Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (76)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

Ce bine ca avem vesti bune de la Andra! bebe e deja marisor. cine stie, in curand o sa avem poze cu primii iepurasi Doamne ajuta sa fie toti marisori si sanatosi!

Ina 29+

http://picasaweb.google.com/ina3040/PozeIna#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

vio imi pare rau ca ti s.a scurtat colul, cu repaos sigur va fi ok
intreb si eu pt ca nu ma pricep, e posibil sa ti se fi scurtat de la efortul care.l faci cand tusesti? ca demult esti cu tusea asta

roxana 29 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna ziua!

Ellanik stai linistita! Am inteles situatia..da, ar fi bine sa ne intalnim si cu Delia.
Delia13 eu am cautat nr tau de tel in lista, dar nu l-am gasit..sigur ne vom intalni si cu tine..acum depinde cand mai ajungem in Ct, si mai ales sa avem timp.
bumbitza bine ai venit! Sa ai o nastere la termen cu bebe sanatos!
Am vazut si eu pozele cu tine, arati bine si burtica e frumoasa..
Rebiana multumim pt mesajul Andrei!
Ma bucur tare mult ca e in parametri bebelusul si ca, daca s-ar naste e ok.

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justina

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 26+ - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Am fost cu Honey la o plimbare ca bulbucea ochii sugestiv la mine ca Pus din Sherk ( se uita prea mult la desene). Mi-am dus si pantaloni la scurtat, mi-am luat 2 bluze si niste plantaloni de stat prin casa. Am mancat in oras ( adica la mama) si cam atat.
Era in zona aici o farmacie care avea dero pt bebebici si acum am vazut ca s-a desfiintat.
Deja ma simt obosita, desi Honey ar mai fi mers.

Roxana - sa porti sanatoasa blugi. Am probat si eu. Desi in fata deveau super misto pe fund nu aratau bine. Eu cand ma ingras nu-mi sta bine in blugi pt ca fundul meu in loc sa se bombeze se lateste.
Sunt curioasa se body ai luat pt bebe. Doar 2 ?? O scoti in cracii goi ?

Castelana - se voioasa esti azi. Bebe deja e cu greutate.

FreeDelia - eu pe mor pe astia de genul. Ei gresesc si tot ei cu gura mare. Pt ei am bata si spray paralizant in masina ( o prietena a fost batuta de unul, pt ca ea nu l-a lasat sa intre in sensus giratoriu , desi nu era dreptul lui)

Vio - cred ca e greu sa stai numai in pat mai ales ca si tu esti genul mai plimbaret. Incearca pt bebe. Trage calc pe o masuta langa pat si mai stai pe net, cu noi, mai citesti....trece timpul

Rebiana- eu stiam ca plancenta are 5 grade de maturitate.
Ma bucur sa aud ca Andra e bine si bebe este mare

Lindal - inseamna ca de la frecatul gresiei in 4 labe e fimea liliac ( sper ca inca mai e).
Sa stii ca berbecii ies ei cu capul inainte, dar si fac numai ce vor ei

Sper ca nu am uitat nimic.

Denisa, 28 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Hai ca am tras un puiut de somn si cand m-am intors am constatat ca am o gramada de recuperat m-am oprit la pagina 14, scuzati mesajul lung
Kossir,sa ma astept si eu la dureri mai mari deci...deja mi-e greu sa ma ridic din pat si ma doare mijlocul si oscioarele dintre picioare destul de tare :(
Ce baiat mare ai! Sa fiti sanatosi cu totii, sunteti o familie tare frumoasa!
Delia13, draguta garsoniera lui David si mamica de asemenea!
Multumesc de aprecieri, cat despre burtica tuguiata, toti imi ziceau si inca mai zic ca vom avea baiat, desi le-am varat poze cu rusinica fetii in fata :D
abe_09, bine v-am gasit! Doamne ajuta sa fie totul bine, nastere usoara si tie!
dayanara, multumesc de compliment :) ce de lucrusoare aveti deja. imi place mult si carutul, pare destul de comod si usor de manevrat. noi inca n-am luat unul, ne gandeam la un Graco.
ioanaa28 si tu arati f bine, cred ca nu prea ai luat in greutate mai deloc asa-i?
Ramy77, sarcina usoara si tie, vad ca si tu astepti o printesa mica si frumoasa! pupam fetele
michelle_sf tare faza cu socrii, eu nu-s la curent dar deduc ca stau cu voi in bloc/casa? noroc ca ai mei sunt la cativa km de buc...
Si eu am cojite albicioase pe dl sfarc, dar nu ma ingrijoreaza, cred ca e normal.
selina, cand citesc ce scrii ma gandesc cum va fi la al doilea bebe si constat ca nu trebuie ma mai plang atata acum, ca e chiar linistita viata mea la mine sotul e tare fericit ca va veni mama in vizita dupa nastere, are incredere ca ne va ajuta f mult si nu mai e asa stresat el oricum stam la cateva statii de masina de ea,deci va fi mai usor. dar n-am de gand sa primesc prea multe vizite, si-asa o sa fiu bulversata de tot si toate...
Ina_3040 Si la mine s-a inmultit f tare coaja de portocala dar n-am ce face,cu toate masajele si cremele...
honeybaby, f sexy si mamica si burtica :D nu stiu daca ne stim de vreundeva, dar poate aflam pe parcurs
child multumesc de aprecieri. si eu am pulsul marit de cand sunt gravi, azi tot 90 aveam si eu dimineata, iar tensiunea de regula mica, vad ca s-a mai reglat insa. sanatate multa!
castelanaC, maricel bebelul tau, a mea la aproape 27s avea 1kg :D sa fiti sanatosi amandoi! nastere usoara!

ma mai bag la recuperat si la mai scris niste mesaje...nu stiam ca la voi apare mai tarziu ce scriu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bordeancavio spune:

dayanara, asta l-am interbat si eu de 2 ori daca o fi de la tuse scurtarea, ca ma doare si burta uneori de cat tusesc, dar nu prea mi-a raspuns. adica n-a zis ca ar fi, si a trecut la alt subiect. nus ce sa zic. eu oricum am fost de 3 ori la dr cu tusea mea, deci n-am stat. dar... ba a zis ca mai bine nu-mi da tratament, ba mi-a dat antibiotic dupa o gramada de timp, iar acum maine termin antibiotic si eu tot tusesc. ginecologul nu mi-a mai dat pt tuse (desi i-am zis ce iau) decat paracetamol si inca o pastila, nus cum ii zice, nu antibiotic. m-am saturat asa de rau de tusea asta... eu nu cred ca de la ea o fi probelma totusi, ma rog... o prietena zicea ca si de la faptul ca bebe e cu capul in jos (apropos asa mi-a zis azi dr ca e in jos) si apasa el pe col sau e sarcina mai jos. in fine. sper sa ma obisnuiesc sa stau asa in pat, ca mi se pare groaznic.

vio asteptand pe bebe 25+ Tudor Cristian

poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui castelanaC
Bumbitzo, vezi ca trebuie sa scrii mai multe mesaje ca sa scapi de monitorizare si dupa las' ca te monitorizam noi. Bun venit in clubul fetelor cu atas-iepuras!

castelana fericita 28+

ma straduiesc sa scriu cele 10 mesaje :D va pe toate.
inca recuperam ce-ati scris, mi-e greu sa ma acomodez, incerc sa va cunosc pe toate cat de cat
deocamdata ma duc sa mananc ceva, sa prindem forta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui asteropipan

buna fetelor !!!!!!!!!1

am si eu o intrebare pt mamicile experimentate care au deja bb.si nu numai ptr ele ,daca mai poate da careva un sfat il accept cu placere.

m-ar interesa sa stiu ce fel de sterilizator pt biberoane a-ti folosit.sau care credeti voi ca ar fi cel mai practic si bun.

BUMBITZA bine ai venit printre noi. sa ai o sarcina si o nastere usoara si bb sanatos. am vz si eu pozele tale,arati superb.burtica la fel

Multumim frumos, si voi aratati f bine m-am topit cand am vazut lucrusoarele de bebelina, abia astept si eu sa dau startul la cumparaturi. deocamdata astept niste colete cu hainute de la matusa mea care e stabilita in alta tara... m-a asigurat ca n-o sa mai am nevoie sa-i cumpar nimic fetii, dar nu cred ca ma pot abtine
Eu am comandat un sterilizator de microunde, e si mai ieftin si am inteles ca-i ok. oricum eu sper sa alaptez cat mai mult si atunci cred ca nu voi avea nevoie de el prea mult, dar am zis sa fie. am inteles ca si solutiile acelea speciale sunt foarte bune.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nemary

bine ai venit! scrie repede inca 4 mesaje pt.a scapa de moderare si a aparea in timp real.
sa fiti sanatoase si voi

sciu de zor la mesaje
ai o fetita dragalasa foc! sa fie sanatoasa si sa creasca mare si frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Castelana felicitari draga pt.dodolotz(a se intelege grasunel). Lasa ca vin si eu saptamana urmatoare sa ma dau mare cu al meu dodolotz Ma gandesc eu ca la cate kg am pus , nici bebe nu va fi micut

Am ras la faza cu "sa iti iei burta cu tine" Dar iti recomand cu caldura sa iti iei rimel si mai ales anticearcan..nu de alta dar sa nu se sparga oglinda dimineata...Iti dai seama ce epuizate si incercanate aratam prima dimineata dupa nastere

Si inca ceva...nu mai tine draga secret freza ta si culoarea noua, ca eu una mor de curiozitate sa vad noutatiledesi tu ai tinut secret si look-ul tau vechi

Anca

cu Codrin (Martin sau Fabian) in 33 saptamani
AMR 7+ saptamani!!!
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

Mergi la inceput