La multi ani!Clopotei ianfeb '08 in sarbatoare 247

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Roli,
mierea mea e cu propolis incorporat. O sa incerc sa i-o var pe gat...cumva. Mi-e o ciuda pe el ca nu vrea sa manance:i-am facut acum mamaliga si am vrut sa-i dau cu branza de vaci...nimic. Goala nu o vrea. Nici lapte UHT nu vrea am incercat si cu cereale cu gust de ciocolata, a gustat o data si atat. In schimb intra cu totul in frigider sa caute "milch schnitte". MOR!

Acum ca merge in sfarsit sa postez vreau sa zic ca prima care m-a sorcovit anul asta a fost Sartica de Gatta.... ce frumos stie ea sa recite!

Am mai vazut poze de la aniversarea lui Andrei de Roli, am admirat-o pe Emma, si pe aniversata de zilele trecute Eva.
Azi am avut o zi f proasta n-am fost in stare de nimic. Abia astept sa-l duc la nani pe gazoc sa am liniste...

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)


Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

la multi ani, Stefania sa cresti mare si sanatoasa. sa ai viata plina de zambete si veselie si sa-i bucuri pe parintii tai.



Mari de Daria Maria(29.01.2008) 29+
Povestea Darului plangacios


sunt tot mai mare
Daria


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Salutare zuzici !

Sunt un car de nervi...acum am ajuns acasa dupa 2 ore de mers cu masina prin nameti. Bucurestiul e un iad , daca mai ninge si in noaptea asta , maine cred ca toate activitatile din "minunata" noastra capitala vor paraliza . Deja vad ca magazinele nu mai au anumite produse si ca nu se aprovizioneaza , la serviciu bate vantul ...clienti ioc , in piata de legume nu am gasit azi mai nimic .
Am nervi ca m-am certat la cutite cu niste idioate de la o clinica particulara...aveam programare in seara asta cu mama sa faca niste radiografii , am sunat pe la 16.30 si mi-au zis sa vin. Am plecat la 17.00 de-acasa , cu mama si cu Sara ca n-aveam cu cine s-o las, am ajuns la clinica pe la 18.00 si acolo mi se spune ca nu merge aparatul si am venit degeaba...am simtit ca turbez , nu puteau sa ma sune sa-mi spuna sa nu mai bat drumul de pomana ?! Lasasem nr. de tel. cand am facut programarea , dar idioatele alea de la receptie aveau treaba sa se hlizeasca cu doctorii , nu sa sune pacientii sa le anuleze programarile.

In fine...
Miri , imi pare tare rau de bronsiolita piticului . Sarei i-a trecut cu aerosoli cu Flixotide si adrenalina. Pup piciul sa se faca bine repede

Codrutaa , deja Sara s-a obisnuit cu noua situatie. I-am explicat ca o las la mamaie ca trebuie sa merg la serviciu sa fac bani ca sa-i cumpar ei jucarii si acum , cand o las dimineata la mama , la plecare ma pupa si-mi zice "mami mege la sebiciu sa cupele jucalii"Nu mai plange , dar seara cand o iau si mergem acasa , sta numai pe capul meu , nu ma slabeste o secunda.

Godzila , ce bine de voi ...si eu as vrea sa fiu acum undeva la tara unde sa ma bucur de zapada impreuna cu zgaiba mea mica. In Bucuresti zapada n-are niciun haz...dimpotriva .Bucura-te cat potzi de ultimele zile libere !





Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

LA MULTI ANI ILEANA!
LA MULTI ANI STEFANIA!




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Ileana Stefania sa cresteti mari, pui frumosi si iubiti! Sa fiti sanatoase si mereu vesele si fericite!


Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
La mare - iulie '09
La mare - sept '09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Simona am vazut si eu pe scumpa ta Saratica si-mi venea sa-i mananc gurita aia scumpa Ptiu, ptiu sa nu o deochi!


Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
La mare - iulie '09
La mare - sept '09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

buna dimineaaaaaaaaaaataaaaaaaaa!

baietii la servici, mama pierde vremea acasa:) nu pun mana pe nimic, cel putin deocamdata:)))) azi sunt in revolta:))) mi-am vazut burta in oglinda si m-am cam crucit:))) maaaaaaaaaaaaaaaaah, sunt enoooooooooooooooooorma:)))

gatta si roli, multumim de ganduri bune. noroc ca bruno e mai mare, il tratam ca atare:) ia aerosoli si sa n-aud o vorbulita:) e mai bine. in schimb la pornit: "nu vreau la scoala, vreau stai cu mami". imi verifica burta seara sa vada daca jeremy mai e acolo sau nu. si apoi concluzioneaza, dupa ce ia cate un sut, ca... precis ma doare! oricat ii explic ca nu si nu...el o tine pe a lui.

honey, multumim de ajutor, dar intre timp... s-au pus rushii pe treaba. si au facut treaba buna dupa cum zice sotul. partea neplacuta e ca dureaza enorm sa ruleze programele de recuperare. orshicum e mai linistit, dar cu junghiuri pe la inima (la propriu). dar vedem noi ce si cum ca luni merge la analize complete pt asigurarea de viata pe noua casa.

ceska, cu mierea e cel mai simplu in lapte. poti icnerca limonada cu o lingurita d emiere, ceai cu miere, paine cu unt si miere. ca nu vrea nik din ce-i oferi tu e normal, e in faza lui de milcj schnitte, soi nu prea vad de ce te enerveaza ca tot aia vrea. cand esti mic, textura mamaligii e infernala. sau o mananca din primele zile de cand e mik, sau... trebuie sa incerci de cel putin 10 ori un aliment nou pana cand sa se hotareasca daca-i place sau nu...

elle, ce-a zis seful? care e propiunerealui? c ami-e frica, ca d emai ramai mult acasa....ui ui, te reconvertesti la bucatarie...

alinush de plush! care a fost reactia anitei? ii place bestia? io pot sa vad papagali in magazin, dar daca mi-l pune cineva pe maini sau mai stiu eu pe unde, daca ma atinge, fac instant hepatita. cap stricat, ce mai....

eliza, umidifica in camera inainte sa o bagi la somn, nu in timp ce doarme. daca ai esenta de vanilie sa bagi in umidificator ar fi si mai bine. discret nu sa-ti mute nasul, face bine la respiratie, regularizeaza ritmul inhalarii, tin minte de cand erau baietii mici - dormeau, mai ales sacha, ca niste bursuci. incearca, vezi ce si cum. a, si inca un truc... curata-i nasucul inainte de culcare. daca face cojite de secreii noaptea, sunt foarte enervante si provoaca o tuse seaca din cauza ca perturba respiratia.

fetelor, am intrat in epoca de indaratnicii a lui sacha... frate, urla asta micu de ma innebuneste de cate ori nu primeste ce vrea, de cate ori nu obtine jucariile d ela frac'su. mai nou... face vizite dese in hol. ii place acolo dar tot intra in tartacuta lui ca... a facut o boacana. eniuei... nu-mi vine sa cred ca sunt in saptamana 28 (27s4z). si nci ca se termina in curand. imi gasesc mereu ceva de facut decat sa ma gandesc la burta mea...

mbon, va las, ma duc s anu fac nimic, dar poate bag calcatorul in priza:))))

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe (jé)rémy noah sapt.25
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii







Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui roli25

Fetelor, apropos de imbolnaviri + sezon rece, vreau sa va spun ca la noi mierea si propolisul pe care il iau copiii de ceva timp au facut minuni. V-am spus ca Marc a adus ceva de la gradi, l-a lovit intai pe el, apoi pe socru-meu, pe Andrei si acum e la rand sotul. Marc a trecut peste cu 3 zile de muci, iar Andrei cu 1 zi de febra. In timp ce socru-meu e varza, iar sotul pe cale de a deveni varza.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI



Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)


Roli, cum le dai mierea? o amesteci cu propolisul? in ce cantitati? le dai dimineata? sau de mai multe ori pe zi? inainte/dupa masa? ca as incerca si eu, preventiv...

mersi!

*********************************************************
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 16+ cu

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

La multi ani printeselor Stefania si Ilenuta si printisorului Alexandru!

Miri si Dudu e la capitolul rele pe banda rulanta! ieri am lasat geamul deschis sa se aeriseasca la birou si l-am prins ca tragea scaunul la geam sa se urce pe el...imi tot arata zapada...deci grija la maxim!!! Cu kg nu te stresa...cum vin si pleaca (la mine au plecat si au revenit dar vinovata e glanda de sub limba ca-i cam pofticioasa)...cine va avea trei flacai frumosi foc?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui miri_mik

nemary, ce face burtica?
rlc.sandor.
ioanact?
asta e un apel burticos:)))

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe (jé)rémy noah sapt.25
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii



Multumim de intrebare!
Suntem bine, burtica creste, abia ne miscam..si abia astept sa NASC!
Pe 8 Febr. am programare la eco, si at imi va da sa fac analizele din ultimul trim.
..si cam atat!

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justina

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 27+ - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput