HAI, Bea! BRAVO Cris_D, Nicolcris! Pufi 2010 (103)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Petra,
Fi tare. Suntem alaturi de tine.

Mami de
Chris (08.08.07) )

si 38+ Patrick

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oani_2002 spune:

aylin_tarcan

Citat:
citat din mesajul lui aylin_tarcan

Eu nu sunt o persoana puternica emotional. Sunt sensibila si emotiva. Tind sa ma stresez din orice, sa fiu pesimista si sa cad psihic cand viata e dura. Nu stiti multe despre mine, dar o sa va povestesc.

Petra mamica de Alma (20.08.2007) si 39+ cu

N-as zice din ce am reusit eu "sa te cunosc" de pe forum
Sanatate multa piticutei cuminti

mami de André Dragos (30.01.2006)
35 saptamani cu Lucas Gabriel

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Blue_flower, felicitari pentru vestile bune de la eco! Despre celule stem... doctorita de familie zicea ca nu recomanda ca nu le intelege rostul iar doctorita gineco a zis ca nu recomanda dar ca ea a recoltat si o sa recolteze din nou din cauza unui caz pe care l-a intalnit in viata ei personala, nu ca medic. Am lasat liberul arbitru sa judece... si am recoltat. Acum asteptam rezultatele.

Mitumac, ! Eu am facut vaccinul fara sa am o predispozitie de a ma incadra in zona de risc. In fiecare an faceam vaccin antigripal pentru ca in urma cu multi ani am facut o gripa urata. Am vazut la TV ca are in compzitie diverse substante "toxice"... sunt atat de avizi de stiri bomba ca nu realizeaza cata lume se ghideaza dupa ce spun ei si cata lume nu intelege proportiile unei compozitii... Mai bine tac.

cristies, ai un baietel grozav, daca te lasa sa stai cu noi atata timp. Alexis! Si in plus la mai zici si foarte bine, asa ca un "om mare" .
Despre celulele stem sunt atatea controverse si atatea pareri...eu cred ca o colega de a mea a reusit sa rezume foarte bine totul: deocamdata nu se prea folosesc, nimeni nu stie exact cat tin, indicatiile sunt limitate..., dar reprezinta un pariu cu tehnologia viitorului. Daca crezi ca in urmatorii 10-15-20 de ani pot fi randamentizate, foarte bine, recolteaza. Se spera sa se ajunga chiar la vindecarea diabetului, prin inoculare de celule staminale! E increderea ta in viitor! Eu nu am recoltat la primul si nu o sa o fac nici acum, intr-o banca privata. Sunt in proces de cautare a linkului catre banca publica de celule stem, care s-a deschis de putin timp in Portugalia si unde le-as dona cu placere.

Cat despre vaccin...mitumac, cristies . Si eu l-am facut, pe ala cu mercurul in el, la sub 30 de saptamani de sarcina. A fost cantarirea riscurilor si a beneficiilor. A contat imens faptul ca asa se asigura o oarecare protectie si bb-ului in primele 6 luni, cat se alapteaza si informatiile de genul asteia, date astazi de Viorel Alexandrescu, seful Centrului National de Referinta pentru Gripa:

"Vorbim despre un vaccin gripal obisnuit la care s-a schimbat tulpina. Tulpina nu este mai virulenta decât alte tulpini. Omorâta, nu da efecte secundare mai multe decât vaccinul sezonier. Vaccinul se face sub supraveghere medicala. Posibilele efecte secundare apar imediat sau cel mult într-o luna, daca ne referim la acele reactii foarte rare de tip neurologic trecute în literatura de specialitate. Dar si acestea din urma sunt reversibile. Posibile efecte secundare ale vaccinului la peste doi-trei sau cinci ani nu exista mentionate nicaieri. Efectele secundare pot fi imediate, locale, sau alegice, imediate. Cei care fac vaccin sunt protejati fata de aceasta tulpina; pe mai multi ani", a adaugat medicul.

Doar ca la vremea respectiva le citeam pe site-ul OMS-ului sau al Centrului de Control al Bolilor. Si a mai contat de asemea singurul articol gasit de mine in sept-oct, despre gripa porcina la gravide, publicat in Lancet, unde ziceau ca e de 6 ori mai periculoasa la gravide si dintre cele cere fac forme grave, aproape 30% decedeaza. Subliniez ca lucram intr-un spital si calatoream 2 ore pe zi cu transportul in comun, in conditiile in care existau in jur de 15-20000 de cazuri noi, in Portugalia, pe saptamana.
Pt mine, beneficiile au inclinat balanta mai tare. La exact 3 sapt (perioada care trebuie sa treaca pt a se dobandi imunitatea maxima), fiu-meu a fost confirmat pozitiv.

Stiam ca mai vroiam sa zic ceva:
Citat:

Oani, citind postul tau m-am simtit ca aia... fericiti cei saraci cu duhul. Doamne prin ce ai trecut! Pentru mine era asa o mare bucurie eco ca ii vedeam fata sau oasele nu ventricolele

Stii ce cred eu? Ca mai rau decat sa nu stii nimic despre un subiect, e sa stii un pic si sa ti se para ca esti mare expert!

Pup you all.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:
citat din mesajul lui sagetutza

Intre timp vreau sa le multumesc lui cris.dogarel si cris.mario pentru measje, pentru ca -au tinut la curent....
Noi am iesit ieri din spital si cand voi avea timp vom povesti.
Bravo Ratusca!... am mai vazuit un titlu...
recuperee...

39+ Maia -Teodora (gata... am stabilit)

bn ati venit aks....asteptam cu drag povesti si poze ....multi si sanatate multa.....si muuuult laptic

Andreea 34+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

am lipsit de ieri dimineata si ce-mi vad ochii cand deschid? .... 3 pufuleti la orizont
felicitari Ratusca_mica ,Nicolcris,Cris_dogorel

sa fiti sanatoase si voi si bb vostri

Mihaela 38+ Miruna si Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitumac spune:

Bravo Cris.D.......ai doua printese minunate....sa iti traiasca, sa fiti sanatosi si sa va bucurati de viata...

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui oani_2002

Citat:

[quote]citat din mesajul lui cristies

Oani, citind postul tau m-am simtit ca aia... fericiti cei saraci cu duhul. Doamne prin ce ai trecut! Pentru mine era asa o mare bucurie eco ca ii vedeam fata sau oasele nu ventricolele

Stii ce cred eu? Ca mai rau decat sa nu stii nimic despre un subiect, e sa stii un pic si sa ti se para ca esti mare expert!

Pup you all.

Eu doar am spus ce stiam si care au fost motivele MELE sa nu fac vaccinul, nu am vrut sa ma dau experta si imi pare rau daca am deranjat, nu o sa mai zic nimic.

37+ Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

aylin_tarcan – ma bucur nespus ca ai scris cate ceva. De cand ne-ai spus luni ca sunt probleme eu picasem rau in butoi. Sa stii ca noi cel putin ne-am gandit mult voi. Poate si pentru ca te stiu de la prima odisee si vrand nevrand imi esti foarte simpatica si am impresia ca te stiu de cand lumea. Ma bucur ca privesti parte buna a lucrurilor, imi pare rau prin ce ai trecut si poate ce o sa va astepte nu va fi chiar roz. Iti doresc din suflet putere sa fiti alturi de fete, de amundoua. Lara va va aduce numai bucurii, vei vedea … Imi pare rau si de sarcina dinaintea Almei … nu am cuvinte.

Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si 36+ Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

BRAVO CRIS.D!!! BUN VENIT BEBE EMA!!!

Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si 36+ Cristian

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Citat:
citat din mesajul lui oani_2002

Citat:

[quote]citat din mesajul lui cristies

Pup you all.

Eu doar am spus ce stiam si care au fost motivele MELE sa nu fac vaccinul, nu am vrut sa ma dau experta si imi pare rau daca am deranjat, nu o sa mai zic nimic.

37+ Yannis

NU, alexutzzza, te rog, nu era vorba despre tine, scuze, era despre mine, doar despre mine.
Si o sa si explic, ca se pare ca n-am fost clara, da´ nu functioneaza bine neuronul gravid.
Dar inainte de asta, stii de ce am revenit? Pt ca atat cat am citit eu, probabil jumatate din cele 103 capitole, nu v-ati certat niciodata. E o atmosfera faina, in care fiecare isi spune parerea, fara acuze si pretentii.
Si acum hai sa incerc sa explic. Scriam ieri de ce am avut o sarcina agitata. Printre altele, pt ca am vazut eu, cu ochisorii mei la eco, ca un ventricul cerebral e marit. Nu-s experta in ecografie, nu am pus mana pe un aparat de eco in viata mea, am vazut si eu vreo 50 de ecografii facute in 3 luni si mi s-a "parut" mie ca-s mare guru, mai ales fiind vorba de bebele meu. Nu s-a confirmat nimic, doctorita nu nu mi-a zis nici o segunda ca as avea dreptate, dimpotriva, desi...dimensiunea era inspre limita superioara a normalului , dar nu patologica.
De aici, autoironia, ca m-am dat desteapta intr-un subiect in care nu ma pricep.
Scuze daca s-a inteles altceva, nu-mi doresc asta.
si sper ca ai inteles ca nu aveam nici o treaba cu tine. Pe tine vroiam doar sa te felicit pt examenul de greaca, dar n-am avut timp, ca merge cu carbuni forumul asta. Si sa-ti spun ca esti foarte frumoasa

Mergi la inceput