Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (366)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Luy asa e puteau spune de la inceput nu, la un moment dat cumnata a spus ca este de acord, ii plateam noi drumul, ii dadeam si salariu, iar din aprilie nu trebuia sa mai vina de dimnineata, ci cand o lua de la gradi, plus programul lejer in sensul ca sotul meu lucreaza trei zile si sta trei zile mai nou asa ca nu trebuia sa vina cand el era acasa. De mama nu mai zic nimik, mi s-a cam luat.
In plus din cauza ca stau acasa am inceput sa am tot felul de frustrari, eu eram o persoana foarte activa inainte sa o am pe Adelina si acum nu ma mai pot misca fara ea. Sinuzita e pe trecute, mersi de intrebare. Fata de tine oricum ma simt foarte vinovata, stii tu de ce.

Sabina multumesc, e foarte greu sa gasesti pe cineva de incredere, eu zic ca o sa ajungeti la o intelegere convenabila pentru ambele parti, daca tu consideri ca e persoana potrivita nu mai sta pe ganduri,mai ales daca va sta cu amandoi.

Mamica de Ana–Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Buna dimineata!

Piciulika, !!!!!

Sabina, intr-un fel e cam mult 8 mil, dar asa cate 50 lei, avand in vedere ca nu va fi tot timpul, e foarte bine!Important sa se inteleaga, si sa fii si tu multumita!

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Annisia
Ar trebui sa las dracului sabia si sa intru in politica, este? Ptiu, pai Lenuta Udrea ar fi mic copil pe langa mandea... Hihihihi...

Sabia, inca ne aparati cu sabia? Niciun pistolet, ceva, un amarat de Carpati? Sau tu esti din fetele alea ce ne apara cu mainile goale...
Auzi, nu stiu ce nume de familie are B al tau, dar daca nu e ceva mai bun decat Cocos, nu ai nicio sansa in politica. Macar sa-l cheme un Curcan, Gasca sau ceva de genul asta. Da' sa tricotezi si sa dai cu mopu' stii?

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Annisia

Hai ca acum sunt eu cea care trebuie reparata. Mi s-a facut teribil de frica de o noua sarcina. Nu ma mai vad luand-o de la capat cu umflat, nascut, alaptat, bebe mic. Nu stiu de ce gandesc asa. Zau! L-am adorat pe Y cand era o mogaldeata de om, nu mi-a fost deloc greu cu nimic. Am dus sarcina cat de cat ok, am nascut ca-n branza, am avut un bebelus super cuminte, am fost feriti de boli, febre si orice alte probleme, mi-am revenit si la formele care m-au consacrat. Cu toate astea, mor de spaima... Mi s-a urat cu binele, este?
Mie B mereu imi spune: tu esti nebuna, ai tot ce si-ar putea dori o femeie si tot te vaiti, gasesti tu ceva si unde nu-i nimic, nu se poate... Lui nici nu pot sa-i spun temerile mele, ca iar ma ia la misto.
Adevarul e ca de data asta nici eu nu ma inteleg. Poate ma ajutati voi. Mai trece cineva prin starile astea? Sau numai eu sunt campion la balamuc? Cica mi-au facut aia de la 9 descoperire de card, fara limita de creditare la ei... Nu ma mai fac bine, e clara treaba!

Annisio, cred ca ti-e bine asa cum esti acum, stii ce te asteapta in caz de o noua sarcina si nu vrei sa renunti la nou descoperita libertate. Cu Y la bunici in timpul saptamanii, ti-e tare bine asa. Si nu vrei sa schimbi nimic.
Acum daca mai vrei copii, mai bine acum din cate spune sora-mea. La ea e diferenta cam mare intre baieti (6 ani) si i-a fost greu ei sa o ia de la capat dupa 6 ani, dar si baietilor le e destul de greu acum, nu prea se pot juca impreuna ca e prea mare diferenta si preocuparile si posibilitatile fizice sunt diferite.
Oricum, fa pasul doar cand simti tu ca esti pregatita, nu lasa pe nimeni sa te convinga altfel. Si, cum a zis si Picea, daca nu ai stari de rau, greata si alte trasnai, nici nu simti cum trece a doua sarcina, ca esti mult mai ocupata acum decat la prima.

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Sabina, inca nu am luat decizia definitiva cu scoala, trebuie sa se pronunte si tati. Motivatia este insa complexa. Ar trebui facute niste eforturi mari acum sa o inscriem unde vrem (agitatie, discutii, interventii, spagi), nu m-am interesat de nimic pana acum si inteleg ca deja sunt facute clasele. Nici la scoala 10 nu e usor, cica nu apartinem de ea. In plus nu vad un beneficiu evident din faptul ca ar incepe acum scoala, ar fi un an de munca in plus pana la pensie, nu? Nu mai pun la socoteala indoielile mele legate de faptul ca e pregatita mental si comportamental. Si poate oarecum si pentru ca situatia in sine nu e prea clara, cum o sa facem cu lectiile, cine o sa o ia, etc. Unde mai pui ca mi-a spus chiar Alex ca nu prea vrea la scoala, ca nu stie nimic si ar vrea sa mai invete.

Mi-e tare greu sa ma ocup cu job-ul asta si nu sunt perspective atat de apropiate sa schimb ceva in sensul asta. Dar inca un an jumatate poate sa aduca multe, din foarte multe privinte. Ar putea fi un an definitoriu din multe privinte, Alex mai creste, se mai linisteste, are timp sa se mai joace, sa se ocupe de alte activitati care ii plac atat de mult (gen pictura), sa mai invete cate ceva. Iar eu am timp sa gasesc calea cea mai buna, a se citi echilibru job-familie, fara atata presiune.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

Sabina, mersi de intrebare.
Nicole e la fel, am mai incercat siropul Gripe baby water..din Romania...auzisem ca ar funciona si in cazuri de astea, insa nimic. Mai astept...

Crishtina cu Robert(09.09.2007)
& Nicole (18.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Rox, asa inteleg:)

fetele, deci au fost in parc, s-a intors f bine dispus, acu se joaca la el in camera...io cred ca e bine:D

Eu fac un drum pana la...spital, LOL, va tin la curent cu ce mai aflu p-acolo.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Carpatina?

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Roxana, felicitari lui Andrei pt acomodarea la gradi. Despre scoala nu stiu ce sa-ti spun, singurul dezavanataj ar putea fi ca este mare si o sa se plictiseasca si/sau o sa aiba alte pretentii(de comportament) de la ea(tu esti mare de ce faci asta...), dar decizia iti apartine, daca totusi gasesti o scoala cu o d-na ok, atunci nu mai sta pe ganduri....cat despre ocupat locuri/facut deja clasele se poate rezolva...ca doar traim in R

Sabina, sa inteleg ca deja ati batut palma cu d-soara studenta?
ma bucur pt voi, mai ai si tu nevoie de liniste....suma este maricica, dar avand in vedere program/uneori 2 copii, eu zic ca este ok.

Piciulika, pun si eu d-soarele la treaba

ursuletul 2

Greyeras, poate totusi gasesti o solutie, o vecina ...

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

aa, vroiam si eu sa raspund Annisiei cu teama.
...
Ti-e frica pt ca stii ce urmeaza, la primu bebe e o euforie combinata cu teama de necunoscut.
Acuma e teama de cunoscut

Aaamin..!!!

Piciulika, mami dewww.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n243753-p5.html" target="_blank">
Michael, 2 ani + (8.10.2007) si AMR < 1 sapt

Mergi la inceput