HAI, Bea! BRAVO Cris_D, Nicolcris! Pufi 2010 (103)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

fete dragi, va multumesc pentru vorbele bune si incurajatoare. iertati-ma ca nu nominalizez.

azi, dupa ce am tras un bocet dimineata parca m-am simtit toata ziua mai bine.

oana (oani), stiu ca par destul de tare. insa numai eu stiu cat de slab se simte sufletul meu. si se adauga si pesimismul meu care ma face sa creez niste imagini apocaliptice si extrem de dramatice. mereu imi imaginez ce se poate mai rau ca sa fiu fericita cand nu se adevereste. acum hotarasem sa nu mai gandesc negativ, sa fiu pozitiva, sa nu ma stresez cu tot felul de lucruri ipotetice si fara nicio baza reala. dar se pare ca la mine functioneaza totul anapoda, si e bine daca gandesc negativ. cine a mai pomenit!

ingrozitor a fost ca nu stiam ce are fetita mea, nimeni nu stia sa imi spuna, abia in ultima zi in maternitate ni s-a dat un nume. apoi a urmat netul, cautari, disperari cand citesti cate poate sa dea acest sindrom, vizita la chirurg care nu ne zice decat "sa vedem cum evolueaza". apoi bine ca am facut ecografiile sa vedem ca e totul ok. lipsa unui doctor care sa ne lamureasca a fost cel mai rau!

cu timpul precis va fi mai bine! gandurile si rugaciunile mele se indreapta catre adina si lalitica!

iar despre vaccinuri, sa vedeti voi ce discutii o sa se iste cand va veni vorba de ROR
dar are mare dreptate oana - niciodata in odiseea asta nu au existat certuri, ceea ce e mare lucru!

Petra mamica de Alma (20.08.2007) si Lara (02.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufuleti2010 spune:

capitol nou
fac modificarile mai tarziu cand o merge forumul ca acum...

Mergi la inceput