Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (76)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Rebiana 27 daca te rog imi poti trimite si mie adresa cu saitul unde ai gasit pledurile ca si eu am cautat sa cumpar dar la mine in oras ce am gasit mi se pare f scump si nu avae decat o sg culoare nu aveam de unde alege si asa poate comand de pe net.Mersi mult.
29+ Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Eu am avut musaifiri, o prietena cu fetita la mine, asa ca sunt rau in urma cu cititul, si acum merg sa ma intind un pic ca ma cam dor toate. Maine merg dimineata la Policlinica pentru Streptococ B si dupamasa am eco. Nu o sa intru nici maine pentru ca intre cele doua intalniri, merg eu la prietena mea.
Daca o sa am mesaje de la Andra, o sa incerc sa intru sa le transmit.

Rebiana, Bea nu a nascut inca, am sunat acum dar nu raspunde.Daca nu vine azi Ivan, maine ii face cezariana. Felicitari pentru achizitii.

O sa incerc sa citesc dar nu promit ca o sa si raspund.

Oana 33+ Eric Nicholas
AMR 6+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Ioana am comandat de pe materna.com insa vei observa ca sunt scumpe si acolo. Paturica are dimensiuni destul de mari, este dubla si pufoasa. Calitatea este ff buna. Din acest motiv voi mai lua una si pt fii-miu. (firma producatoare este AZIZ.. eu am fost incantata intotdeauna de produsele lor)
Intri la camera copilului-accesorii somn usor-paturici.

Mami de Luca again ~ Eva-Ioana

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

rebiana- desi am facut doppler nu-mi dau seama daca este "special" pt ca l-am facut doar cand am facut si morfologica. Dr mea nu face morfologica, nu are aparatul sau si stie..... nu stiu care e motivul. Ma intreb daca imi poate masura ea Ir-urile sau trebuie sa ma duc in alta parte.

Andra - iti tinem pumnii. Cu siguranta o sa mai stea un pic bebe

Denisa, 28 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Rebiana - am vazut paturicile. Foarte dragute.
Si eu am fost tentata sa iau paturica trasformabila ,dar am gasit de la Bebeto si mai groasa, asa ca am luat-o pe aia. Erau la acelasi pret.

Pt fetele din Bucuresti care vor produse Aziz stiu ca au magazin in Dragonul Rosu.
Oricum le-am facut si in Bucur si in piata, cam cu acelasi pret, diferenta de 5 Ron poate. Nu prea se merita sa bateti drumul pana acolo dar nu luati en gros.

Denisa, 28 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happyjoy spune:

Irinabobe, si eu s-ar putea sa nasc la Municipal asa ca daca afli ceva noutati spune-mi si mie, te rog dar pe PM ca sa nu generam discutii aiurea

Greenfrog ai sa vezi ca se rezolva si bebe va fi bine! Noi suntem alaturi de tine

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

rebiana foarte frumoase paturile si daca se si transforma in port bebe, vor fi practice, sa le folositi sanatosi
am incercat sa ma uit si eu pe materna dar nu da nici.un site cu lucruri pt copii

roxana 29 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Vai..cand aud cat se chinuie Andra parca mie si rusine ca ma vait de durere de oase.

Sa va zic ce ma streseaza pe mine la ora asta? Am inteles ca CIC se plateste de catre stat, dar prin intermediul firmei unde lucrezi. Bun, si ce se intampla daca in astia 2 ani firma aia se inchide/suspenda...??

27+ Eric Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramy77 spune:

BRIZA, eu stiu ca medicalele se platesc prin intermediul firmei,CIC cred ca vine direct de la stat pe card sau prin mandat postal celor care nu au sau nu au optat pt plata direct pe card...

Ramona, 31+ Briana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

Seara buna,
si pe mine ma intereseaza tarifele de la Universitar. Eu vreau nastere naturala, dar nu strica sa fiu pregatita pt ambele ipostaze.
Sigur ca voi da, unde trebuie, ce trebuie, ca nu am de gand sa nasc de 10 ori in viata asta si nu ma joc cu acest subiect. Tot ce mi-as dori e sa nu umblu eu cu plicurile ci sotul.

30+ Elisa Valentina
Mami si tati o asteapta pe printesica lor cu drag!

Mergi la inceput