Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (76)
Raspunsuri - Pagina 4

honeybaby spune:
Alina asa era nomal, dar cate chestii de bun simt se fac in tara asta???
Interesant site-ul pus de tine. Am vazut Infacol cu 19 ron, mai ieftin decat ce am gasit eu.
Denisa, 28 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !
Poze & Filmulete Bebeluna

ioana_fota spune:
Buna fetelor, eu va citesc dar intru mai rara va urmaresc cu mare interes.Ma alatur si eu celor care au probleme cu somnul mai ales ca bambina mea pe la 5-6 dim imi da trezirea ca sa papam.In leg cu o intrebare din capitolul trecut am fost eu ieri la Carrfour si am gasit multe lucruri utile si ieftine zic eu , fata de Mangalia unde stau ca aici nu avem hipermarketuri(Carrfour este tocami in C-ta).Am gasit ser fiziologic 36 fiole la 10 lei,servetele umede de 72 buc cate 2 pach de la 11 lei pana la 17 lei de la diverse firme, mi-am luat tampoane pt san 30 buc la 11,5 lei si cam la toate produsele pt bebei in general mi s-au parut acceptabile.Eu am o mare problema legata de faptul ca de o sapt de cand am inceput sa iau fier si calciu cu Vit D3 transpir ceva de groaza si abia luni ajung la medic
.A mai patit cineva asa ceva?si eu stiam ca de la fier te constipi in schimb eu sunt stricata la stomac
.Eu la capitolul apa stau bine , reusesc sa beau cei 2L de apa pe zi.Felicitari tuturor burticilor cu vesti bune de la eco si multa sanatate noua tuturor burticilor si bebeilor.Va
, ne auzim mai tarziu.
29+
Alexandra

Ina_3040 spune:
Salutare fetele, am intrat si eu sa fac prezenta.
am citit din urma si sper sa o tinem tot cu vesti bune pana la sfarsit. Nu imi vine sa cred ca deja in 4 saptamani incepem sa ii primim pe iepurasii nostri. brrrrrr ca ma trec emotiile pe sira spinarii
azi merg si eu la ginecolog, sper sa vin cu vesti bune. nenea asta nu imi face ecograf asa ca ma bazez pe ce zice dupa ce ma urca pe masa si asculta bataile inimii. cred ca feciorul meu e tot in pozitie tranversa ca tot asa il simt.
de la un timp nu stiu cum se aseaza de ii simt cu mana bataile inimii, oare e posibil sa il simt asa prin muschi si uter?
in rest nimica nou, la scarbici. ninge si aici ca in poveste.
va pup pe toate si va urez o zi cat mai buna.
Ina 29+
http://picasaweb.google.com/ina3040/PozeIna#

ioanaa28 spune:
child, bravo pt vestile bune...in rest vad ca tu ii aplici cel mai bun tratament bebeului...optimism si ganduri bune..
Denisa
Alina, nici noi nu am desfacut bradutul...Alex zice sa-l mai lasam 10 zile...nu ca ar avea notiunea timpului, asa ca-l mai las ca doar nu ne incurca
, mai ales ca e artificial.
Ioana, 31+ , si Alexandru ,07.04.2006.
noi...
Alexandru
icoane pe lemn
BEBE...in burtica..
Sarbatori de iarna...

greenfrog spune:
revin cu vesti:
am fost ieri la Dr care ne-a explicat cu foarte mult calm si rabdare ca nu este primul lui caz de acest fel, se intampla de obicei la baietei sa aiba astfel de probleme.
Recomandarea lui a fost sa repetam ecografia in prima saptamana din februarie la spitalul Filantropia la dr Alina Veduta. Daca inflamatia persista, insa nu mai evolueaza atunci il lasam pe bebe sa se nasca la termen si exista doua variante: inflamatia se retrage in primele sapt de viata sau se constata ca rinichiul este inca inflamat si atunci va necesita bebe o interventie chirurghicala la Dr Basca de la spit Gr Alexandrescu. Dr Haiduc ne-a asigurat ca este o interventie care nu ii pune in pericol viata si ca este relativ usoara. Ne-a mentionat insa ca in toate cazurile pe care le-a avut el pana acum bebe si-a revenit dupa nastere si nu a mai fost nevoie de interventie chirurgicala. In cel mai rau caz, daca dupa urmatoarea ecografie rinichiul este si mai mult marit, facem cezariana mai repede, in sapt 37 si il scoatem pe bebe pentru a putea interveni cat mai repede, daca e cazul. 33+

2anke spune:
am venit si eu de la control. Testul a iesit bine, nu am diabet de sarcina . Bb-luna ii bine, mai mare cu o saptamana , atata ca nu a vrut sa stea la pozat a stat cu spatele la burta si nu i-am vazut fata.
va doresc o zi buna si cele care au control sa vina numai cu vesti bune
Anca29+ cu
si
Lucas 4 1/2 ani

miria_cristina spune:
GREENFROG -Doamne ajuta sa se termine totul cu bine, iar tu sa te linistesti!
Cristina +24
si Maria Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu
http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/

nemary spune:
intreba o graviduta despre cum ar trebui pastrat laptele muls. am gasit aici un articol util. sper sa va fie de folos.
http://babyfit.sparkpeople.com/articles.asp?id=429
Mari

Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare

Daria

Ramy77 spune:
Buna fetele,
ATB,HAPPYJOY,ANCA,CHILD,Felicitari pt rezultatele de la dr,ma bucur tare pt voi
MAMI25, stai linistita, o sa vezi ca va fi totul ok,va trece infectia, si eu am avut-o, a trecut cu ovule de betadina...mie alea mi le-a prescris si cand am repetat analiza a iesit totul ok. Dr.meu a zis ca nu e asa mare lucru,ca se trateaza usor.
GREENFROG,vezi ca nu e dracu asa negru cum parea, va fi totul ok, sper ca te-ai mai linistit putin
HONEYBABY, tari bancurile
ANDIRA,eu ajung maxim la 1.5 l lichid, aici intrand apa,lapte,supa,suc natural....tot incerc sa ajung la 2 l,dar e tare greuCred ca trebuie sa ma apuc sa mananc usturoi sau ceapa zilnic, atunci parca "cere"si organismul mai mult lichid...
BABYANGEL, tare te invidiez pt bara aia...Eu i-am zis sotului ca am impresia ca trebuie sa inchiriem o macara...
DELIA 13,de durerile cu pricina bag seama ca ne bucuram multe dintre noi....si ma gandesc ca de-acum urmeaza ce e mai greu...
Dehh, placerile maternitatii...
Cred ca azi noapte a fost ceva in"aer" ca vad ca tare multe n-am dormit sau am dormit rau de tot. Si mai rau e ca n-a dormit nici consortul langa mine...Eu mai rad de el si zic ca trebuie sa se obisnuiasca cu nedormitul noaptea si el nu numai eu
INA 3040, te asteptam cu vesti bune de la dr,bafta
GABYHILA, esti ok?
Va pup pe toate, o zi buna sa aveti
Ramona, 31+ Briana-Maria

honeybaby spune:
GreenFrog - ma bucur ca nu e nimic grav si ca in cele mai multe cazuri se rezolva de la sine.
Denisa, 28 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !
Poze & Filmulete Bebeluna