasminei cu fff multa rabdare i-am descoperit pasiunile culinare. Si dupa multe incercari si mancaruri aruncate. Spre ex. cu carnea, ea prefera carnea tocata. Mancaruri cu carne tocata. Insa nu ii plac pastele cu sos bolognese... Ii place ousorul fiert moale, dar nu tare! Banana nu ii place daca i-o dau sa muste din ea, dar daca o pasez cu avocado rade tot, sau daca o pun bucatele in iaurt...in schimb nu ii place marul ras sau pasat, musca din el sau isi ia bucatele cu manuta si mananca singura. O multime sunt...nici nu le mai stiu. Dar sunt chichitze si chichitze ce tin de fiecare copil. si rabdare multa!

Adriana imi pare rau de experienta cu medicul...o sa ma feresc sa mai fac recomandari pe viitor. Mai ales ca, din punctul meu de vedere, medicul acesta nu merita un feedback negativ...decat poate pe PM.

Va las...am inceput ziua de la 9. Baut lapte, facut la olitza...acum suntem la joaca!

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati

Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Mi_bebelina, hai ca m-ai facut sa rad cu mami a ta care credea ca o inviti la teatru Imi pare rau ca aveti probleme cu papalica. Si Eva e destul de pretentioasa dar papa bine zic eu... Exact cum spune si inais, totul depinde de preferintele ei, iar tu nu trebuie decat sa te chinui sa i le descoperi. Nu-i usor, imi aduc aminte ce ingrozita eram si eu... Te pup si iti doresc sa ai putere sa treceti peste greva foamei.
Pupici

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Inais, o sa incerc si siropelul asta....tu i-ai dat lui Iasmi? Am incercat si eu fel si fel de retete....chestia e ca acum nu ma mai lasa sa ii bag eu nimic in gurita, iar ei ii place doar sa se joace prin farfurie cu furculita.....de altfel e nelipsita de la masa cand mancam noi si trebuie sa aiba si ea farfuria ei cu ce mancam si noi...dar doar de joaca. Si nu ii place sa ia cu mana sa se murdareasca.Eh......are mama o printesa

Doloress imi aduc aminte ca mama l-a intarcat pe frate-miu la 1,5 ani cu ardei iute pe tzitzi....si a mers....ce sa zic......incearca pelin, poate ai sanse mai mari.

Ylari, multa sanatate mamei tale! Ma bucur ca te-am facut sa razi!

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Citat:
citat din mesajul lui mi_bebelina

Inais, o sa incerc si siropelul asta....tu i-ai dat lui Iasmi?

Da, i-am dat. Mai demult cand facea cam cum face Delia ta. Prin toamna...Pot spune ca i-a mers bine cu el. I-am dat si Sanasol (cateodata in paralel cu Energotonic). Este din plante si este o alternativa, zic eu, la vitaminele artificiale.

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati
05.06...07...08 sau "Povestea Iasminutei"
Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Hello fetilii,

Cred ca mai am nevoie de putin timp sa ma readaptez ca sunt dezorganizata rau...n-am timp nici sa respir.

Am fost cu Vlady afara, ne-am plimbat pe jos....am baiat mare, gata nu prea mai cere in brate.
E de vis afara, am chef de-o plecare la munte....cred ca intr-o viata anterioara am fost pasare calatoare ca nu ma mai satur...

LAurita, saru'mana de invitatie...poate venim intr-o zi...doar ca tre sa venim cu taxiul si sa ne intoarcem cu taxiul, alta metoda nu avem...poate totusi se face frumos si ne vedem in parc..desi daca Mirci nu sta in carut, e drum lung si pt voi pana in 23. Hai ca vedem ce si cum , sa ma mai linistesc si eu dupa calatoria asta si ne vedem cumva ca mor de dor mersi de info prune

Doloress, uite sunt si eu mama Omida si cred ca luna asta vei ramane insarcinata, asa ca nu mai fi supi

Mi bebelina, m-ai amuzat si pe mine cu mama ta...ce sa zic, tre sa faci haz de necaz

ALI, mami de Vlady si 18+ cu Luca

Mergi la inceput