Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (140)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Salutare :)

Nici noi nu stim nimic de delegatia Comisiei in Haiti ... Stim doar ca a cazut cladirea unde erau birourile dar nu au reusit sa ia contact cu persoanele care lucrau acolo - ne suna colegii sa ne intrebe daca stim ceva de ei Eu chiar azi dimineata ma uitam pe pozele cladirilor pe care le are Comisia acolo - sunt superbe, nu stiu daca mai sunt insa in picioare. Sper ca cei de acolo sa fie bine ...

Noi azi am fost la luat de sange - fraaaaate ... Doua doctorite s-au urcat pe Robert, sa il tina nemiscat, sa ii ia sange. Initial am is ca nu or sa reuseasca. Una dintre ele era o negresa din aia mai mare, i-a pus is mana pe fatza piticului - sincera sa fiu mi se facuse frica sa nu il strice Greu greu ... dar au reusit iar eu am reusit sa nu plang. Bine, tipele au tipat la mine ca am vrut sa ii ating piciorushul piticului, ca il balanganea - mi-au zis: doamna, nu aveti voie dect sa il tineti de mana, atat ! Nu vreti sa stiti cum facea piticul. Brrrrr nu mai merg acolo, stiu ca e dificil Robert dar decat cu faze din astea ... Dupa ce s-a terminat mama imi poveste ca parca a avut deja-vu Fix asa se intampla cu mine cand eram mica la doctor: nu reuseau sa ma calmeze si de regula se urcau diversi pe mine sa ma tina - deja stau si ma minunez daca io am nascut sau de fapt am visat, la ce frica de doctori am avut in mine... Se pare ca Robert e la fel: azi a inceput sa planga de cand am plecat de acasa, apoi am ajuns la spital, in hol, unde e superb, e un magazin cu animale, nu e picior de doctor, sunt floricele etc etc - nu zici ca e spital. Ei bine, el a stiu ... desi cam de juma de an nu am mai mers acolo. Am zis: ori e foarte destept ori e foarte fricos (inclin sa cred ca varianta 2 ha ! )

In fine, ma duc sa muncesc - pupici

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Citat:
citat din mesajul lui Simonix

Salutare :)
Am zis: ori e foarte destept ori e foarte fricos (inclin sa cred ca varianta 2 ha ! )

In fine, ma duc sa muncesc - pupici

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Io cred in varianta I, na! Ramai surprinsa cata memorie au!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea (N.Iorga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Cleo, Piggy, multumesc pentru urarile la adresa lui fii-meu…e flacau mare intr-adevar, dar cu nadejdea…75% asa (la 16 ani si baiat…ce sa-I ceri).

Laura, carnivorul mic…sa se ia de mana cu fie-mea

Desiree, ai trecut testul? Pentru ce a fost? Ochioasa vorbareata

Lilly, foarte haioase masuta si scaunelele…super

Crina, wellcome back! Nazdravanul mic…parca ar fi nepotu-meu, alt copil “atomic”…Cristi parca nu e chiar asa…dar pe aproape…
Chiar, pe tati l-a tinut “figura” cu “mintea la cap”? cum se mai comporta cu voi?

Lorich, m-ai pus pe ganduri cu gradinitza…eu luam de bun tot ce apare pe site-urile lor…deci, va trebui sa bat la picior fiecare gradinita ca sa vad care merita…bafta si voua!

Simonix, vai, bietul Robertrix!!! Dar de ce a trebuit sa-I ia sange? Ca mi-a scapat…

Am vazut si eu ce s-a intamplat in Haiti…mare tragedie, intr-adevar, pe o tara asa de mica…uite astea sunt necazuri adevarate, nu caderea mea nervoasa de azi, de ex….cand vad ce se intmpla in alte parti ale lumii, parca mi-e si rusine cu “necazurile mele”…

ma duc sa fac un tort pentru baiat

Lumi, mami de mladita Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Lori, tu vorbesti de gradinita aia de pe Ficusului? Eu stiam ca renuntasera la copiii de gradinita si aveau doar afterschool. Unde a fost Andrei, pret de 1 zi doar, se chema tot Hansel si Gretel, dar era pe Marinarilor, unde este acum "Gradinita Lions". Acolo ai fost? Dar si acolo este destul de stramtutz locul.
Eu zic sa vezi la cea de stat care este treaba, daca nu esti impotriva la gradi de stat. La gradinita unde este Andrei ti-l primeste si cu pampers, dar pretul este mult mai mare, este 1290 la programul lung.

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Luminel La multi ani baiatului tau! Sa fie sanatos, sa creasca mare! Cum e viata cu un adolescent in casa? Mie mi-e frica tare de perioada asta pentru ca eu insami am avut o adolescenta tare turbulenta.

Lori si eu am vazut asa niste gradinite sinistre. De obicei aici lumea isi face in basement gradinitele astea si daca mai sunt si intunecate, e ca si cum l-ai duce la inchisoare. Si unde mergem noi e practic numai o incapere, in basement insa e foarte mare, culorile sunt tare frumos alese, asa ca atmosfera e tare calda.

Multumim de urari, au functionat, piticul e mult mai bine. I curg mucisorii pana la brau, insa e vesel, am dormit tun, toata noaptea, dupa nu stiu cate luni, nu s-a trezit deloc pentru tzatza. Desi s-a trezit la 5.30, eram fresh ca o floricica.

Va pupacim, azi chiar trebuie sa muncesc.

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)
"Your children know more about you then you know about yourself"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

salutare,

Deci azi am fost la o scoala cu semiinternat. Cea de azi e ok dar nu cunosc inca nici o invatatoare. Maine mergem sa o vedem si pe cea de pe strada noastra. De fapt am votat acolo dar nu mi s-a parut prea ingrijita. Poate maine imi voi schimba impresia. Si asta are un fel de semiinternat.

Am vazut astazi niste poze cu masute si scaunele super la Lilly si Danicris. Da si noi avem din IKEA dar le tinem ascunse pentru ca ele au la noi un singur scop de a ajuta la escaladari. De desenat nu desenam pe hartie ...salvam natura. Noi facem desene pe pereti direct. Avem o casa "rupestra"

Laura: Elena s-ar da si ea la o portie de mici.

Doloress: pupici pentru Patricut cel mucios. Si noi avem ceva mucisori dimineata.

Lorich: bafta in gasirea gradinitei ideale. Pai daca criteriul masutei este singurul inseamna ca noi vom vedea gradinita doar la tv.

Luminel: sa-ti traiasa baiatul! Si sa fie un ajutor de nadejde pentru tine!

pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137959

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Fetele,

v-am zis LMA pe anul asta? ca nu mai stiu, oricum sa aveti un An cu multa sanatate si numai impliniri!

Piggy, felicitari multe multe, o sarcina usoara si un bebe sanatos!

Cu intarziere Laura si Simona, sa fiti sanatoase, fericite si la multi multi ani inainte! ce frumos sa serbati ziua de nastere in aceeasi zi:)

Simonix, sanatate multa lui Robertel, off ce groaznic, asa pateam si eu cu Razvan.

Doloress, asa am patit si eu cu Razvan mereu ma simteam vinovata cand il lasam la daycare si nu stiam cum sa ajung mai repede sa-l iau. Si 5 minute mai devreme si cred ca contau. Bine ca lui Razvan nici nu i-a placut vreodata la gradi si nici cu scoala nu se omoara. El vrea numai cu mine acums e roaga sa-l iau la servici cu mine:)

Noi cu Olivia suntem in aceeasi situatie cu intoleranta la lactoza, deocamdata ii dam doar iaurt, branza, fara lapte. Mai stam as ao perioada sa vedem cum ii priesc astea.

Fetele am pus niste poze pe contul comun cu Olivia sa vedeti de ce e in stare la varsta asta

v-am pupat, mai revin

Magda, cu Razvan (6 ani) si Olivia (1 an)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Multumim de urari, fetelor! Va invit la o felie de tort

Lumi, mami de mladita Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Multumesc tuturor ptr. urari.

Doloress cand eu nu-s acasa, Victoria ramane cu daddy. Asa e, acum e super funny cu Victoria, ne conversam toata ziua.
Legat de Haiti, conform stirilor de la noi, Banca Mondiala trimite $100milioane, UN $30milioane, Canada $5milioane + azi dimineata devreme a plecat un avion cargo incarcat cu medicamente. Canadienii (cetatenii) au donat deja numai la Crucea Rosie peste $1milion + ca sunt multe alte organizatii care strang bani ptr. Haiti... e f trist e se intampla acolo. Brangelina au donat $1milion ptr. un spital de o mie (??? nu mai stiu) de paturi + 2 sali de operatie. Spital din ala in cort... Bravo lor, sunt primii din Hollywood care doneaza.

Laurita e job freelance, cand au nevoie, ma suna.

Lumi nu stiu daca am luat sau nu, ca o sa-mi trimita ei scrisoare cu rezultatul. Asteptam. Dar fac chestia asta de 6 ani... ar trebui sa fie ok, insa... nu se stie niciodata.

_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Dani superbe masuta si scaunelele.

_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput