Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (366)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinus_25

Citat:
citat din mesajul lui Erina

Citat:
citat din mesajul lui Gabriela77

Piciulik, te superi? Dar am eliminat dopul...

Ohhhh, Gabriela m-au apucat pe mine emotiile! Insa mai poate dura ceva pina vine bebelusa.Curaj si forta mamica dulce! Sa pun majorete???

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
30+ cu David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

La cat de intempestiva a fost prima nascuta, cred ca nu mai e prea mult.... sa fie chestie de ore/1 zi

Erina, la prima odisee Gabi a fost printre primele mamici care au nascut, pe neasteptate, destul de greu. La vremea respectiva m-a zdruncinat rau povestea nasterii Sarei, insa mi-a reconfirmat ceeace stiam de multa vreme, ca o femeie poate infrunta oricate chinuri in asteptarea puiului ei.

Gabi, nastere usoara mama curajoasa! Fruntea sus si Sofia (ador numele asta!) va aluneca pur si simplu!

La multi ani !!!!!
Sa avem parte de un an mult mai bun, cum nici nu am visat!!!

[size=1] Alina, Doris Maria (02.09.2009)
si Iulius Teodor (10.10.2007)

Frumoasa si nazdravanul colectionar

Iubirea are puteri extraordinare!
Transforma inima, renoveaza spiritul, da speranta celui care a pierdut-o, ridica pe cel cazut, reda sanatatea si fericirea.

Alinus imi pare rau ca a sunat aiurea. Eu ma refeream ca ii scrisese Piciulikai daca se supara si ma gindeam ca poate dura ceva timp de la pierderea dopului pina la nasterea propriuzisa. Eu am citit povestea nasterii Sarei in revista si am ramas cu o amintire placuta, nu am zis ca nu a fost greu.

Cit despre autodescrierea ta, draga mea toate ne simtim down uneori dar nu trebuie sa uitam sa ne valorizam. Pupicei frumosilor printului si printesei!

30+ cu David

Mergi la inceput

Yaia, Greyerash, Alina, Adimercedes , Gabriela, Daria continua tratamentul. Vedem dupa 7 zile ce rezultate are.
Azi-noapte s-a trezit de 3 ori si s-a tot foit in pat! La ultima trezire a cerut apa, iar ardea mititica.

30+ cu David

Mergi la inceput

[verde]Roxana[/verde], super Andrei vorbaretul!!! Si eu sunt cea mai buna traducatoare a Dariei. Sa nu te gindesti ca nu sunt momente cind nici eu nu inteleg ce spune.
Succes la potty training si numai bine!

Despre scoala Alexandrei voi stiti cind e cel mai bun moment.

30+ cu David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui crishtina
Yaia, multumesc de pontul cu ceai...o sa caut aici in erboristerie si de nu fac rost din tara...multumesc oricum pt oferta.
Tocmai a facut Nicole singura in dimineata asta Nu as fi crezut ca ma pot bucura asa mult pt un simplu kk Ultima data a facut singura pe 26-27 dec...sper data asta sa mai continue asa, sa nu fie doar o data.

Sa stii ca oferta ramane daca te razgandesti, nu e mare lucru. Doar sa spui si in 4 zile e plicul la tine.
Bravo, Nicole! La mai multi kk fara ajutor extern!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Mey...se precipita lucrurile pe aici...nasteti de mana, cuscrelor?
Sa aveti nasteri usoare, rapide si cu recuperari rapide!
Cate un rand pentru fiecare!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Citat:
citat din mesajul lui Piciulika

Poze cu Ursuletzul ce ne tzine pe jar:
http://www.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n245287-p2.html
(Am uitat sa scanez cateva mai vechiutze, dar super... maine mai pun.)

Le-am pus cele din sapt 28 - deja era mumos puiul de Ursoaica.

Piciulika, mami dewww.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n243753-p5.html" target="_blank">
Michael, 2 ani + (8.10.2007) si AMR 0... AZI?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Erina,[flo], asa e,ai mare dreptate, de la pierderea dopului momentul nasterii propriu zise mai poate dura, ore, zile, ba chiar saptamani...Eu, marturisesc ca nu prea mai am rabdare, asa ca mi-as dri sa fie cat mai repede! Dar deocamdata nimic, nu contractii, nu mebrane rupte sau fisurate...Stie ea, papusa cand trebuie sa vina!Sanatate Dariei, sa se refaca repede!Sper ca tu nu ai agatat virusul

Alinus, nu-mi place sa te aud trista si necajita! Imi iamginez insa ca la un moment te-ajunge oboseala, cat de greu e cu doi pui mici!Te imbratisez si nu uita ca noi suntem tot aici!

Picia, condica??????

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia38 +

Azi ar fi o zi minunata de nascut, ce zici, puiule?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Sabina, stau in umbra, e destul de greu sa ma mobilez la scris, intre un alaptat, o poveste citita lui Teo si un invartit in cratita, nu prea mai e loc decat de rasfoit o carte, dragalit sotul, cu (,) care - miraculos - am incheiat 2 ani de certuri si amenintari cu divortul (din partea nebunei de mine).

Dar marturisesc ca am avut momente in care eram perfect convista, cu adevarat, ca mi-ar fi mai bine singura, asa ca aviz fetelor aflate in dificultati Ali, Papansh, Roxana, Claudia, alegeti ceeace e mai bine pt voi ca femei, pentru ca sunteti puternice si veti reusi orice va veti propune.

Roxana, imi permit sa te parafrazez, caci tocmai ce am recitit cateva pagini din odiseea de 2007, - o mama buna e o mama intreaga la cap -.

La multi ani !!!!!
Sa avem parte de un an mult mai bun, cum nici nu am visat!!!

Alina, Doris Maria (02.09.2009)
si Iulius Teodor (10.10.2007)

Frumoasa si nazdravanul colectionar

Iubirea are puteri extraordinare!
Transforma inima, renoveaza spiritul, da speranta celui care a pierdut-o, ridica pe cel cazut, reda sanatatea si fericirea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Piculika, hai cu ursuletul cela frumos! Sa stii ca aseara la aerobic am facut pe majoreta pentru tine. Am vazut azi cu mare drag toate pozele voastre, e ceva vreme de cand nu am reusit sa ma uit la poze, nici sa le descarc pe ale noastre. Tare mi-au placut. Sunteti frumosi, veseli si plini de caldura. Toti!

Alinus, .

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

Voiam sa mai intreb fetele din Romania...ce carti le cititi copiilor? ca pentru varsta asta asa..ma gandeam la povestile noastre din copilarie...oare sunt prea mici acum pt capra cu trei iezi?ursul pacalit de vulpe..ca as vrea sa ii cumpar ceva carti si in romaneste sa ii mai citesc. Multumesc de raspunsuri!

Crishtina cu Robert(09.09.2007)
& Nicole (18.11.2009)

Mergi la inceput