Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (366)
Raspunsuri - Pagina 3
luy spune:

fratior de Michael

Trezirea, trezirea, trezirea, trezirea !
( asa striga Maria la pitici, dupa ce ii pune pe toti pe spate si ii inveleste
)
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
luy spune:
Buna dimineata !
Rox,
, sa ai o zi buna si sa iti mearga toate asa cum iti doresti ! Pupam si atomicii dulci ! 
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
greyeras spune:
Neatza!
Bine v-am gasit fete dragi!
Azi m-am trezit fortat, daca Adelina nu mai vrea sa doarma nu ne mai lasa nici pe noi.
Zilele astea am fost la tara la socrii, pe scurt cumnata nu va sta cu Adelina, dintr-o data a gasit-o harnicia si vrea sa plece in Spania la munca (asta ca sa nu ne refuze pe fata) si am ajuns la concluzia ca ma rog cu bani de rudele noastre ca sa stea cu Adelina.
Mama a dat-o iar la cotita, i-am spus ca ii dau cat ia la serviciu, acuma imi spune ca nu o sa-i mai meearga cartea de munca.
Asa ca am ajuns de unde am plecat, iar eu simt ca o iau razna de atata stat acasa si nu pot sa gasesc nici o solutie buna, la gradi nu vreau acum cu virusii astia, desi am vorbit ca din aprilie sa mearga la program redus (o primeste de la 2 ani jumate').
Piciulika

Roxana ma bucur pentru voi. Asta da veste buna.
Erina sanatate Dariei.
Mamica de Ana–Adelina (24.09.2007) 
greyeras spune:
Adelina e acum in concert
, se imbraca in rochita isi ia microfonul si canta si danseaza, preferata ei Cleopatra. O sa o filmez sa o vedeti, cand mergem in vizita la prieteni ii place sa fie in centrul atentiei si da "reprezentatii live". Mai nou pe langa rochii a descoperit si clamitele si le pune pe toate in cap
desi inainte nu putea sa le suporte.
Mamica de Ana–Adelina (24.09.2007) 
luy spune:
Sabina, nu stiu ce sa-ti zic daca e mult sau nu 8 milioane. Daca privesti din punctul tau de vedere si compari cu pretul de 11 milioane, de ex, cat e taxa lunara la gradinita Mariei, ( inseamna program de 10 ore/zi cu mancare inclusa ) atunci o sa ti se para mult. Sau daca faci comparatie cu pretul unei bone care sta 8 ore/zi ... Daca privesti din punctul de vedere al studentei, suma pe care o primeste pentru cele 3-4 ore ar trebui sa fie motivanta. Cred ca daca ar da meditatii ar castiga cateva sute de mii / ora.
Poate ar trebui sa te gandesti daca va permiteti sa dati 8 mil / luna pt treaba aceasta. Daca da, atunci ar trebui sa valorizati acesti bani stabilind cu studenta respectiva sa il invete ceva pe Gheorghe - sa vorbesca in germana cu el, sau sa faca cine stie ce activitati nu foarte complicate pt ea dar stimulative pt el. Adica sa nu fie doar o persoana care il supravegheaza. Nu am inteles prea bine daca ar trebui sa stea si cu Sofia ?
Oricum, eu zic ca merita sa incercati.
In alta ordine de idei, Maria s-a indragostit de voi. Aseara, in timp ce se invartea prin jurul masutei din sufragerie, jucandu-se cu piticii ei, o aud spunand : 'Sabinutza ! Gheorghe !"
. In seara de 31 dec, cand eram in masina in drum spre prietena cu care am petrecut Revelionul, ne intreaba deodata : 'Unde e Gheorghe?' si a inceput sa rada ![]()
A ramas impresionata de pian, probabil, ca din toate desenele cu Tom si Jerry pe care le avem nu vrea sa vada decat episodul in care Tom canta la pian si-mi tot spune: 'in stanga canta ursuletzii, iar in dreapta canta pasarelele' ![]()
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
luy spune:
greyeras, chiar ma intrebam ieri ce-i cu voi, ca nu mai citisem nici o postare de-a ta.
Imi pare rau ca nu gasesti sprijin din partea familiei. Cel mai trist mi se pare faptul ca te-au dus cu vorba, iti spuneau de la inceput 'nu' si nu te mai lasau sa-ti faci planuri. Poate gasesti prin cunostinte pe cineva care sa stea cu mica ta artista... Neaparat s-o filmezi !
Tu cum mai esti cu sanatatea ? Sper ca mai bine 
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Piciulika Yaia, am si eu o curiozitate – de zile ma intreb: cum mai e cantonamentul fara pampersi…?! Merg antrenamentele? |
Si la mine e a doua zi cand vreau sa-l laud si uit. Dar am patit si eu ca Nana, de cate ori il laud pentru ceva, are cate un accident si inregistreaza un pas inapoi. Dar eu tot il laud!
Deci, de 2 zile niciun accident! Nu cere singur, dar pus pe olita, sta pana produce, chiar daca doar 3 stropi de pipi.
Afara i se mai pune scutec, dar ieri era uscat. Si la somnul de zi i se pune scutec, tot uscat e, ca face pipi inainte si dupa somn. Noaptea il are, evident, si in ultimul timp e ud. A avut acum ceva timp o perioada de vreo saptamana sau doua cand se trezea cu scutecul uscat, dar nu i l-am scos pe cel de noapte pentru ca ziua purta scutec si nu mi s-a parut ok sa il scot.
Noi suntem multumiti de progres si la fel sunt si educatoarele. Incepe sa inteleaga care e faza cu olita, chiar daca nu cere singur, trebuie sa-l tot intrebam noi daca face. Dar vad ca incepe sa se tina si sa nu-si mai dea drumul ca in scutec. Daca la inceput trebuia sa-l punem pe olita chiar si la 20 de minute distanta, acum cam la o oar il intreb, zice nu, dar il pun si face.
De lucru mai e, mai ales ca probabil la sfarsit de martie va avea probabil regres, cand vine Bebedoi...eu sper sa nu, dar si daca o fi, asta e!
Deci merge bine, a meritat efortul. Inca lucram, dar suntem pe drumul cel bun.
Voi ati inceput operatiunea? Poate tu ar trebui sa astepti pana in primavara...zic si eu...
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
luy spune:
Annisia
, tare bine ti-a mai zis Sabina in legatura cu frica ta ![]()
Cred ca cele mai multe dintre noi se gandesc cu o anumita teama la BB2. Si este nevoie de o anumita doza de inconstienta ca sa treci peste aceasta teama
( in sensul ca nu te mai gandesti atat si gata, treci la treaba ).
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Sabina spune:
Luy, vaai, ce dulce e Maria! Multumim de atata atentie ![]()
![]()
![]()

Clar trebuie sa cumparati fetii pian:)
Deci tocmai asta e chestia, ca nu vor fi clar 8 milioane pe luna. De exemplu, in februarie, prima saptamana suntem plecati. Si exemplele pot continua. Daca da zapada calumea, iar se pleaca o saptamana in martie, chiul de la scoala ca sa mearga la ski. Ar trebui sa stea si cu Sofia daca vrem noi seara la concert.
Nu vb germana, dar alte chestii sigur poate sa-l invete, deseneaza frumos, e dinamica...in fine, sa vedem , vine azi pe la 11.
Rox, de ce sa amani scoala? nu dai de invatoare ok? alt motiv nu vad. 7 ani si 7 luni mi se pare sincer mult pt inceperea scolii.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Sabina spune:
Greyeras, ooof, stiu cum e , empatizez cu tine, da nu stiu ce solutie sa-ti dau, ca uite si noua ce greu ne e.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo