Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *46*
Raspunsuri - Pagina 6
Fragutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crystina In fine..faza amuzanta la doctor. Ii spun ca Ruby are putina diaree de cateva zile, imi pune el cateva intrebari dupa care imi prescrie cateva prafuri pe care sa i le amestec cu apa si sa i le dau. Vizita se incheie cu "este foarte posibil ca ea sa refuze lichidul pentru ca are gust ciudat dar daca nu-l vrea it's absolutely fine" |
Cat de tare!!!!!!
de Natalia (03.09.09)
lutoniana spune:
gata, asta a fost tot ?
Aha, vad ca a aparut Crystina....yuhuu.....nu ai pus si tu piedica unuia sa prinzi un sacut de bani ? ![]()
![]()
Sa zboare sacul asa cu bolta direct in carut langa Ruby...si tu sa te faci ca ploua.....(cred ca am vazut in copilarie prea multe filme).
Despre doctor....eu nu mai am cuvinte, am fost si noi pt petele lui Davidelu si mi-a confirmat ca e eczema....de parca eu nu stiam, ca doar am studiat inginerie...dar le am si cu medicina si un pic cu fotbalul....de politica nu mai spun ![]()
Si mi-a spus ca pielea bebelusilor este foarte sensibila ....ca pe o remarca profunda si ca trebuie sa insistam cu moisturizarea de parca noi nu o faceam pana acum.
Asta e, mi-a dat Hidrocortizon dar scris Hydrocortisone si deja incep sa-i treaca ceea ce ma face foarte fericita...cred ca in 2 zile scapam de ele.
Stiu ca nu e un unguent cu o substanta tocmai minunata dar il dau numai unde are pete si nu pe tot corpul asa ca Doamne ajuta sa fie bine.
Si a inghitit Ruby prafurile ? Ma scuzi ca nu mai retin daca ii dai san sau lapte praf ....ca poate i le poti amestesca si cu lapte, nu ? sau a specificat precis ca cu apa ?
Multa sanatate !
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
Fragutza spune:
La multe lunite inainte fluturasilor David, Irinel si Stefania!
Va pupa fata, incerc sa vad daca ma ia somnul!
de Natalia (03.09.09)
crystina spune:
na ca la piedica nu m-am gandit..se apucase un mosulet sa fuga dupa ei dar s-a oprit dupa vreo doi pasi cu mana la spate de durere
io sa fiu sincera cam inlemnisem si incercam sa retin cat mai multe amanunte (eventual culoarea ochior, par etc). Nu-mi aduc aminte decat ca erau doi (sau parca trei
) si aveau geci negre. Am lasat toate datele pe mana politistilor..sunt sigura ca au reusit sa eiminine cativa suspecti deja ![]()
de prafuri am incercat sa i le dau dar le refuza tota si ii vine sa vomite. Mananca numai titi.
lasa ca e bine daca scapi de pete...speram sa fie bine!
NelaM spune:
| citat din mesajul lui ralucapaun Asa Maria, pune ceva poze! Monica, sper ca esti prin zona. Stiu ca tu povesteaiceva de atomix, cu plansul lui. Ma gandesc s-o las pe Natalia sa planga. Suna ca pixu' da ce vreau sa spun e ca toata ziua stau cu ea, si cand sta in leagan si cand e in centrul de activitati tre sa fiu langa, sa ma vada. Cum plec e jale. Azi am stat 10 mins in bucatarie..pai ne-au auzit si vecinii de la casele din jur.. Si cum ma duc la ea si intind mainile s-o iau in brate cum tace. Mamicile cu experiente similare, cum ati procedat? de Natalia (03.09.09) |
Buna dimineata, am facut si noi cohi.
Ana doarme de rupe iar eu ma delectez cu voi.
Raluca, nici Ana nu sta singura. Sta oriunde o pui: leagan, bouncer, salteluta... DAR cu companie. Asa ca eu m-am prins si pe salteluta o pun cumva cu capul sa ma vada pe mine si vorbesc cu ea, eu pe canapea, ea pe salteluta. Mai radem un pic, mai o jucarie... mai trece timpul. Daca plec din camera, incep tignalele si revin la ea, sa o jumulesc un pic...
_
Nela, mamica de
Ana nazdravana (19.09.09)Don't take yourself so seriously, no one else does...
http://ganduripentruana.blogspot.com/
NelaM spune:
| citat din mesajul lui ralucapaun Mda, si tanara si frumoasa si cu socrii tineri si copil frumos..si maipresus de toate mananci si junkuri si nu te ingrasi..Andra rules! Am zis, am zis. Si ca sa fie tacamul complet, tocmai am primit un niuzleter de la babycenter Why you may still look pregnant! Mda, ce sa mai zic! de Natalia (03.09.09) |
Raluca, esti de pomina, mami!
Dar vreau sa zic ca Andrusca noastra arata super bine!
Andrusca dear, eu ma uit la poze si, desi imi plac tare mult cele cu Sophie, ochii mei te cauta prin poze, te tot studiez, doar doar os gasi ceva la care sa zic: "Aha, uite ca si ea..." si aici urmeaza asemanarea cu mine: are bubite pe fata, un pic de burtica, parul mai nearanjat. Si nu gasesc nimic, nimic!!
Glumesc, insa sunteti o femilie frumoasa, tanara si fericita!

_
Nela, mamica de
Ana nazdravana (19.09.09)Don't take yourself so seriously, no one else does...
http://ganduripentruana.blogspot.com/
lutoniana spune:
Las si eu pentru dimineata niste biberoane calde pentru dovlecime si niste frapucine pentru mamicile de dovlecei ca sa serbam cum se cuvine.
Pe Nela o salutez de-acum ca vad ca a facut ochisori.
Noapte buna si buna dimineata 

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009