Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (140)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Doloress

Luminel La multi ani baiatului tau! Sa fie sanatos, sa creasca mare! Cum e viata cu un adolescent in casa? Mie mi-e frica tare de perioada asta pentru ca eu insami am avut o adolescenta tare turbulenta.

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)
"Your children know more about you then you know about yourself"

Saru'mana!...nu e intotdeauna usor, mai ies scantei...el e un baiat linistit, fara anturaje dubioase, n-am probleme cu el din punctul asta de vedere, toata lumea il vede foarte bine...dar, acasa isi da arama pe fata, mai raspunde, mai ridica tonul la mine, ne mai certam...adevarul e ca si eu faceam asa la varsta lui (dar mai mult cu tata)...se intoarce roata...

Sanatate lui Patrick!

Lumi, mami de mladita Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Dragi mamici,

Imi cer scuze ca postez off topic la voi. Vreau sa va spun ca s-au deschis bazare la sectiunea "Ajutor umanitar" a forumului, mai multe persoane avand nevoie urgenta de bani pentru a le fi salvate vietile sau pentru a continua tratamentele necesare.

Alexandra
Alex
Alina Donescu
Bogdan
Emma
Robi
Pentru copii

Deci va invit la bazare, poate gasiti ceva sa va placa sau sa va trebuiasca!

De asemenea, daca aveti hainute (noi sau purtate, in stare buna), jucarii, care nu va mai folosesc sau alte produse pentru copii sau adulti de care nu aveti nevoie si credeti ca ar folosi cuiva, va rog sa luati in considerare si varianta de a le dona pentru aceste bazare.

Orice ajutor, oricat de mic, conteaza!

Va multumesc tuturor celor care ati facut donatii si celor care intentioneaza sa ajute!

Teodora, de Vladut (15.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Neata

de pe la 4 si ceva nu am somn.
De ieri tot simt ca vine primavara.Parca miroase in aer. Ah, sa vina odata ca nu mai pot! Stam prea mult in casa. Ieri am incercat sa iesim sa platesc rata la Avantaj, a fost cumplit. L-am dus aproape numai in brate, m-am enervat, am inghetat, acasa ma durea burta, am zis ca nu mai ies cu el pana nu se face primavara ca poate neinhaimurat vrea sa mearga singur.
Simonix Ah, ce nasol cu bb la intepat! De ce i-ati luat sange??

Luminel sa-ti traiasca, Doamne ce mare e, 16 ani aveam eu cand m-am imprietenit cu Bogdan . ce vremuri!
MAgdone nu am reusit sa intru sa vad pozele, nu stiu ce e cu picassa sau m-am prostit eu? Daca vezi mesajul si ai timp, pune si mie link la poze pe pm, te rog mult. am incercat in toate felurile, degeaba. ms de felicitari!
Lorich succes cu alaptatul si gasitul cresei!

Ce bine ca e vineri, azi am bon de reducere la ZET, ma duc sa cumpar pentru amandoi, abia astept!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 25+ Ilinca Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

luminel, faptul ca raspunde, ridica tonul - mie mi se pare normal.
E adolescent, si noi am facut la fel,si noi ne-am dorit independenta si libertate si sa ne inteleaga ceilalti cand nici eu nu ma intelegeam pe mine. E o perioada grea pt el. Cu atat mai mult cat tu ai ramas 'singura' cu 2 copii, casa de mentinut in perioada de iarna. (mie mi se pare cea mai urata luna, bine ca a trecut jumatate din ea: si dupa sarbatori, si banii cheltuiti, si lunga de 31 zile, si moharata - cu ziua f. scurta si frig si nu poti sta prea mult afara).

azi sunty libera. Carnea e la decongelat, mashina duduie.... , matura e in mijlocul camerei de aseara (a aranjat-o Mara special pt mine de dimineatza). o zi feerica va urez!!

auzi, tu stai in Giulesti? sa vezi cu cine te combin! cu Ylari, care sta in Crangasi, si tot se plange ca nu are fete de pe forum in apropiere
apropos de Ylari: UUUUNNNDE UUUMBLI?

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Buna dragele mele,

Vroiam sa va spun asa, rapid, ca am venit de la Viena, a fost de vis, am facut poze, ne-am distrat, am mers zilnic de la 8 dimineata la 4 dupa masa numai pe jos, am venit franti acasa dar cu un dor imens de Vlad...camd l-am vazut m-a bufnit plansul, am stat imbratisati un sfert de ora, ma pupa non stop, era ata de fericit, a fost asa de evident ca si lui i-a fost dor......

Viena e un oras f frumo, l-as pune imediat dupa PAris...si daca ar fi sa fac un top asa adauga Barcelona pe locul 3.

O sa revin cu detalii si poze, am vrut doar sa va dau un pupic si sa va spun ca mi-a fost tare dor de voi!

ALI, mami de Vlady si 18+ cu Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Getutza81 spune:

Buna fetele !
Scuzele sunt de prisos ca nam mai intrat atata amar de vreme...
Dar avem motive bine intemeiate, ca nu mai reusim sa ne culcam decat pe la 11-12 noaptea de o vreme...
Am intrat sa va salut, mamici si pitici, si imi pare rau ca nu am timp sa mai intru, dar casa, lucrul si bogdi imi ocupa tot timpul, si cand nu am nik de lucru, ma invart si ma sucesc parca beata ca nu stiu ce sa fac in timpul liber, atat de lucru am avut in ultima perioada... dar toate bune si frumoase, bogdi sanatos, si vrem (adica vreau) sa incepem proiectul bebe 2, sa vedem cum stam cu treburile si cu banutii, daca ne permitem sa ne aventuram din nou...
Despre noi, incepem de repetam toatecuvintele, pocite bineinteles, dansam, cantam, dormim bine de tot cand putem (11-12 noaptea pana la 10-10.30 dim, apoi de la 1.30-2 pana pe la 4.30-5), la amiaz doarme uneori si cate 3 ore jumate... cand e acasa, ca la soacra e galagie si se trezeste nervos si incerc cat pot sal tin acasa cand are somnul, dar nci ea nu vrea sa vina sa stea aici cu el, numai la ea si mie mult mai geru asa, asta e... si eu ma gandesc serios la o gradi de stat, dar nu prea am multe optiuni si alea care le am nu prea imi convin, una e destul de neingrijita, iar cealalta e chiar peste drum de soacra si numi convine ca i se urca la cap si mil scoate ea si nu vreau. Ma si certat cu cristi pe tema asta, dar mai avem timp sa vedem, si dc facem bb 2, poate nici nul dau, sau il dau asa pana maxim la 12...dar cred cami va fi greu sa ma trezesc dimi sal pregatesc sim sal duc, mai ales dc voi avea o sarcina ca si cu bogdi...
In fine, va pup si muuuuulta sanatate la toti !!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Laura, da Mirci nu vrea in carucior?

Si pe mine ma cocoseaza Annika, desi ea e fulgulet, insa infofolita asa e dificil de carat.

Luminel, cu intarziere, sa-ti traiasca baiatul! frumos si tortul si cred ca si gustos

Simonix, ce peripetii la doctor! Nasol cu intepaturile astea. De ce i-ai luat sange?
Noi ne-a recomadat la Viena sa nu-i luam prea des sange, nu mai devreme de 3 luni de la ultima intepatura.

Belleane, succes cu scoala! SI noi ne facem ganduri unde s-o dam pe Lara.

Sunt trista ca Lara trebuia sa mearga la scoala in Viena si uite ca acum ne gandim sa o dau aici in Buc. In fine, sper sa fie bine, noi mai avem timp.

Lorich, imi suna cunosuct Hansel si Gretel. Stiu ca eu am vazut mai multe gradinite (toate cam ciudatele), at cand am cautat pt. lara - Luminel - eu zic ca e imp. sa mergi la fata locului sa vezi cum e gradi si chiar sa vorbesti cu dir. si educ. sa o lasi cateva ore de proba.
Noi asa am facut.

Larei ii place la gradi insa asa cum povestea si Magdone, cand pleaca de acasa e mereu trista si spune ca ar vrea sa stea numai cu mine.
La scoala a zis ca nu vrea sa mearga, ea vrea direct la birou

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Aaaaaliii bine ai venit. MA intrebam oare cand se face saptamana ca trecuse cam mult Ma bucur ca v-ati simtiti bine. Normal ca i-a fost dor lui Vladi. EU dupa ce am fost la Paris si nu-mi dadea drumul din brate si ma pupa mereu nu am mai putut sa ma despart de el... Sunt pe faza azi sa vad poze
Adriana Lara stie si germana??
Getutza bine ca Bogdi e sanatos. Succes la bb 2!
Cleo spor la treaba!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 25+ Ilinca Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Neata dragelor.

Dani, pe aici cu vizionari de case, cumparaturi, dus si luat copiii, parca am mai putin timp ca inainte...acum si cu masina si tot nu salvez timp.Ce m-oi face cind incep serviciul? Ma bucur ca-l dai la cresa, macar sa vezi cum ii va fi, eu i-am spus si lui SIs. Pina nasteti voi ei s emai imunizeaza, si vine si primavara...poate era bine sa-l fi dat si Sis pe Mirci..
Simonix, Robert, sper sa fie bune analizele. Azi iau si eu exudatul lui Matei, sper sa fie bun. CU gradi la fel, sper sa va mearga bine. Cit despre crucea de pe perete...iti dai seama ca fiind gradi catolica n-avea cum sa nu aiba cruce si oricum, probabil ca vor fi crescuti cit de cit in spiritul asta crestin acolo. Ce stii?. Eu iti inteleg punctul de vedere, dar iti dai seama ca el la virsta asta nu-si poate face o opinie, sau mai mult sa ajunga credincios sau nu...Oricum va urez succes, sa ne spui cum accepta Robercik schimbarea
Lorich, sper sa mearga in continuare intarcarea...
Adriana, poate o dai la o scoala cu predare in germana aici....Ca in eventualitatea in care va stabiliti in Austria sa fie pregatita ...SI David la fel face nazuri, ca el ar vrea numai cu mine sa stea, etc, etc. Ma bucur cind aud ca si altii spun asta nu doar al meu...Cit despre socala, mi-e teama sa ma gindesc la David, nu prea-l trage ata la invatat.
Luminel, LMA cu intirziere pentru baiatul tau. DOamne , ce virsta!!!
DOloress, ce bine ca n-ai treaba cu Patrick! Si Mati e mai docil decit David, dar dupa vacanta a plins iar vreo 2 zile cind l-am lasat(f putin, mai mult o smiorcaiala), iar cind ma vede ca vin sa-l iau alearga la mine...deci hmmmm, dar nu ma pling, c astiu cum era David si nu mai zic nimic.
Desiree, ce-ai facut la interviu?
Getutza, succes la bb2!
Alysh, bine ati revenit, asteptam pozele!
Cleo, spor la trebi acolo....

Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrinaAndreea spune:

Neata! Va ofer cu mare drag

Cu tati ne intelegem binisor, dar sunt momente in care simt ca nimic nu va mai fi ca inainte. Acum, la noi mai intervine si lipsa totala de intimitate, si aici nu ma refer la timpul petrecut impreuna noaptea, ci la faptul ca de cand am nascut baiatul, am fost permament cu el, neavand unde sa il lasam, nici macar atunci cand mergem la cumparaturi. Nu mai stim ce e aia iesire in oras, mers la un film sau la un teatru, nu mai spun de plecat undeva la sfarsitul saptamanii. Poate ca si asta a contribuit la racirea relatiei noastre, si automat la discutii , nervi si reprosuri. Ne punem sperante ca in momentul in care Bogdan va sta cu o bona sau va incepe cresa, vom reusi sa mai petrecem si noi ceva timp impreuna. Imi face extraordinar de mare placere sa fiu permanent alaturi de Bogdan, dar parca din cand in cand simti nevoia sa te detasezi putin. Nu suntem nici ciudati si nici nu avem mari pretentii, dar pur si simplu bunicii s-au spalat pe maini si nu au fost dispusi sa ne ajute cu absolut nimic. Vin in vizita la 2-3 sapt, mai ales ai mei si atat. Desi toti 4 sunt in Bucuresti, sunt pensionari si in putere, considera ca nu le facem noi program si nu am facut copilul ca sa il creasca ei. Nu am fi vrut decat ca din cand in cand sa mai stea cu el, sa fi mers si noi la cumpoaraturi linistiti, sau poate la un film, si poate macar un week-wnd la 2 luni undeva la munte. Dar.. nu s-a putut si acum nu mai conteaza. Sanatosi sa fim!

Am vazut ca discutati despre gradinite. Credeti ca ar fi o varianta mai buna decat bona?Asa cum spuneam eu l-am inscris la o cresa particulara, pt ca la stat nu erau locuri, dar sa fiu sincera ma asteptam sa aiba spatiu mult mai mare, curte.... Si taxa e destul de mare, dar pana nu implineste 3 ani nu prea am alta varianta. Ati avut ceva experiente cu bonele? Bune sau rele? Chiar nu stiu ce varinata ar fi mai buna pentru moment...

Ma duc la Bogdan, ca deja nu se mai stie unde incepe si unde se termina covorul. , cam asa arata sufrageria!

O zi excelenta va doresc!

Mergi la inceput