Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (366)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Citat:
citat din mesajul lui Annisia
Piciule, mie majoretele mi-au purtat ghinion. De cate ori le urneau fetele, bebe se retragea la cutie... Mai bine bagi o noapte fierbinte, cat pentru sase saptamani de dupa. Hihihihihi....

Mey, da' tu ce crezi ca facem?! Da' asta micu' e asa de cool, de fapt ca cred ca e voyeurist: abia asteapta showu', sta cu popcornu'n poala si se zgaieste...
Da' vorba ta, luam ratzia si pentru dupa si macar e placut tratamentu' - chit ca deocamdata ineficient.
Cu majoretele - eu cred in ele, ca-s de la voi, sunt energizate pozitiv!

Te-am pusalit si mai da, ca dai bine la taste, sunt cu ochii pe tine!

Piciulika, mami dewww.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n243753-p5.html" target="_blank">
Michael, 2 ani + (8.10.2007) si AMR < 1 sapt

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G
In primul si in primul rand:

Picea
Asteptam cu toti cu sufletul la gura ursuletul cel mic! Asa la feeling-ul meu, mai pe seara ne dai vestea.

Sarut-mana doamna, fie-tzi feeling-ul aurit!!!

Piciulika, mami dewww.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n243753-p5.html" target="_blank">

Mergi la inceput

Sabina, io cu sumele nu le am, dar dupa cum spun fetele, scorul e competitiv. Eu studenta fiind dadeam ore de germana, cu pregatit de lectii, corectat de teme - si luam ceva bani destul de ok si eram f happy, imi si placea.
Dar nu potzi compara munca unei persoane adulte, care depinde de 'salariul' ala, o face ca ocupatzie principala, cu ce face ca "hobby" o studenta. Asa-mi pare mie. (Si aici ai baby-sitter de 16 ani, da-l platesti 1/2 cat un adult, ca deh... desi obiectiv munca e cam aceeasi (?).)
La fel, faptul ca voi tot plecati: asta e o conditie cunoscuta de la bun inceput - f acceptabila pentru o persoana tanara - si inseamna o flexibilitate care poate fi un atu! Poate nici nu vrea mai mult?! Program fix-fix, mort-copt, m-am inhamat...?
Eu asa vad lucrurile. Nu forja prea tare, ca sunt bani frumosi si ceva mai putzini.
Na, m-am bagat ca musca-n lapte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Eu m-am gandit la mine...daca m-as deplasa minim 3 ore plus una drumu(nu sta prea departe, calculez dus intors) pt un pic mai mult de 10 euro....cred ca nu :)
Desi daca stai sa ma gandesc cat am luat eu pe prima luna la facultate...e rasu plansu:)), pe a doua am luat totusi mai mult.

Asa ca pana la urma am batut palma asa, si daca uneori sedinta va fi de 5 ore, tot atata revine.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Asa, deci hemograma e beton, hemoglobina 13.5, n-am avut in viata mea:D

Numa prednisonu ma omoara .....

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Bravo, Sabina, pentru asa vesti ! Cat trebuie sa mai iei prednisonul ?
Ma bucur si ca Gheo s-a simtit atat de bine in compania noii lui prietene Sa dea Domnul sa fi avut mana buna si sa fii mereu multumita de ea !

Piciulika, uite inca un rand :

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Mad, e adorabil Robert ! Ati fost pe 27 dec la Predeal ? Daca da, inseamna ca v-am ratat
Am vazut in poze ca v-a vizitat acasa o Craciunita. De ce plangea Robert, nu i-a placut cadoul ?

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput

Bineinteles ca husband a avut cate ceva de carcotit, da na, ignoram:)
Cel putin o luna mai iau pastilele astea, pana scad doza. Dar si duoa ce ajung la o pastiluta...cred ca mai dureaza pana o scot de tot.
Ce sa mai, cel putin jumate din 2010 o sa fiu o umflata...pt ca efectele se duc f f lent :(

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

Cel putin o luna mai iau pastilele astea, pana scad doza.

Scuzati ignoranta.. da' la ce-i "bun" prednisonul asta?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Hai mai Picioaso....

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput