Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (76)
Raspunsuri - Pagina 8
Rebiana27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dayanara rebiana foarte frumoase paturile si daca se si transforma in port bebe, vor fi practice, sa le folositi sanatosi am incercat sa ma uit si eu pe materna dar nu da nici.un site cu lucruri pt copii roxana 29 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)POZE |
Roxi, incearca pe www.materna.com.ro
Mami de Luca
again ~
Eva-IoanaI can't fake with dignity so i'll not try!!
Erina spune:
Andra suntem cu sufletul alaturi de tine!!!
Greenfrog ma bucur pentru vestile mai optimiste!
O seara linistita tuturor!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
30+ cu David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
Rebiana27 spune:
Mesaj de la Andra:
Nu stiu cum sa va multumesc pt grija si rugaciunile voastre. Fiecare zi in burtica e o mare realizare pt noi, cu toate ca ce a fost mai rau a cam trecut. Imi e asa dor de voi, de odisee... va pup!
Optimismul Andrei imi da parca si mie aripi! Doamne ajut-o sa isi stranga baietelul sanatos in brate in curand! 
Mami de Luca
again ~
Eva-Ioana
I can't fake with dignity so i'll not try!!
Yaia spune:
| citat din mesajul lui freedelia Yaia -- cu Constantine nu prea mai e loc de intors, ca ii place in spume lui Coleman si asa il cheama pe tata si i-a si spus lui tata. Eu nu am fost de acord, ca mi se pare ca suna strain si nu vreau sa aiba copiii complexe ca sunt diferiti de ceilalti copii Americani. Dar acum a inceput sa imi placa. Dar nu reusim sa ne hotaram la celalalt nume, Coleman vrea Jefferson, ceea ce mie nu imi place nici sa ma bati. Grea treaba... |
Jefferson Constantine? Uau...
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
irinabobe spune:
rebiana
o fi vreun semn asta cu ordinea? eu am rasturnat toata bucataria cu fundul in sus si daca duminica m-am simtit rau nu am putut face luni iar luni noapte nu puteam dormi de grija ca nu am respectat programul ce l-am propus adica sa fac curat in bucatarie luni...
. vineri fac si eu ordine in dulapul lui bebe si incerc sa fac si poze la hainute sa le pun...
happyjoy dau pm cu ce stiu pana acum dar banuiesc ca depinde si de dr. eu recunosc ca al meu am auzit ca e genul care zice ce eu doar de atat am operat? daca dai prea putin dar asta e...vorba cuiva inapoi nu poate sa il mai bage, important e sa il scoata si vad eu ce fac dupa aia.
happyjoy si corimami voi la ce dr sunteti?
briza doar prenatal si postnatal se plateste prin intermediul firmei, adica il plateste firma care recupereaza de la stat, cic se plateste direct de stat pe card sau la posta cum vrei, asa ca stai linistita, dupa ce nasti poate sa se inchida ![]()
legat de paturele transformabile eu am luat de pe ebay. m-au dus cam 25 ron cu transport cu tot sunt tare pufoase o sa pun poze zilele astea sa va faceti o idee.
30
Rares
babyangel spune:
| citat din mesajul lui briza_marii Vai..cand aud cat se chinuie Andra parca mie si rusine ca ma vait de durere de oase Sa va zic ce ma streseaza pe mine la ora asta? 27+ Eric Mihai |
Briza doar prenatalul/medicalul este platit de firma, urmand ca aceasta sa isi recupereze banii de la casa de asigurari. Statul vireaza banii direct tie, nu firmei, pentru CIc
Anca

cu
Codrin (Martin sau Fabian) in 33 saptamaniAMR 7+ saptamani!!!

si mami de
Lucas-Sebastianhttp://community.webshots.com/user/babyanca
Yaia spune:
Andra, putere iti doresc, ca de optimism nu duci lipsa, si sa stea bebe la caldura cat mai mult, pana la termen daca se poate!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
babyangel spune:
Honeybaby hainele marca AZIZ sunt super ok calitativ
Si mie imi plac mult!
Pentu Andra o imbratisare calduroasa, o
pt puterea de care da dovada si o
catre DD, sa-i pazeasca de toate relele!![]()
Pt fetele care au venit cu vesti bune de la dr...felicitari
, iar pentru cele ce merg maine bafta multa
.
Eu ma simt foarte obosita azi , si oricat as vrea sa mai stau pe aici, simt nevoia sa ma intind pe pat ca ma dor toate cele...indiferent de pozitie
.
Asa ca uite cate un
de noapte buna pt. fiecare!
Pe maine!
Anca

cu
Codrin (Martin sau Fabian) in 33 saptamani
AMR 7+ saptamani!!!
si mami de
Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca
Ioanact spune:
Buna seara!
Am ajuns si noi acasa pe la 18:30, exact cand tb sa o culc pe Ioana.![]()
Am mai facut cateva cumparaturi, am trecut pe la MC Donald's, si apoi am plecat acasa.
Denisa intr-adevar preturile de pe site-ul farmacia stejarul au preturile mult mai mici fata de alte farmacii.
Ina_3040 si eu ii simt bataile inimii atunci cand pun mana pe burta.
ioanaa28 al nostru e natural, de aia zic..dar mai rezista cateva zile..![]()
Marina da, la unii 'functioneaza' la altii nu. Printre altele scria si metodele calmarii bebelusului cand are colicii (mie asta mi s-a parut interesant).
Rebiana da, dar parca am obosit, aproape in fiecare zi sa plecam si nu numai asta, dar sa mergi 1 h jum cu masina, apoi sa te 'invarti' prin oras si iar 1 h jum inapoi + zguduielile de la drumul prost..
Oana multumim pt mesajul trimis de Andra!
Andra sunt alaturi de tine. Doamne Ajuta sa fie totul bine!
briza_marii asa e cum ti-a spus Ramy..banii pe acei 2 ani de CIC, ii primesti de la stat , prin posta sau card ..numai CM/ prenatal il primesti de la firma/societate.
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
26+
- Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
Ina_3040 spune:
Dragi burtici,
va multumesc tuturor celor ce mi-au tinut pumnii pt analize. am fost la doctor si totul e ok, fier este destul, diabet nu am asa ca sunt in grafic :)
bebe e tot transversal si doctorul a inceput sa pomeneasca si de cezariana. placenta nu stiu daca s-a ridicat, merg pe 29 la ecograf la maternitate. om trai si om vedea, copilul sa fie sanatos.
Andra iti tin si eu pumnii si sper sa mai aiba rabdare bebe macar cateva zile. 
Greenfrog ma bucur ca nu e nimic serios cu bebelusul, sunt sigura ca totul va fi normal dupa nastere. 
va urez tuturor o noapte linistita si odihnitoare.
Ina
29+ 
http://picasaweb.google.com/ina3040/PozeIna#

ivan leonard(2.12.2006)