Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (140)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Doloress - io am experiente cu febra fara numar fara numar La noi se asteapta cam 3 - 4 zile, chiar de e febra mare. Important e sa raspunda la medicamente (paracetamol alternat cu ibuprofen de pitici la 4 ore). Acum, ce sa zic, eu oricum sun doctorul si ii descriu starea generala si el decide daca e cazul sa ma vada mai devreme sau nu. Oricum, de multe ori chiar si dupa 4 zile de febra ma trimiteau acasa tot cu paracetamol. Ultima oara pediatrul meu nu a dat tratament nici dupa 7 zile de febra. Insa l-a vazut, evident.

Faza cu asteptatul este si pentru ca uneori e nevoie de ceva timp pana apar si celelalte simptome si daca il duci prea devreme risca sa nu isi dea seama ce are din prima. Tu urmareste-i mucishorii mai mult decat febra - daca se inverzesc e rost de ceva mai mult - eu incerc sa stopez cu picaturi care contin antibiotic, daca continua ... muci verzi + febra = infectie in general. Ma rog, noi asa facem.

Daca ai dubii, du-te la doctor, chit ca stai la urgente - noi nu am luat nimic niciodata de la urgente, si am fost de nenumarate ori. Personal sunt mai linistita daca il vede careva, mie nu de febra imi este, ci de complicatii gen otite sau bronsite, pneumonii (bine, e ceva cale pana la pneumonie). Eu in genere astept cam 2 zile daca nu sunt alte chestii super deranjante, apoi sun, discut, apoi in a treia zi il cam duc la dr, indiferent ca se "face bine" sau nu. Macar imi spune ca nu face complicatii.

Succesuri va doresc

Fetele de Romania - o sa vreau sa ii serbez ziua piticaniei mele in tara, in Bucuresti, la un loc de joaca (o sa ii fac petrecere si in Belgia hehe smecherul :p) Aveti cumva idee de locuri dragutze, care sa organizeze si party-uri? Eu stiu de unul Kids' planet, am si vorbit cu ei. Dar nu strica sa aud daca ati avut voi alte experiente :) Merci frumos

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

salutare si 'la multi ani' pe 2010!
Noi suntem prezente rare pe aici..din pacate...deocamdata asta e situatia si sper sa se remedieze curand.
nu ma bag in discutii ca as fi pe langa..asa ca ma multumesc sa va spun cate ceva despre noi,da' scurt,sa nu va plictisesc.
Maria e bine si cuminte(norocul meu..),face dansuri si aproape am plans cand am vazut-o la serbare pe scena aia mare de la teatru..nu-mi venea sa cred ca 'ghemul' meu s-a facut domnisoara!Mai face si ea nebunii si o mai copiaza pe cea mica,mai ales la faza cu plansul daca nu e cum vrea ea(a vazut ca la Sara cam tine)
Sara e scumpica foc...de fapt e cam rea,dar eu o iubesc asa cum e!S-a mai 'imblanzit'putin fata de asta vara, oricum e plangacioasa,suparacioasa si nu forate siciabila,e un copil dificil...asta e!a inceput sa mai vorbeasca si ea,dar e sub aptitudinile Mariei care la varsta ei vorbea fff bine....nu-i nimic,pana la scoala invata si ea.uneori e exasperanta cu "mama" ala al ei,dar cred ca unoeri repeta mama ptr.ca nu stie sa-mi spuna altfel ca vrea ceva.... am reusit sa o las cu bunicii acasa de Revelion,asa ca am fost doar cu Maria si m-am simtit super..mananca binisor,doarme cam 2-3 ore la pranz,inca se mai trezeste noaptea si bea lapte,mananca tot pasat ca altfel nu are rabdare si scuipa...
pupici tuturor si poate reuses si eu sa mai intru,macar asa mai pot vb si eu cu cineva..altcineva in afara de copii
pupiciiiii

BOTEZ SARA
Noiembrie2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Offf, in sfarsit ma relaxez la un "forum mic", am culcat "gangania", am facut (ciorba de perisoare, snitele, salata de vinete si ciorbitza fetei), maine nu mai am decat curatenia de facut....yuhuuu...voi fi ca o "floricica"

Multumesc pentru complimente...

Doloress,ce rau imi pare de Patrick...bine ca si-a mai revenit un pic...si eu stiu ca 3 zile se asteapta...mai ales daca zici ca si-a mai revenit...cel putin asa am asteptat eu in toamna cand mi-a facut ultima oara febra...
Are dreptate Simonix, daca te duci prea devreme risti sa nu-si dea seama doctorul de adevarata cauza care a declansat febra...spre ex, Cristiana a facut febra 4 zile inainte sa-i apara bubitele de la roseola infantila...daca ma duceam prea devreme la dr, nici nu-si dadea seama cred de la ce face febra...ca alte simptome nu avea...
Febra nu este rea pentru organism decat daca sare de 39, eu asa am citit...este un semnal ca organismul lupta cu boala, trebuie numai ajutat s-o invinga...Sanatate multa!
Legat de somn, daca se culca la 8-9 mi se pare normal sa se trezeasca la 6...fie-mea adoarme numai la 11 noaptea, dar dimineata se trezeste la 9, deci tot 10 ore doarme...

Inca o fata iesita din "barlog" bine ai revenit, Andreap! Te asteptam mai des...si cu pozici recente

Noapte buna! Pe maine!

Lumi, mami de mladita Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Iar nu dorm. Azi am fost la ZET, mare dezamagire, nu mai aveau mai nimic, am luat o fustita gogosar, superba Ilinca si un puloveras lila cu gluga. In rest, parca numai pe ciorapi am dat 150 ron.Mai bine mergeam in KIABI, aveammai multe de ales.
Maine planuiam sa mergem in IKEA sa luam un dulapior pt hainute sa ma apuc sa le asez, dar cred ca fac cumva si mergem si in KIABI.

Doloress nasol cu febra, Doamne, ingrozitoare e! Sa-i pui comprese pe frunte sa nu faca edem cerebral, eu mereu ii pun cand face febra. Il dezbrac la pielea goala si mai scade. 3 zile se sta cu febra si antitermice. Sanatate multa lui Patrick! Noi tocmai ce am scapat de muci, bietul de el, de vreo 2 ori i-a curs si sange din nas de la pacatosii astia!
Simonix eu nu prea stiu inca locuri de joaca. Le vad pe strada, dar nu stiu ce e recomandabil si ce nu. Poate alte fete sa stie mai bine.
Luminel maine vin la masa! daca tot ai atatea bunatati!
andreap bine ai revenit, cu vesti bune! Felicitari pentru MAriuca, te cred ca ai fost tare mandra, cum au trecut anii??

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 25+ Ilinca Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

singurul loc de joaca care mi-aplacut si aveau si aniversari organizate: deasupra la Kiabi

fetelor, chiar daca nu a mai dat pe aici, eu o sa urez lui Adidana13 pt ziua de 13.
si pt azi Danutza77, la multimulti ani! sa fiti sanatoase, si lapunga groase, sa fiti fericite, si implinite, sa fiti minunate ca si panaa cum

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Neata fete.
SImonix, am fost la Kid's Planet. SIs, ai fost si tu, la petrecerea Mariucai, e un loc frumos. Mai e f frumos si In Prel Ghencea, la Happy Birthday. I-am facut lui David 2 ani la rind acolo, vezi ce oferta gasesti, au si site. e spatiu mare si e f misto asezat.Uite aici siteul
Luminel, cite bunataturi...moaama, eu nu le-am facut niciodata ciorbita cu perisoare. Poate fac azi ca am carnita de piept de pui tocata.Eu am noroc ca ei papa la cresa/gradi mai variat. Eu cam fac aceleasi mincaruri.
Sis, nu mai cumpara atitera la fata..La citi baieti sunt in familie ma intreb uneori dc e intr-adevar fata in burtica
Doloress, sanatate multa lui Patriickutz. Ce zice Simonix cu pic cu antibiotic am mai facut si noi de 2-3 ori, ne-a recomandat medicul...Bine lui ii iesise pneumococ in nas la exudat...
Andreeap, yeee...ati rezolvat cu netul? SI Matei e crizat si supercrizat cind nu-i fac pe plac.Ma dispera uneori. Mariuca e o cumintica, pupici de la noi.

Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza77 spune:

Neata!

Multumesc mult Cleo pt urari. Asa e .. scriu mai rar pe aici..in schimb va citesc aproape zilnic la cafeluta.. Pustiul meu e bine.. un nazdravan si jumatate. Are aproape tot dintisorii... cu mancarea ne mai chinuim cateodata.. in rest suntem bine. Eu imi caut de zor job ... e tare grea perioada nu prea gasesc mai nimic chiar si pe contabilitate.
Va pun si cateva poze mai recente cu noi si sper din suflet sa resuesc sa scriu mai des!!
http://picasaweb.google.ro/danielaandrei77/PozeToamnaIarna0910#
Va pup, sa aveti o zi superba

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Reallaura
Luminel maine vin la masa! daca tot ai atatea bunatati!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 25+ Ilinca Sabina

Te astept

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Citat:
citat din mesajul lui danutza77

Neata!
Multumesc mult Cleo pt urari. Asa e .. scriu mai rar pe aici..in schimb va citesc aproape zilnic la cafeluta..

Uite cum reuseste sa scoata Cleo o mamica din spatele monitorului! La multi ani Danutza !!! Sa fii sanatoasa, sa-ti cresti usor si frumos puiul, sa-ti gasesti un job asa cum iti doresti si sa mai stai cu noi pe aici!

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

Neata fete.
Luminel, cite bunataturi...moaama, eu nu le-am facut niciodata ciorbita cu perisoare. Poate fac azi ca am carnita de piept de pui tocata.Eu am noroc ca ei papa la cresa/gradi mai variat. Eu cam fac aceleasi mincaruri.

Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Simo, ciorba de perisoare e pentru mine si fiu-meu, de porc...Cristianei i-am facut de pui...nici eu nu-i gatesc cine stie ce "complicaturi"...decat sa nu le manance, prefer sa-i fac ce stiu ca mananca bine, adica tocana de legume si ciorba de legume, bineinteles cu carne, ca doar e pui de "carnivora"...ii mai fac si ei perisoare de pui si-i plac tare mult...dar am obs ca de fiecare data se constipa de la ele
Aseara mi-a mancat si o jumatate de snitel de porc...le-a vazut si n-am mai scapat de ea...am zis ca nu moare...

Mergi la inceput