HAI, Bea! BRAVO Cris_D, Nicolcris! Pufi 2010 (103)
Raspunsuri - Pagina 21
lucia2000 spune:
Si pestele congelat contine mercur, de-aia nu e recomandat in sarcina.
Defapt pestele oceanic mai exact.
Eu una nu am consumat.
Dar oare cate gravide nu au consumat?
37+
Teodor AMR 9 zile
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622872869700/" target="_blank"> Bebe la 25 sapt
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/" target="_blank"> Poze
Blogul meu
Eleysa spune:
Felicitari Nicolcris!!! Sa iti traiasca minunea si sa iti bucure fiecare clipa de acum in colo 

!!!
Felicitari Cris.d !!! Bine ai venit pe lume printesa Ema !!!

Elena,
37+
Maria Isabela
Burtica la 24 sapt, Burtica la 26 sapt, Burtica la 35s, Pozici, Vot democratic
Eleysa spune:

HAI BEA!!!

Elena,
37+
Maria Isabela
oani_2002 spune:
Sunt optiuni pe care le facem...mai bine nu comentam nimic despre vaccin, ca-i un subiect tare polemic. L-a noi a fost la fel prin octombrie decembrie. Daca am facut bine? Dumnezeu stie! Ma rog sa fie bine bb-le meu si sa nu regret mai tarziu
Daca Doamne fereste o sa existe vreo problema, o sa pot sa-mi iert "optiunea" de a ma proteja pe mine, cand nu se stiau foarte bine efectele asupra lui? 

Pt mine n-a fost usor deloc sa merg la vaccin si inca mai am cosmaruri cu asta...de aici si plangerile mele ca m-am stresat in sarcina asta cat pt 3 sarcini.
mami de André Dragos (30.01.2006)
35 saptamani cu
Lucas Gabriel
Eleysa spune:
Iar acum ma pun si eu pe citit capitolul asta ...sper sa apuc sa raspund pana plec la film ...ma duc sa vad si yo Avatar 3D ca tot l-a laudat toata lumea ...asta ca raspuns la intrebarea Plateei ... ce as face daca maine as naste... nu ca am de gand sa nasc maine ...dar cine stie cand se intampla ![]()
![]()
...asa ca asta e unul din lucrurile pe care o le fac in ideea ca daca maine e marele eveniment ...
Elena,
37+
Maria Isabela
alexutzzza spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui oani_2002
NU, alexutzzza, te rog, nu era vorba despre tine, scuze, era despre mine, doar despre mine. Si o sa si explic, ca se pare ca n-am fost clara, da´ nu functioneaza bine neuronul gravid. Dar inainte de asta, stii de ce am revenit? Pt ca atat cat am citit eu, probabil jumatate din cele 103 capitole, nu v-ati certat niciodata. E o atmosfera faina, in care fiecare isi spune parerea, fara acuze si pretentii. Si acum hai sa incerc sa explic. Scriam ieri de ce am avut o sarcina agitata. Printre altele, pt ca am vazut eu, cu ochisorii mei la eco, ca un ventricul cerebral e marit. Nu-s experta in ecografie, nu am pus mana pe un aparat de eco in viata mea, am vazut si eu vreo 50 de ecografii facute in 3 luni si mi s-a "parut" mie ca-s mare guru, mai ales fiind vorba de bebele meu. Nu s-a confirmat nimic, doctorita nu nu mi-a zis nici o segunda ca as avea dreptate, dimpotriva, desi...dimensiunea era inspre limita superioara a normalului De aici, autoironia, ca m-am dat desteapta intr-un subiect in care nu ma pricep. Scuze daca s-a inteles altceva, nu-mi doresc asta. ![]() ![]() ![]() si sper ca ai inteles ca nu aveam nici o treaba cu tine. Pe tine vroiam doar sa te felicit pt examenul de greaca, dar n-am avut timp, ca merge cu carbuni forumul asta. Si sa-ti spun ca esti foarte frumoasa ![]() mami de André Dragos (30.01.2006) 35 saptamani cu Lucas Gabriel |

nu ma cert cu nimeni, sorry am venit si io cu capsa pusa ca am condus cu greu pana la cardiolog, am pierdut 20 de min cautand parcare, o ora si un sfert asteptand ca dr a intarziat si adat peste cap programarile ca sa ma tina nici 5 min sa imi zica ca nu se poate pronunta nimic despre puls si despre EKG (adik sa identifice ceva patologic cum scria pe raportul automat EKG) ptr ca sunt gravida si oricum tot "tabloul " (ca sa o citez) e dat peste cap. Si (ptr ca io venisem cu EKG in mana speriata ca scrie la rezultate: tahicardie, curba T patologic nu stu ce si in final "abnormal EKG") zice NU VA MAI LUATI ATATA DUPA APARATELE ASTEA... si m-a timis acasa
. Si vin aici si citesc cu gripa...apoi cu ventriculii cu Cristies...si evident ca de la ventriculi io am luat gripa si m-am simtit vizata, poate si ptr ca ma simt un pic cu musca pe caciula

37+
Yannis
cris_mario spune:
nu face nimeni cap nou? .... plsss 
Andreea
34+
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
lia_2009 spune:

FELICITARI CRIS,DOGAREL SA CREASCA REPEDE EMA SA FIE SANATOASA 

HAI BEA 

Te gandeai tu ca nasti pe 13 ian dar uite ca bb e cam puturos mai vrea sa stea la mami.
doamne ajuta sa ai nastere usoara.
38 sapt 
Rebiana27 spune:
Felicitari NICOLCRIS!!!
Felicitari CRIS.D!!!
HAI BEA!!!
Mami de Luca
again ~
Eva-Ioana
I can't fake with dignity so i'll not try!!