Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (366)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Alinus, tare. Daca nu ar fi urcusuri nu ar fi nici coborasuri, asa ca daca esti pe panta descendenta nu uita ca exista numai pentru ca urmeaza urcarea.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Rox, parca esti barbatu-meu:abia astpet sa fie tot mai rau, ca sa urmeze bine:))

Miauniciule, activeaza-ti te rog frumos PM. Si dupa aia scrie-mi adresa ta de mail

Gabicuuuu, deci asa?? Bravaaaa!!!

Pe piciulika asta nici n-o mai bag in seama, poate de la ignore se enerveaza si naste odata!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miaunici spune:

Sabina sper ca am nimerit-o cu activarea. Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Piciulika, am vazut pozele, doamne ce frumos ursulet ai in burtica(am cazut in galeata cu nostalgiiii), dar care se lasa asteptat, ma asteptam sa-l ti in brate deja la cate d-soare au dansat pt el aici.

Gabriela, se pare ca d-soara Sofia este pregatita, un si nastere usoara.

greyeras, nici eu nu am ajutor, pardon mint nu aveam, acum am pe tanti "Ita", pe care Cristi o considera mamaia lui, mama si soacra sunt mamaie dar numai cand le vede, le mai pomeneste uneori, dar nu concepe o alta tanti "Ita".....poate ai noroc si gasesti o vecina sa te ajute uneori, o platesti normal....

Roxana, chiar crezi ca, Cristi vorbeste asa corect....uneori si la el este nevoie de translator, si vb de multa vreme, asa ca stai linistita, ai un baiat super.

bikmaria, sanatate Teodorei.

Sa ma laud si eu putin, azi a cerut Cristi sa faca pipi ca si baietii mari.......si a facut.

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Miaunici, ti-am dat mail sa-mi raspunzi svp:)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miaunici spune:

Multumesc pentru mail. Am trimis raspuns pe mail.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Citat:
citat din mesajul lui cecilia L

greyeras, nici eu nu am ajutor, pardon mint nu aveam, acum am pe tanti "Ita", pe care Cristi o considera mamaia lui, mama si soacra sunt mamaie dar numai cand le vede, le mai pomeneste uneori, dar nu concepe o alta tanti "Ita".....poate ai noroc si gasesti o vecina sa te ajute uneori, o platesti normal....

Sa ma laud si eu putin, azi a cerut Cristi sa faca pipi ca si baietii mari.......si a facut.

Cecilia, cum am mai zis azi vad doar roz in fata ochilor, sunt sigura ca va rasari soarele si pe la noi.
Felicitari lui Cristi, baiat mare domne. Esti norocoasa ca ai gasit pe cineva de incredere.

Mamica de Ana–Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Picia, ma retrag glorios, nicio conractie, nimic, membrane intacte, deci...noi cred ca stam cuminiti weekendul asta!

Dar ursuletul drag sa vina! Ca daca eu nu mai am rabdare, imi imaginez cum esti tu!
Ah, si am dormit de amiaza si am visat ca eram la tine acasa la o cafea, si aveam burta mare amandoua si mancam clatite si palavrageam! Tare frumos era...

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia38 +

Azi ar fi o zi minunata de nascut, ce zici, puiule?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Mada, am vazut frumosul Robert cum numara cu tati, e super !!!

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Luy, am facut ca in bancul ala cu nebunii si piscina, i-am adus masina si pana acum am lasat-o fara baterii . I-am pus baterii si e super misto,scoate sunete si se aprind farurile...
Mercic mult de tot !

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput