HAI, Bea! BRAVO Cris_D, Nicolcris! Pufi 2010 (103)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

PETRA, multa putere pentru voi bucura-te ca nu e o problema mai grava, incearca sa te incurajezi si vorbeste cu cei care iti sunt foarte apropiati sa treci mai repede peste perioada asta. Lara are nevoie de voi optimisti, s-o invatati si pe ea cum sa privesca pb

Cris mario, multumim pentru vesti esti o harnicuta! Spor la treaba azi!!!

Alexuzza, felicitari pentru examen si ce-i mai important, felicitari pentru nora, ai rezolvat o pb pentru Yanis mai ai cateva milioane

Eu dorm ca valiza...De la 2am la 12,30, acum iar cred ca fug la pat, sa nu fiu de deochi, la cate zile fara somn am avut pana acum

Plateea, multa sanatate Doamne ajuta sa treaca macar pentru o perioada, sa te mai bucuri si tu de burtica.

36+ Maia Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Citat:
citat din mesajul lui vikinga

Va salut de acasa, suntem de ieri ajunsi pt ca fiind totul in ordine nu mai avea rost sa stau cum se sta de obicei, circa 6 zile.
Letizia e o scumpete de copil tare gingasa si frumusica, roim de drag in jurul ei. A zimbit din a doua zi, cind o pun pe umar sa dea gazele afara isi tine capusorul sus, mai face pauza iar capul sus, ca-i si tare curioasa sa ne cunoasca si sa stie ce-i in jur:) Si abia ce are citeva zile.
Nasterea a decurs f bine, fara probleme, chit ca a fost marisoara, mai mult e lunguta, capusorul e totusi micutel dar am avut noroc si de o moasa super buna si marele ajutor a fost o minune de pat butonat in momenetele alea in toate pozitiile dupa miscarea corpului meu si uite asa am nascut stind pe verticala, in fund si printre picioare patul era decupat iar o alta parte era la 2 palme distanta de am vazut-o cind a iesit, i-am taiat chiar eu cordonul!! Nush cum sa explic dar oricum buna inventie chiar am simtit diferenta!

Pe prima pagina e numele ei gresit scris, o cheama Letizia, fara acel t in fata lui z. Si greutatea e 4460gr. Azi a fost si moasa acasa, a mai pierdut si ea in greutate, azi avea 4000gr exact.
A venit si lapticul, de data asta mi-a prescris moasa cu care am nascut ceva pt furia laptelui pt a inlatura riscul mastitei, pina acum nu folosisem ceva la primii doi copii adica, chiar acum stau cu respectivele comprese si pare sa mai ajute, sa vedem peste vreo 30 min. Nush ce e exact, cica metoda veche de 2 secole, mirosul imi e cunoscut dar nu-mi pica fisa neam care e echivalentl romanesc. Si nu am timp sa citesc.

Felicitari fetelor care au nascut intre timp si aveti grija de burtici gravidutelor!

Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo www.youtube.com/watch?v=ULmPKIoDDDA&feature=related" target="_blank">pe tarimul nostru de vis.

Bine ati revenit acasa. Merci de mms e draguta foc Letizia ta.

>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin

Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si Mara Letizia 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

SORINA,
Cred ca tu ai nevoie de un dezumidificator. La noi se gasesc in Dedeman sau Practiker si nu sunt f scumpe, doar ca trebuie sa schimbi pastila aia din cand in cand.
Cat despre statii meteo, se gasesc f ieftine si pe internet.Eu mi-am comandat din www.pro-shop.ro/statii-meteo-si-ceasuri/1512-Ceas-statie-meteo.html" target="_blank">asta chiar mai multe sa mai dau si la prieteni. E varianta cea mai ieftina, sunt unele si mai scumpe si mai aratoase, dar principiul e acelasi.E buna si asta pt ca au perintii mei de mult timp si sora mea are si nu s-au plans niciodata de ele. Viziteaza pagina si alege!

ROCO,
Ma bucur ca sunteti bine.Sa ne spui daca ai scapat de colestaza si diabet de sarcina, cum iti revii...
Eu mai auzisem de Baneocin care e o pudra cu antibiotic pt ingijirea buricului lui bebe.Intra pe google si vezi si de baneocin si de betadina amintita de Alexutza si ia o decizie.Poate mamicile care au nascut deja observa discutia si dau si ele un sfat!

Asnaopte, intre doua contractii, mi-am amintit ca nu i-am urat Vikingai bun venit acasa. Marturisesc ca sunt cu gura cascata de cand am auzit ce greutate are Letizia si ca ai nascut natural!! Nu-mi vine sa cred ca se poate asa ceva!! Esti cea mai tare la faza asta!! Felicitari!!!

VIVI,
Totul e bine acolo la voi? Cand va mutati separat??

ALEXUTZZA,
Da, are si aburi calzi al meu.De aici sa vina diferenta de pret asa de mare?? Mie imi place designul mai mult la asta al meu - ca nu te prinzi ca e umidificator
Cat despre mercur, am vazut si eu aseara pe OTV scria ca vaccinul asta contine si mercur.Ma gandesc ca are o cantitate f mica si acceptata de organism (asta ca sa incurajam fetele care s-au vaccinat deja ).
Cat despre vise, am inceput si eu, in fiecare noapte visez ceva legat de bebe, de nastere, de ce se mai intampla pe forum, etc...phew..
Sper sa ne aduci vesti bune de la cardiolog!

Si..asteptam nouatatzi de la CRIS.D si bebe EMA!

Lorex - www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/" target="_blank">Pufuletus Dependentus de 33+ ....11 kile cu Bombonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

am schimbat semnatura de azi ... k maine nu stiu kt o sa intru pe aici,daca vine baiatul ala sa se apuce de trb ...

Andreea 34+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evyme spune:

BRAVO CRIS.D!!! BUN VENIT PRINTESA EMA!!! SA FITI SANATOASE AMANDOUA, BEBE SA PAPE BINE SI MAMI SA AIBA LAPTIC MULT SI BUN!!!

35+ David Alexandru... inca negociem
poze gravi
trusou bebe
revelion de gravi

AMR 5 saptamani... nu-mi vine sa cred!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evyme spune:

Petra mult curaj mami! Multa putere si incredere in Doamne-Doamne! Sa fiti fericiti ca nu este vorba de ceva mai grav! Si nepotica mea a fost diagnosticata cu sindromul Cornelia deLange la cateva luni... Din fericire, este vorba de o forma usoara a sindromului (care poate da la fel diferite malformatii), la ea se manifesta prin retard usor fizic si mental... Face recuperare fizica, merge la logoped, lucrurile merg inspre bine (desi abia la 4 ani a inceput sa mearga singura si inca nu vorbeste decat catev cuvinte)... Deci multa incredere si speranta!

35+ David Alexandru... inca negociem
poze gravi
trusou bebe
revelion de gravi

AMR 5 saptamani... nu-mi vine sa cred!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sagetutza spune:

Bine v-am regasit!!!
HAI, Bea! BRAVO Cris_D, Nicolcris!
caci asta am vazut in titlu! Schimb capitolul sau lucreaza altcineva?

39+ Maia -Teodora (gata... am stabilit)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sagetutza spune:

Intre timp vreau sa le multumesc lui cris.dogarel si cris.mario pentru measje, pentru ca -au tinut la curent....
Noi am iesit ieri din spital si cand voi avea timp vom povesti.
Bravo Ratusca!... am mai vazuit un titlu...
recuperee...

39+ Maia -Teodora (gata... am stabilit)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Bine ai revenit Sagetutza!
Ce face Maia?
Cand schimbi semnatura?

Lorex - www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/" target="_blank">Pufuletus Dependentus de 33+ ....11 kile cu Bombonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SorinaF spune:

Merci lorex. La asta ma gandeam si eu, la noi in dormitor e mai multa umezeala, daca o gasesc si pe geam si pe pereti (apartamentul e chiar pe coltul blocului si nu am apucat sa izolam decat balconul).
L-am trimis pe sot sa caute termometru cu higrometru si ne apucam de masurat. In functie de rezultate cumparam aparatul adecvat si ne apucam si de zugravit camera ...sa-l primim pe bebe in mediu curat si igienizat.

34+ Luca Stefan

Mergi la inceput