Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (140)
Raspunsuri - Pagina 8
Luminel spune:
Danutza77, sa fii sanatoasa si baftoasa si sa-ti traiasca "smecherasul" mic! (am vizionat pozele, tare simpatic e
)
si pentru Adidana, cu intarziere (noroc cu Cleo)! Toate cele bune!
Va doresc o zi excelenta tuturor!
Lumi, mami de mladita Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj
Lorich spune:
Neata!
Danutza deci erai tot timpul asta prin zona!!! Super, La multi ani, sa fii sanatoasa, fericita si implinita!
Ti-am vazut voinicul, blond-roscovan, superb, sa mai scrii cate un rand la cafeluta, te rog!
Andreap tare dor mi-era de voi, dragelor, Multam de vesti despre Mariuca si Sarantzula! Sa vezi ce trece timpul si se face si ea mare, zboara timpul asta afurisutul!
Doloress sanatate multa Patrickutului!
Robert ieri a avut musafiri, o frumoasa, isteata, vesela si prietenoasa Carliontzata Iasmina Mi-a placut la nebunie cum s-au comportat unul cu celalalt si pt prima data am avut senzatia clara, clara ca Robert chiar o place pe Iasmina (ceea ce e si lesne de inteles). Pana acum, chiar si zilele trecute in parc ignora fetitele, si in general copilasii de varsta lui, ei, uite ca era efectiv topit ieri si nu stia cum s-o mai ia de mana, in brate, sa-i arate tzup-tzup si tot asa. Mai greu ca jucariile lui parca nu erau de dat, dar isi apara si el teritoriul, cred. Sunt topita iremediabil si dupa Iasmina, am intrebat-o daca vrea sa fie fetitza mea, dar [deocamdata] mi-a zis foarte hotarat "Nuuuuu!!!". O pup de 1000 de ori si pe mami a ei ca a facut efortul de a veni pana la noi! Poate am timp sa pun si vreo pozica mica acolo.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea (N.Iorga)
Andrada79 spune:
V-am citit si si am admirat poze cu puiuti frumosi!
Dani fff frumoasa masa si scaunelele. Mi-au placut ffff mult, sa le stapaniti sanatosi!
Simonix mercic mult de info cu aquadodlle! O sa imi cumpere sora mea si mie unul ca e muuuult mai ieftin la ea decat la noi in tzara! Ufff asa m-ai impresionat cu ce ati patit la doctor cu analizele. Important e sa fiti sanatosi ca de analize asta e nu avem incotro, trebuie si ele facute! 
Lorich bafta cu gradinitza! Tu in ce zona stai? Eu aici la gradinitza asta le cunosc pe propietarele ei ca sa zic asa http://www.mamasitata.ro/content/view/1606/161/ si in viitor daca e aici l-as fi dat cu incredere pe Tiberiu dar nu e deloc in drumul meu.
Lilly mi-a placut si setul vostru, ma ref la scaun si masutza, sunt asa colorate si frumoase! Cat au costat?
Gabitzam intrebai de vaccin eu trebuia sa il fac ieri dar a racit sotul si amanam. Ba sunt hotarata sa il fac ba ma razgandesc, nu stiu deloc daca sa il fac sau nu!
Va pup si revin ca trage Tiberiu de mine sa ne jucam!
Lorich spune:
Andrada draga mea, multumesc mult, eu stau in baneasa, brancoveanu e f departe pt mine. Ah, ce n-as da sa cunosc vreo dierctoare :) Momentan mi-a recomandat Gabitza niste gradi in zona, treb sa o vizitez si pe Lions caree ff aproape de mine, am vazut-o din exterior, curtea mica, dar exista, totusi, sa vad si ianuntru cum pare.
Luminel ti-am vazut bombonica cip roz.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea (N.Iorga)
Luminel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lorich Luminel ti-am vazut bombonica cip roz. ![]() Lori, mami de Robert din 9.06.2008 Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea (N.Iorga) |
mi-ai adus aminte: asa-i ziceau si asistentele in spital cand am nascut-o: "bombonica"Lumi, mami de mladita Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj
Doloress spune:
Fetelor multumim mult de urari si sfaturi. NU am mers la doctor, de vorbit la telefon, aici nu ai cum sa vorbesti, am sa mai astept si eu sa vad. Are in jur de 37, noaptea face putin mai mult, ziua insa este vioi si nu face aproape deloc. NU prea papa, a slabit deja ca la lupta de clasa insa o sa recuperam noi. Am facut greseala si i-am dat biscuiti si numai biscuiti papa si vrea toata ziua. I-am luat supozitoare cu eucalipt si am rezolvat cat de cat si problema mucisorilor. Noaptea a fost cam de cosmar, s-a trezit din ora in ora urland, nu-l puteam linisti defel, ne-am plimbat din camera in camera.
Speram sa ne treaca repede.
Danuta77 La multi ani
Ti-am vazut pustiul roscatel e tare tare scump! Eu am o mare slabiciune pentru roscati, mi se par oameni tare frumosi si deosebiti asa. Cand eram mica aveam o papusica roscata cu ochii verzi, era preferata mea.
Lorich ce frumos ati petrecut voi ieri! PAi si normal ca-i place lui Robertel de o fetita asa frumoasa si simpatica precum Iasminuta!
Sa stii ca au preferinte, si al meu e la fel. La gradi are doua fetite. Pe una nici nu o baga in seama, pe alta o iubeste si o tachineaza non stop.
Fetelor eu ii dau si perisoare de pe la un an jumate asa. Bine, pun mai mult carne de vita. Si samrmalute, si musaca, si ardei umpluti. INsa nu des, dar din cand in cand asa. E innebunit dupa tocaturi. Nu ma mir, seamana cu maica-sa, Pana in prezent ce-mi place mie si ma bucur ca lui nu-i plac deloc sunt cartofii prajiti. In rest mi-a mostenit toate gusturile mele care nu sunt prea sanatoase
"Your children know more about you then you know about yourself"
Victoria_mami spune:
Doloress ma bucur ca Patrick e mai bine, insa imi pare rau ca nu e bine 100% inca. 
Danutza La Multi Ani! am vazut poze cu baiatul tau frumos.
Sa va traiasca.
Lumi, am vazut si eu 'bombonica' roz. Frumoasa foc. Sa stii ca si Victoria papa porc, de pe la 10 luni... ptr. ca vita o refuza complet, ii dau porc, rar, dar ii dau. In schimb imi papa f bine pui si peste. 
_
Mami de Printesa Victoria Isabella
22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Andrada79 spune:

Danutza77 La multi ani!!!!

Urez si eu cu intarziere
un sincer La multi ani!!!! pentru Alina si Adidana
Luminel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cleo78 luminel, faptul ca raspunde, ridica tonul - mie mi se pare normal. auzi, tu stai in Giulesti? sa vezi cu cine te combin! cu Ylari, care sta in Crangasi, si tot se plange ca nu are fete de pe forum in apropiere apropos de Ylari: UUUUNNNDE UUUMBLI? o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008 |
Stiam eu ca mai am de spus ceva cuiva...Cleo, buna idee...dar pentru la primavara, cand o fi mai cald...Ylari am vazut ca merge in Parcul Crangasi, ori eu pana acolo fac 20 de minute si pe frigul asta...nu prea-mi vine...dar la primavara daca si Ylari vrea...cu mare drag...Apropo, ce mai faci, Ylari?
Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)
Andrada79 spune:
Am si eu o intrebare, ca stiu ca voi parca ati mai gatit cus cus la copii. Imi spune si mie cineva vreo reteta?
Mi s-a pus pata sa fac prajitura Brownies Cappuccino adica asta http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=71819 Am mancat la o prietena si nu m-as mai fi oprit!