Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (366)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Sabina, astea da vesti! Gi' me five! Yeeaah! Te pup de te stric!

Daria, sanatate frumoasei! Incepe sa se simta efectul acuma? La Micha dupa prima doza s-a schimbat situatzia 180° (drept e ca a luat antibiotice in doua randuri, din fericire).

Yaia, merci, notat chestia cu cimbrisorul, ca nu se stie! La Micha nu am avut nici o problema - desi sertarul era plin de Grioe Water, Bonisan et Co. (Le-am dat mai departe si au scapat altzi BB, unele au expirat. Acuma n-am , ca ma bazez pe copy-paste model Micha... )

Rox, pai al tau povesteste de numa! WOW! Noi tot la cuvinte alaturate foaaarte telegrafic am ramas - mai stalcite, mai scurtate, dar ne intzelegem. Au vreme, de unde atata graba?!

Greyerash, multzumim. Chiar nu ne vine sa credem ca Ursuletzul ala doarme in mami asa de bine - si confortabil, de nu vrea sa iasa!

De fapt multzumim tutror care ne-au admirat poznele (mai ales pe Ursoaica supla de aproape 82 kg...) - sunt pe fuga, ca Micha e foarte Mami-n sus si Mami-n jos...
[pauza]

Ce bine ca Nicole a facut kaki singura! Si eu mai bucur de "un simplu kk" - doar parintzii stiu...

Gabi, hai la nascut! - sau ia-ma cu tine! Eu iti fac galerie langa cea de ursuletz, sa se adune majoretele, sa fie eficiente! Draga mea, ce emotzii am... pentru tine! Ca pentru mine am doar lipsa de rabdare...!!! Serios.

Rox, esti o scumpa!

Crishtina, noi suntem cu Betzisorul Nazdravan, Hansel si Gretel pana la loc comanda, si ORICE carte cu poze care se lasa povestita: cu cartitza careia cineva i-a facut in cap si cauta sa afle cine (era cainele macelarului) cu Moritz cu pampers care renuntza la pampersi... samd) Ce-tzi place tzie! Intzeleg mai mult decat crezi.

Piciulika, mami dewww.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n243753-p8.html" target="_blank">
Michael, 2 ani + (8.10.2007) si DPN+1 ... AZI?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinus_25

Cat despre mine... nu are de ce sa iti fie dor... nu de asa o prezenta insipida, frustrata, modesta ca mine.

(io sunt aia galbena, tu esti aia albastra)

vezi in ce stare ma aduci vorbind asa??? Si eu sunt total impotriva violentei!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Hai mai fetelor , facem si noi bebelusii aia noi odata?

Picea

Gabica

=====================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miaunici spune:

Piciulika, Gabriela asteptam vesti bune. Haideti! Tin si eu pumnii (nu stiu cat de mult conteaza). Sa dea Domnul sa fie totul bine, nasterea usoara, bebeii sanatosi si refacerea rapida. Abia astept si eu sa citesc povestile nasterilor. Pun si eu simbolic o majoreta, o ispita si de ce nu un roker poate dinamizam lucrurile pe aici.

Sabina super vesti. Daca nu cer prea mult poti sa-mi spui si mie numele doctoritei tale si pe cel al imunologului, as vrea sa-mi repet si eu tot setul de analize. De anul trecut de cand mi s-a declansat auto-imuna asta am mers numai la Malaxa, parca as mai cere o opinie. Multumesc anticipat.

Papanash, Rox va pup, ma bucur mult de tot pentru voi.

Crishtina eu ii citesc deja copilului meu (varianta prescurtata, adica nu intru in foarte multe detalii, exact cum scrie in carte) Ursul pacalit si Capra. Se amuza foarte tare, De pilda: ne intrebam la ce i-o fi trebuit taranului atata peste in caruta? Sau lupul si-a ascutit limba la fierar sa cante mai subtire. Repeta dupa mine, cantam impreuna si incercam sa reproducem reactiile personajelor (surpriza, mirare, amuzament, viclenie)

Alinush multi pupici, ai o familie minunata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Hai mai fetelor , facem si noi bebelusii aia noi odata?

Picea

Gabica

=====================

Dna, daca vrei musai unii noi, te ajut eu!

La multi ani !!!!!
Sa avem parte de un an mult mai bun, cum nici nu am visat!!!

Alina, Doris Maria (02.09.2009)
si Iulius Teodor (10.10.2007)

Frumoasa si nazdravanul colectionar

Iubirea are puteri extraordinare!
Transforma inima, renoveaza spiritul, da speranta celui care a pierdut-o, ridica pe cel cazut, reda sanatatea si fericirea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Mai am intrat sa vad vesti de la Piciulika si ce mi-e dat sa vad, Gabriela tin pumnii si pentru tine. Fetelor sa stiti ca am emotii pentru voi.

Multumesc fetelor de incurajari (Yaia, Alinkav) azi sunt intr-o doza buna de optimism, nu de alta dar tre' sa ajut mersul treburilor pe aici, sa simta bb-ii energie pozitiva. Acum serios vorbind va multumesc chiar mi-a prins bine sa va povestesc ceea ce simt, imi doresc din suflet sa se aseze lucrurile si la noi. Doamne ajuta!

Ma duc sa lenevesc un pic, in week-end il avem pe tati cu noi, ceva exceptional, asa ca vom profita din plin.

Mamica de Ana–Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Piciulika
Yaia, merci, notat chestia cu cimbrisorul, ca nu se stie! La Micha nu am avut nici o problema - desi sertarul era plin de Grioe Water, Bonisan et Co. (Le-am dat mai departe si au scapat altzi BB, unele au expirat. Acuma n-am , ca ma bazez pe copy-paste model Micha... )

Crishtina, noi suntem cu Betzisorul Nazdravan, Hansel si Gretel pana la loc comanda, si ORICE carte cu poze care se lasa povestita: cu cartitza careia cineva i-a facut in cap si cauta sa afle cine (era cainele macelarului) cu Moritz cu pampers care renuntza la pampersi... samd) Ce-tzi place tzie! Intzeleg mai mult decat crezi.

Tine minte si sa ceri aci la baba. Dai adresa postala pe PM si in 4 zile vine plicul. Nu are sens sa va chinuiti degeaba.

Mie mai nou toate povestile mi se par crude si cu criminali, unii chair in serie: baba cea rea care taie capete, pitici care fura papuci fermecati, motani care mananca capcauni si inseala imparati...mai ca nu-mi vine sa-i mai citesc...dar e ritual, in fiecare seara 'citim poezie', cum zice Tudor Bine, el se uita pe poze, ma intrerupe mereu si imi arata cate si mai cate, dupa care ma pune sa-i cant cu melcul daca gaseste un melc, cu iepuras coconas daca e iepure, cu stelute minunate...depinde ce descopera in carte...si asa se duce seara!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinus_25
Roxana, imi permit sa te parafrazez, caci tocmai ce am recitit cateva pagini din odiseea de 2007, - o mama buna e o mama intreaga la cap -.

Pai imi mentin afirmatia.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Yaia, si mie-mi par acum oribile, dar cica dupa valul ideologiei cu politically correct si fara brutalitatzi, a venit valul ca de fapt e bine, daca le citesti povesti si de-astea: au nevoie de evenimente negative, oricum binele invinge in final.
SI cand citesti, ei isi imagineaza exact scurt si fara fasoane, 'cat pot ei duce', scenele dure. Vazute la desene/filme, ii fortzeaza poate peste limita lor, cu imagini nu de ei produse, sa vizualizeze cruzimile - iar asta ii pot traumatiza. Dar povestile citite - care in general nu isista prea mult pe hop in cuptor, harst burta taiata etc. (cu cu pe creieri pe ecran, explozii si distrugeri minute in sir) - cica ajuta ca coacera echilibrului emotzional si pregatirea ca viatza nu-i numa' pink... Aste-as ultimele istorii ale psihologilor.

Mie-mi era o mila de ursul cu coada lui... vai-vai! Da' nu m-a marcat.

Piciulika, mami dewww.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n243753-p8.html" target="_blank">

Mergi la inceput

Ah, si sarumana, baba cu leacuri! Sper insa sa nu fie iarasi cazul... de nu, te PM urjent!

Mergi la inceput