Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *46*
Raspunsuri - Pagina 7
NelaM spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andraiulia Si ca sa fiu purcica de tot....poza asta era de la 6 zile dupa nastere. http://family.webshots.com/photo/2732953550104955882Wtzkgq Sophie Amelie(17.09.09) , our sweet baby, we luv' u!Povestea gogoshicii |

Eu asa silueta aveam cu vreo 500 de zile INAINTE de nastere...
Si ca sa fie treaba oabla, ma uit acum pe pozle din wepshot, pe care eu nu le-am vazut pana acum... of of, unde mi s-au dus tineretile!!!
Ei, dar noi sa fim sanatosi!
_
Nela, mamica de
Ana nazdravana (19.09.09)Don't take yourself so seriously, no one else does...
http://ganduripentruana.blogspot.com/
NelaM spune:
Maria, ce frumos este Aidan. Si cand rade, are un ras asa, cumpatat. Imi place de el de nu mai pot in costumasul acela maro.
Eu n-am putut sa vad poza cu manusitele, nu stiu de ce. Pe restul le-am vazut pe toate. Este un frumos, mi se pare ca seamana acum tot mai mult cu tine, dar are si din Sergiu ceva ceva. 
_
Nela, mamica de
Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...
NelaM spune:
| citat din mesajul lui andraiulia Mda, asa-s eu, prezint intotdeauna numai ceea ce-i frumos. Asa am facut mereu. Dar usor nu-i, stiti si voi. La noi este frumos ca suntem tineri, insa nu suntem inca independenti. Si cum ai nostri au inca ceva de spus, apar conflicte. Intre ei, in principal, dar prin noi. Pentru ca sunt diferiti, pun accent pe lucruri diferite. Si sunt si extrem de orgoliosi. Iar noi...nu suntem ca ei. Suntem mult mai toleranti, mai deschisi, mai ales Cristi. Si cum ultima data cand ne-am intors de la munte, am avut un mic conflict care nu avea treaba decat cu ai nostri, mi-am dat seama ca nu voi lasa niciodata parerile lor sa ne afecteze pe noi. Nu ne-am certat niciodata si sa ajungem s-o facem din cauza lor?? Acum tema este botezul. Sper sa se incheie cu bine. Ar fi simplu daca am fi doar noi doi. Sophie Amelie(17.09.09) , our sweet baby, we luv' u!Povestea gogoshicii |
Uite, vezi, de aia imi placi... esti si desteapta!

SI asa sa faci toata viata, sa te concentrezi numai pe ce e frumos!
_
Nela, mamica de
NelaM spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui MangaGirl
eu am simtit nodul in gat si lacrimile in coltul ochilor. si o deznadejde din aia crunta. MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009 ![]() www.mariaciubotaru.blogspot.com Micul nostru Foc a venit pe lume |

Doamne, mai fetelor, ca ma binedispuneti asa, de dimineata!

_
Nela, mamica de
NelaM spune:
| citat din mesajul lui crocodana luci sarumana le am gasit! cu o mana pe bouncer si una pe tastatura ....si cu ochii in stele....mor de pofta de cioco, nici mie nu imi placea dar ajuta f tare mai ales in monti asa ca am invata sa imi placa...insa ama reactioneaza urat si la o bomboana...asa ca iar mi am facut rulada monti... maria e un dulce...atat de expresiv! imi place tare cum sta pe burtica! am reusit in sf sa o adorm de noapte..se trezise...eu tot cu lumina stinsa....i am dat sa pape...tot asa..avea chef de vb, gangurea exclama..nu am bagat o in seama..poate functioneaza asa...oriucm e o ora excelenta 1 jumate pt ea...ma duc si eu la somn ca la 3 se va trezi de papa... va pup.... ps....am iarasi net wireless...motiv de fericire maxima... , de Ama Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor! |

, esti o figura!Sper din tot sufletul sa intre si Ama in program normal de somnic!
Nebunie cu wirelessul asta!

_
Nela, mamica de
NelaM spune:
Luto, eu iau un biberon cu lapte din ala cald si bun, de-al tau, i-l dau mai tarziu Anei, sa mai puna si ea carmita, ca Davidel!![]()
LA MULTI ANI! pentru David, Irinel si Stefania! Sa va traiasca bebitii, sa fie sanatosi, voiosi, voinici si sa va aduca numai si numai bucurii!
Crystina, asta da noroc cu jaful!!
Mai, si ce oameni responsabili, cu simt civic! Auzi, sa fuga dupa hoti! Eu la faza asta cred ca inlemneam si ma retrageam "in sinele meu", asa ca melcul in cochilie, si asteptam frumusel sa treaca... ce identificare... nici ochii nu mi s-ar mai fi vazut in capsor. Traiasca instictul de supravietuire!
Meserias doctorasul... fin psiholog, ti le-a dat pentru linistea ta sufleteasca prafurile alea... ori merge pe efectul Placebo, ca si-asa, ori cu ele, ori fara ele, it's perfectly fine!!
Asa, si dupa ce am umplut o pagina intreaga, pot sa ma retrag in glorie!
Nu iniante de a zice ceva despre intalnirea fetelor, pe care eu le admir sincer pe toate, ca si-au facut timp sa se vada si sa duca la un alt nivel legatura speciala ceea ce s-a creat pe acest forum! Bravo, mamici! 
Gata, plonjez...
_
Nela, mamica de
Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...
mary_07 spune:
In momentul in care m-am pus la birou urma sa va scriu "buna seara" si acum scriu "neatza"

Vaii fetelor,ca radeti de mine si cu 

.Aseara,dupa ce am culcat familionul,m-am pus sa mai scriu referate...si am adormit cu capul pe birou pana la ora asta

Nu va mai spun ca aseara Razvi era cam matzait si in timp ce scriam,povesteam cu el si ii cantam....vreo 5-6 foi am aruncat pe motiv ca in loc de cuvinte cu tenta economica eu scriam de ursuleti/bufnite/pisicute...

Urez si eu multe lunite inainte si tot ce-i mai bun in lumea asta lu' Davidosu,Irinel si Stefania

Oare ce sa fac? Sa ma pun in pat sa ma culc sau sa mai scriu?
Mely ,
implinita de Alexandru si Razvan
Astept primavara...
_
"You are worried about seeing him spend his early years in doing nothing. What! Is it nothing to be happy? Nothing to skip, play, and run around all day long? Never in his life will he be so busy again." Jean-Jacques Rousseau
kawaichan spune:
neata,
mie inca nu mi-a trecut maseaua,ma doare de mor.###bip bip bip ### de dentisti japonezi
felicitari fetelor pt intalnire,m-am delectat si eu cu pozici.cristina,super arati cu tunsoarea cea noua,super super ! si mi-a placut mult de miha74,ce placere sa o revad in poze
bebeii au fost niste scumpi toti,sa-i papi de falcute si nu alta !
am vazut ca discutati despre aparatul de gatit cu aburi,vin si eu cu inca o sugestie pt ca nu stiu daca v-ati gandit la aspectul asta cele care vreti sa cumparati:sunt care au plita aceea(sau cum s-o numi baza unui compartiment) din plastic si sunt si care o au din teflon.noi am intrebat la magazin care ar fi diferenta si au zis ca de plastic se cam lipesc alimentele si in special pestele sau carnea.asa ca am ales cu baza de teflon.
la multe lunite sarbatoritilor de ieri cu intarziere,Mihnea de suede
si Darius de daciana 
asaaa si
Davidosu,Irinel si Stefania ! Sa cresteti mari si frumosi cu totii!
Luto luam si noi un bibe cald de la voi si dam si noi un tiramisu bun bun
ca ne-am facut provizii iar
Sa-ti traiasca ficiorul cu ochi albastri
Raluk,Alex,felicitari pt botez.
Manga draga cu intarziere va oferim si voua un tiramisu,las ca luna aviatoare trecem pe piureuri de dovlecel si n-o sa mai vrei cred
vazut pozele cu Aidan,s-a facut o scumpete,iti vine sa-l mananci de pufos si blond ce e
Mada draga imi pare rau ca aveti probleme.as zice mai multe dar is cu asta mic in brate si scriu cu un singur desht.ideea era sa nu accepti nimic din ceea ce nu-ti place ca se vor creea tensiuni.mai bine singura si fericita decat asa,eu cel putin asa gandesc.
Andra ce sa mai comentez si eu acu la spartul targului,cred ca de multa vreme n-am mai avut asemenea reactii de surpriza.De obicei fac ochii mari si zambesc usor dar de data asta m-ai luat,am sarit de pe scaun
Felicitari,are Sophie tot ce-i trebuie ca sa ajunga o domnisoara frumoasa si desteapta asa ca mama ei!Sunteti o familie tare frumoasa (si neam de artisti daca nu ma insel
)!
Mary da ce facultate faci tu acolo,ca n-am fost pe faza cand ai zis.Somn usor ca vaz ca n-ai mai revenit.
Liliacule de aseara iti citesc blogul,am ras si-am plans,ai talent nu gluma.Sa-ti traiasca minunile(de pokemoni
,doamne ce-am mai ras) si sa ne mai incanti cu cate un post din cand in cand
Mihaela,mami de Joshua
09.09.'09
monikus spune:
LA MULTI ANI DAVID, IRINEL SI STEFANIA
Santorini, eu ama aparat de gatit cu aburi sin u merge sa faci supa. Asa e, ai un recipient dar e pt orez mai mult.
Fetelor tare mi-a placut intalneala voastra. Data vitoare sper sa ma prezint si eu.
pe toate.
Lullaby, tare mi-a placut de tine cum ai povestit de intalneala. Si eu sunt la fel de stresata cand plec cu Rares de acasa. Am mereu impresia ca va urla si ii va deranja pe ceilalti dar rar s-a intamplat asa cand am fost in vizita la cate cineva.
Suede, mailul comun este sept_oct2009@yahoo.com. Parola cred ca o stii. Daca nu, imi zici si iti dau PM.
Claudia, pozele sunt pe webshots, nu pe contul comun.
Manga tare frumos copilasul tau. Cum sta el si rade in leganutul ala sau ce-o fi
. Eu intrebam de taiatul motului. Mersi. Cat despre medicament, stiu ca tu I l-ai dat pt icter. Bine ca ati scapat si de asta.
Andra eu nu ma mai uit la pozele tale ca ma oftic.
Pai tu aratai asa la 6 zile dupa nastere? Eu nu arat asa nici acum la 3 luni. Offfff.
Crystina, jaf? Doamne pazeste. Ca in vestul salbatic.
Kawaichan, Nela
. Cum deschideti voi tot timpul diminetile noastre ale celor din Romanica#8230;.
Scria cineva ieri ca trebuia sa mearga la dr la controlul de 6 sapt dar asa dupa 4 luni de fapt. Nu mai stiu cine era, dar sper ca a fost ok.
Noi ne-am cam chinuit cu adormitul asera dar asta e. Acum de dimineata am incercat sa-I dau sa manance si el radea cu gura pana la urechi. Nu mai spun ca nu vroia sa traga deloc desi au trecut 4 ore de la cealalta masa. Se uita numai in ochii mei si radea. Super tare. Acum chicoteste langa mine. Tre sa-l distrez ca sa-I vina pofta de mancare.
Sper sa reusesc azi sa termin povestea nasterii lui Rares. Oricum, va anunt.
pe toate si va urez o zi buna.
Monica, mami fericita de
Rares Andrei (16.10.2009) ALBUM RARES ANDREI BEBE
POZE BOTEZ poze Craciun si Revelion
monikus spune:
aaaaaa, buna dimineata tuturor ![]()
Monica, mami fericita de
Rares Andrei (16.10.2009) ALBUM RARES ANDREI BEBE
POZE BOTEZ poze Craciun si Revelion

, our sweet baby, we luv' u!
,