Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (76)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bumbitza

Seara buna mamici si burtici!
Urmaresc de ceva vreme si forumul si articolele acestui site care imi sunt f utile, dar abia acum m-am incumetat sa ma si inregistrez

Sunt o viitoare mamica de fetitza mica si frumoasa, avem DPN 6 aprilie 2010, dar dupa ecograf ar fi 10 aprilie. Ma bucur sa va cunosc si sper sa ne primiti si pe noi in grupul vostru.

Va doresc sarcini usoare si la termen si bebei sanatosi si mancaciosi!

bine ai venit! scrie repede inca 4 mesaje pt.a scapa de moderare si a aparea in timp real.
sa fiti sanatoase si voi

Mari de Daria Maria(29.01.2008) 28+
Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui freedelia
Castelana -- da, stiu ca sunt gravida si nesimtitu de azi-dimineatza cand iesit cu burta la gura din masina si a vazut si copiii, tot el era cu gura mare, ca am mers prea repede.

Am mancat, in juma de ora culc copiii si fac o baie...

31+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE

eu cred ca voia sa mearga mai repede la dentist si avea nevoie de un pumn direct la incisivi!
mama lor de nesimtiti.
sa stii ca si eu de cand mi-a crescut burta am devenit vitezomana Gica par valvoi (apropo ieri am fost si m-am tuns, vopsit, uscat cu peria, sunt tare pretioasa la chip, azi am primit numai complimente)
Eu iti zic tie sa te mai linistesti ca poate ma inspir si eu
hai noapte buna

castelana fericita 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lindal spune:

Buna fetelor,
Am reaparut si eu. Lipsa mea nu a fost din cauza de suparare, ca n-am avut de ce sa ma supar. Am avut musafiri de duminica si pana azi. Abia am reusit sa recuperez.

Astazi am intrat in trimestrul 3! Deci avem 27 sapt.

Pentru fetele la care bebe inca nu s-a intors ca liliacul (si cazul meu), ideea lui Ella cu puzzle-ul mi se pare foarte buna, cu conditia sa-l facem pe jos, in patru labe. Am si eu unul cu 1000 de piese. Il fac de cate ori e necesar, pana se intoarce bebe. Doar berbecutii vin cu capul inainte, nu?

Citat:
citat din mesajul lui michelle_sf
Acuma, vroiam sa va intreb una alta despre tzatzucile voastre (dimensiuni, catifelare, fermitate, daca se poate si cu poze explicative ).

Faza cu pozele explicative mi s-a parut tare de tot!

Bumbitza, bine ai venit! Esti tare draguta, te-am admirat in poze. Sa fie bebelina sanatoasa si tu la fel! Mai scrie-ne.

Am facut si eu analizele si am pe acolo niste valori cam mici, dar voi merge sapt viit.la dr.pt prenatal si o sa-mi interpreteze ea analizele.

27+ cu Matei (AMR 12+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bordeancavio spune:

buna fetele,

am venit si eu acum de la eco, m-am dus la ginecologul meu mai repede cu o sapt ca ma tot chinuie tusea si vroiam sa vad ce mai zice. din pacate mi-a gasit colul ff scurt, 20 mm, si mi-a dat nospa mare de 80 cate 3-4 pe zi, repaus la pat, si m-a chemat duminica cand e el de garda sa facem si control pe masa. of... sper ca nu e ceva grav, ce nu se poate rezolva, nu?? fetele care mai aveti asa, ce stiti? daca stai cuminte nu sunt probleme, nu? si NUMAI, NUMAI in pat?? sau pot sa ma mai ma fatai cate un pic prin casa, sau sa ies pana la colt sa cumpar ceva?

va pupic....

vio asteptand pe bebe 25+ Tudor Cristian

poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lindal

Am reaparut si eu. Lipsa mea nu a fost din cauza de suparare, ca n-am avut de ce sa ma supar.

Pentru fetele la care bebe inca nu s-a intors ca liliacul (si cazul meu), ideea lui Ella cu puzzle-ul mi se pare foarte buna, cu conditia sa-l facem pe jos, in patru labe. Am si eu unul cu 1000 de piese. Il fac de cate ori e necesar, pana se intoarce bebe. Doar berbecutii vin cu capul inainte, nu?

Citat:
citat din mesajul lui michelle_sf
Acuma, vroiam sa va intreb una alta despre tzatzucile voastre (dimensiuni, catifelare, fermitate, daca se poate si cu poze explicative ).

Faza cu pozele explicative mi s-a parut tare de tot!

27+ cu Matei (AMR 12+)

fata Lindal bine ca ai revenit!
acum pot sa ma duc sa pregatesc cina pentru sot, te asteptam sa stii, chiar imi ziceam dar pana cand are de gand Lindal ma sa stea trompeta? Si ea se musafirarea, uite asa de necaz!
Acuma n-am inteles,sa facem puzzel si apoi sa-l stricam? N-am genunchere dar poare are sotul de la motocicleta ca alea de la bici sunt in Europa...oricum eu acuma cos sa stii, ii fac "certificat de nastere: nume, unde, cand, de cat, etc, toate inglobate intr-un desen 1/2 luat, 1/2 facut de mine. Apoi fac o alta dandanaie de pus pe usa la spital si ceva body-uria cand stim sigur numele asta de bebe (astetam sa ne trimita si bebe ceva semne) personalizate, asta deja am dat cadou la toate conostintele cand au nascut.

te pup si ma duc de data asta sa ma "loveasca" inspiratia la bucatarie!

castelana fericita 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Servus!
Mohorata e ziua la noi!! Si eu in asentiment cu ea… am o stare de voma de abia ma tin pe picioare. M-am intins putin si va citesc, sperand sa-mi revin.

Ella, sunt f bine (exceptand neplacerea cu vomatul zilnic). Te-am admirat in poze si am apreciat si puzzle-ul imens!

Bumbitza, bine ai venit! Sarcina usoara, atat cat mai e de dus! Celelalte capitole ale odiseei noastre le gasesti pe prima pagina (sunt numerotate de la 1 la 75) avand ca titlu: Parcursul odiseei noastre. Am vazut pozele tale cu burtica frumoasa!

Andira, mor dupa dulciurile pe care le pregatesti singura! De-as fi si eu atat de priceputa!! N-am reusit sa vad geanta de care spuneai pt ca imi cere sa ma inregistrez…

Corimami, mai sunt fete care au declarat ca le-a curs putin colostru. Cred ca voi faceti parte din categoria viitoarelor mamici fericite ca vi se va instala lactatia rapid. La mine, deocamdata, nici urma de asa ceva… si nici la sarcina trecuta.

Michelle, lesiiiin… cand am citit cum ai descris atmosfera de Revelion am ras, imaginandu-mi! :)) Nu ma plang inca de probleme cu sanii (poze nu-ti pun, fata draga! ), dimensiuni muuult marite (cu sperante de revenire dupa [bla]), fermi, deocamdata, fara mameloane uscate sau alte alea.

A intrebat cineva de Andra… ea sambata intra in 34 de saptamani.

Roxana, superbine esti in poza… sa nu mai zici ca te-ai ingrasat ca nu e cazul! Pupici si lui Ivan, dulce copil!! (p.s. mie mi-ar fi placut sa tai cordonul ombilical… dar din pozitia aia “desteapta” abia poti sa-ti tragi sufletul.) M-a distrat si placut enorm faza cu moasa si soacra!! Nici eu nu-s fan vizite (indiferent daca se pune problema sa primesc sau sa fac…)

Child, va fi bine la eco pe care-l faci peste 2 saptamani, sunt convinsa! Placenta care are gradul 1 nu e imbatranita… avand in vedere ca la nastere ajunge la gradul 3. Eu la eco de 27 de saptamani aveam 1-2, acum sa tot fie 2!

Castelana, felicitari pentru bebe grasunel! Doamne ajuta sa vina pe lume cand va fi el pregatit!

Vio, sfatul meu este sa stai cat mai mult intinsa (orizontala!!)… col scurtat, de 2 cm, la mine a impus cerclajul. Departe de mine ideea de a te panica, insa e bine sa fii pusa in tema. In momentul in care te vei simti mai bine sau dr iti va spune ca nu mai reprezinta un pericol, vei putea face ce iti place! Ia exemplul Andrei care sta de atata amar de vreme in spital ca sa poata naste cat mai aproape de termen. repausul face minuni, vei vedea!

Mami de Luca again ~ Eva-Ioana

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Am primit mesaj de la Andra!
A fost la eco+doppler, in oras, si i s-a spus ca bebe are 2300 g. Dr ei este f multumit si spune ca de acum poate naste fara probleme pt bebelin. Era asa fericita!!! Ne-a transmis tuturor cele mai bune ganduri!

Mami de Luca again ~ Eva-Ioana

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lindal spune:

Castelana, puzzle-ul meu este sub forma de piese intr-o cutie, de unde le iau si le aranjez pe ceva plan, dupa care le strang inapoi in cutie. Probabil exista si varianta cu lipitul pe o coala si pusul in rama, insa ideea cred ca e sa te joci cu el de cate ori vrei.

27+ cu Matei (AMR 12+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Dayanara -- ma incape centura, cum sa nu, dar numai partea de sus, adica pe cea de jos o pun la spate, adica inchei centura, apoi ma asez si doar trag parte de sus peste mine. Daca nu ma dau peste cap(Doeamne-fereste) asta de sus e tot ce trebuie. Si nu mergeam repede, nici gand, maxim 70 aveam (km nu mile).

Asteropi -- io n-am avut sterilizator, deh, mai inapoiata, la primul copil nici nu auzisem de asa ceva (eram complet nepregatita sa devin mamica, pe bune) iar la al doilea am alaptat pana la 6 luni, apoi am plecat in America 2 luni si deja la 8 luni nu mai bea de asa multe ori, parca de 3 ori pe zi. Asa ca eu am fiert la greu. Aici insa vad ca se poarta sterilizatoarele cu abur Avent si daca voi intrerupe alaptatul inainte de 1 an, imi voi lua si eu din asta cred.

Slava Domnului ca Linda e bine -- de la 34 de saptamani in general mai rar apar probleme, asa ca o asteptam (cat mai tarziu, fireste) sa ni-l arate pe bebe mititel si sanatos.

Ma asteapta cada, va pup si revin dupa.

31+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

freedelia ziceam de centura aia de dupa nastere :) de care spui tu ca nu te.a cuprins, dar acum cum e alt spital poate au alte marimi

rebiana
ce ma bucur pt vestile bune de la andra!
sigur bebe va fi bine indiferent cand se va naste

castelana sa.ti fie de bine tunsul

roxana 29 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput