Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (76)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asteropipan spune:

buna burtici,

KOSSIR si FREEDELIA - ce putin mai este voi o sa dati startul nasteriilor.bravo pt programari si eco

SAMARIA

CHILD felicitari pt rezultatele de la eco

DANAYARA

DELIA13 super si visul tau hahaha 12 kg

HAPPPYJOY , ATB bravo pt vestile bune de la eco

DENISA sa poarte bebeluna sanatoasa cosmonautul.f frumos

IOANAA28 mersi frumos

2ANKE felicitari pt rezultatele de la eco

MAMI25 lasa ca trece si infectia. important ca bebe e bine si grasunel.

va pupik si aveti grija de voi si de bb-ii vostri.

31 +
AMR 8
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1aeea6bcec93163a416ed
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a28f56dddfa1956b072f9d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Salutare -- azi am avut o zi atat de plina!!!

Dupa ce am dus copiii la scoala, am mers la o intalnire La Leche League -- erau 3 mamici bu bebei de o luna-doua si 3 burticoase, toate in ultimele 2 luni. Am vorbit despre alaptat, despre bebelusi, a fost asa frumos. Nu stiu daca exista LLL in Romania, dar daca este si au intalniri, va sfatuiesc din suflet sa mergeti, este un grup de suport extraordinar!!!

Apoi am mers la lunch cu doue dintre mamici, apoi am luat copiii de la coala, balet cu Jodie si am ajuns acasa sfarsita!!! Am mancat si de acum pana se culca copiii, nu ma mai scol de la calculator!!!

Kossir -- si la mine data este doar tentativa, adica atunci va fi cel mai tarziu, dar evident ca orice se poate intampla, pot sa nasc si maine. Bafta!!

Honey -- nimanui nu ii place sa i se tipe in creier, dar o sa vezi, ca atunci cand tiopa copilul, o sa te simti mai bine incercand sa il calmezi decat stand, tot in tipetele lui si nefacand nimic :)

Stefi -- nu cred ca am sa fiu eu prima care naste, Kossir e programata cu aproape 3 saptamani inaintea mea, in plus, mai sunt o gramada de fete care au DPN-ul la sf lui feb sau inceputul lui Martie si sigur o parte din ele vor naste inainte de 2 Martie. La mine e a treia cezariana, celelalte 2 nasteri s-au declansat la 39s 2z, iar doctorul prefera sa opereze pe uter fara contractii, ca sa fie in stare sa faca treaba buna, ca sa mai pot avea si alti copii. Normal ca se poate intampla oricand, dar el a zis ca asa prefera si sincer, si eu prefer sa nu am travaliu daca tot stiu ca nu voi naste natural. Data trecuta am asteptat sa intru in travaliu, pentru ca voiam sa incerc sa nasc natural. Acum, nu are rost.

Ioanact -- NICI NOI NU AM DESPODOBIT BRADUL!!! Inca arata super bine (m-am plans eu ca am dat un car de bani pe el, e importat din Danemarca, dar a facut toti banii, deja il avem de aproape o luna si arata f bine, il mai tin pana se scofalceste, ca imi place...

31+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE

Mergi la inceput

Am trimis din greseala prea reoede, mai am vreo 4 pagini de citit si mai scriu inca un mesaj.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

ina bafta la medic!

anke felicitari pt vestile bune si bebe grasun

greenfrog ma bucur ca te.a linistit doctorul, chiar si in cazul in care ar fi adevarat ce.a vazut , tot se rezolva usor

eu azi am fost la primul curs prenatal , nu aveam de gand sa ma duc dar am facut bine, pt ca am auzit multe chestii noi...am primit si o cutie mare cu diverse pt bebe, suzete, creme etc
am aflat ca s.a schimbat protocolul la spitalul unde o sa nasc, adica de o luna, se poate alege cum sa nasti, in sensul ca poti alege sa nasti in cada, la dus, in picioare, pe pat special unde stai in fund si are o despartitura in mijloc etc
numai vesti bune, sper sa fie asa si pe 19 la eco :)

roxana 29 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Delia13 si Babyangel si eu la fel simt ca ma rup cand ma intorc si cateodata raman intepenita de nu mai pot misca si tre sa ma imping de ceva sau sa ma trag folosind bratele. Simt efectiv ca ma dezmembrez...

Babyangel -- nu coincide programul din burta cu cel de afara. Copiii mei au dormit noaptea din prima sapamana iar in timpul sarcinii, cel putin JOn, dantzuia toata noaptea.

Briza -- lapticul il incalzesti cum ai incalzi apa pt formula -- fie il pui intr-un ibric pe foc, fie intr-o oala cu apa fierbinte, fie sub jetul de apa fierbinte, fie in microunde (controversat, dar eu folosesc).

Greenfrog -- slava Domnului ca nu e grav, dupa cum ma asteptam de altfel

Am terminat de citit tot -- acum copiii fac baie si sotul mi-a pus House ca sa ma relaxez.

Va pup!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Neata in mijlocul zilei:)

Am lenevit in pat toata dimineata si am fugit si eu acuma pana la munca sa rezolv cateva contracte.

Gat pe aici si scriu dupa masa! pupici tuturor burticilor!

Gaby

In 8 saptamani ne intalnim cu Joy:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rmkristine spune:

freedelia eram curioasa cate saptamani vei avea cand e programata cezariana? Medicul meu imi va face dupa ce implinesc 38 de sapt si mie mi se pare cam devreme....
ioanact eu am avut la Bianca acel biberon anticolici de la Chicco si copilul a avut colici pana la 4 luni, asa ca....

Marina 27 + CRISTIAN si mami de Bianca Maria (15.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happyjoy spune:

Vladi, multumesc de raspuns. Incep si eu de azi sa vedem ce se intampla. Pe langa lacurile vasculare de pe placenta am si niste puseuri de tensiune (mica cica) in rest suntem ok cu ir-uri & co.

Ioana, multumesc pentru parole!

Va multumesc pentru urarile de bine si le intorc carltre voi inmiit ! Doamne Ajuta sa nastem toate cu bine, prunci sanatosi si sa ne recuperam rapid si sa fim mame bune, fericite si iubite!

Am un mare respect pentru mamicile care fac efortul de a administra odiseea noastra. Meritati un mare si cate un de la fiecare!!!

Cu vaccinul e clar - nu se stie nimic sigur. Vad ca fiecare medic are cate o parere, dar din moment ce nu a fost testat suficient si deloc pe gravide nici nu se stiu prea multe. Eu nu pot lua o decizie asa mare doar pe baza unor presupuneri cand nici nu stiu ce consecinte poate avea vaccinare pt. copil. Nu ne ramane decat sa ne rugam sa fie totul bine...

Mai citesc din urma si revin...

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rmkristine spune:

nestea-ul contine cofeina, nu lipton! tineti minte de la ness!

Marina 27 + CRISTIAN si mami de Bianca Maria (15.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Salutare!
In afara de cat se poate pastra lapticul (si eu stiam 1 saptamana la frigider, pana la 6 luni in congelator cu usa separata), voiam sa va mai spun ca la farmaciile din Romania se gases pungi speciale pentru pastrat laptele. Imi amintesc asta de la odiseea trecuta. Nu imi amintesc alte amanunte.

Am primit o informatie de la alta mamica ce sta sa nasca si o transmit mai departe, sunt sigura ca nu se supara: ea spune ca Nexium e mult mai bun decat Rennie si face minuni in caz de arsuri si alte probleme de genul asta. Nu stiu daca se gaseste si in Romania, puteti intreba in farmacii. Iarasi nu stiu mai multe, nu am cauta pe net mai multe informatii ca eu nu am problema asta.

Freedelia, legat de nume, pe mine ma trec fiori cand aud numele Constantine, probabil din cauza filmului cu acelasi nume si m-am gandit daca exista altele. Mie imi place tare mult Colin, si nu suna rau Jason Colin sau Jamie Colin. Mie imi place mult si Christian, dar e firesc, ca doar l-am ales pentru al meu pitic. Ar mai fi Christopher, dar dupa asta nu sunt innebunita. Am observat ca tu erai si nu numele de sfinti si Christian s-ar potrivi.

Cat priveste numele de fete, mai este Jessica, Jenna, Jade, Jennifer, iar cu C mie imi place foarte mult Crista, dar mai sunt Caroline, Charlotte, Chloe, Corinne...

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput