Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *46*
Raspunsuri - Pagina 5
MangaGirl spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ralucapaun Andra, stim cum sunt racusorii de Natalia (03.09.09) |
zodie buna tare, nu?
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
MangaGirl spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ralucapaun Andra, stim cum sunt racusorii de Natalia (03.09.09) |
mie imi plac astia de apa tare, ca am ascendent in scorpion si mi-s simpatici.

MangaGirl spune:
luci mai sunt 5 minute pana la 12. maine cine stie cum pot intra, asa ca...pupici multi si apasati pentru Davidelu' Cuceritoru'. 4 luni, of, of...cum zboara timpul. noi sa fim sanatosi. sa creasca mare, bun, cuminte cat se poate, nu prea mult. si sper sa pot sa te sun maine.
acum chiar ca am plecat. 

andraiulia spune:
Ralu...
O zodie prea sensibila pt lumea asta. Cat eram doar cu teatrul meu, era perfect. Departe de probl astea de zi cu zi. Acum mi se pare tare greu.![]()
Mangus, da, ai dreptate. A...vroiam sa-ti spun ca puiul tau s-a schimbat fantastic! E tot mai frumos si a capatat niste trasaturi asa de masculine.
crocodana spune:
luci sarumana le am gasit! cu o mana pe bouncer si una pe tastatura ....si cu ochii in stele....mor de pofta de cioco, nici mie nu imi placea dar ajuta f tare mai ales in monti asa ca am invata sa imi placa...insa ama reactioneaza urat si la o bomboana...asa ca iar mi am facut rulada monti...
maria e un dulce...atat de expresiv! imi place tare cum sta pe burtica!
am reusit in sf sa o adorm de noapte..se trezise...eu tot cu lumina stinsa....i am dat sa pape...tot asa..avea chef de vb, gangurea exclama..nu am bagat o in seama..poate functioneaza asa...oriucm e o ora excelenta 1 jumate pt ea...ma duc si eu la somn ca la 3 se va trezi de papa...
va pup....
ps....am iarasi net wireless...motiv de fericire maxima...
,
de
Ama
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
andraiulia spune:
LA MULTI ANISORI, DAVIDELU'!!! Sa fii norocos(nu numai la femei), sanatos si mai ales fericit!! Luna care urmeaza sa fie cea mai frumoasa de pana acum!!!
Apropos de ascendent, nu numai ca sunt rac, mai am si ascendent in balanta, alta zodie "moale"....
lutoniana spune:
Mangulico multam mult esti o draguta ca de obicei.
Mada nici pe tine nu te uit si probabil ca pe tine si pe Iuliapapusa va voi tine minte multa vreme. Sa traiasca Iri si la mai mare ca e deja baiat mare si sper din tot sufletul meu ca mami de Stefania sa fie bine si sanatoasa ca sa se bucure azi de ziua fetitei.
Acum ca sa vedeti ce e viata, apropos de faptul ca am nascut cu voi in aceeasi zi.....cand eram mai mica, ma intorceam cu mama din oras si imi tot arata la noi la bloc in Braila (un bloc dinacela cu 6 scari si 10 etaje) pe una si zicea mereu melancolic; "eu am nascut odata cu doamna asta".....Si daca sarea odata sau uita sa-mi spuna...cand o vedeam pe aia ...iar imi spunea. Nu are rost sa va mai spun ca plodul aleia, de-o seama cu mine, evident, era un prostanac care sufla mucii cu mana si arunca cu bolovani in masini.....si multe altele....dar viata nu stii ce-ti ofera, am fost nascuti amandoi in aceeasi zi si la aceeasi ora cu aproximatie....
Acum o inteleg pe mama de ce mi-o tot arata pe tanti aia si pe mine ma lasa rece....ca acum am si eu doua mamici de suflet, Mada si Iulia.
Sa va traisaca bebelusii 
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
lutoniana spune:
mai fetelor eu sunt cam paralela cu zodiile...dar si Adi al meu e rac, e de bine ?
STIU ca e un sentimental si un sensibil ca trebuie sa imi masor toate cuvintele in lung si-n lat ca sa nu-l ranesc ![]()
![]()
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
crystina spune:
Seara buna mamici de dovlecei!
Noi am avut o zi de pomina azi..am fost azi la doctor si dupa am zis sa intru in magazin sa-mi iau o revista si ne-am trezit.. in mijlocul unui jaf la banca din orasel.
Na..am vazut tot, i-am vazut fugind cu banii si apoi am inlemnit pentru cateva secunde. Ruby a dormit tot timpul asta..s-a trezit numa' cand elicopterul de Politie a inceput sa survoleze zona.
In fine..faza amuzanta la doctor. Ii spun ca Ruby are putina diaree de cateva zile, imi pune el cateva intrebari dupa care imi prescrie cateva prafuri pe care sa i le amestec cu apa si sa i le dau. Vizita se incheie cu "este foarte posibil ca ea sa refuze lichidul pentru ca are gust ciudat dar daca nu-l vrea it's absolutely fine"
Luto, ce bine zici..ar fi super sa ne intalnim toate. Tu cred ca vrei sa ne dai gata..ca vad ca ai ambitie mare cu cura. Ce miresica frumoasa ai fost!
Maria "La Muti Ani" pentru Sergiu..pozele sunt superbe, Aidan e un scumpel cu un zambet de ingeras.
Claudia, ce bine ca ati scapat de vaccin si ca totul a fost o fost ok.
Hepilica, ce frumos ai descris nasterea puiutului tau! Bine ai venit!
Elle, Doamne ce bunatati ai facut tu acolo!
Am vazut si pozele de la intalnirea organizata de Cristina..ce de bebei si mamici frumoase!
Mada, sper ca tu si mami tau sa gasiti o solutie de mijloc. 
andraiulia spune:
Asa-i racul!! Acum stiu de ce te-a fascinat. Barbatii raci sunt foarte interesanti. Mie asa mi se par!! Si comunic incredibil cu ei. Avem un prieten f apropiat noua care este rac. Toti 3 zodii de apa, ne intelegem perfect. Ce e des intalnit la barbatii raci(ca si la femei) este ca sunt cam prea aerieni. Dar am obs ca sunt doua tipuri:unii foarte visatori si unii prea infipti in lumea asta materiala. Extreme....