Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (366)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Gabi draga si intacta (dar destupata ) eu sa stii ca tocmai mi-am baut un cocktail gretzos pentru contractzii - ca nu vreau sa ma apuce sambata-duminica... Vreau azi, un artist ca Sabina si cu Kuronenu' lu' Yaia si cu Gina!

Si macar in vis sa ne intalnim asa frumos - ce faaain - ca la papanashii aia uriasi (tzii minte?) inca nu am apucat... da' nu au intrat zilele in sac.

Te pup si-tzi doresc o noapte linistita, daca asa tzi-o doresti tu!
Te imbratzisez strans, asa, ca doua popice burtoase - pentru cata vreme?

Piciulika, mami dewww.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n243753-p8.html" target="_blank">
Michael, 2 ani + (8.10.2007) si DPN+1 ... AZI?! Galeria majoretelor pentru cuscre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Rox, baiatul tau vorbeste foarte bine, e normal sa stalceasca cuvintele, sunt super simpatici asa. Al meu zicea "mizme"in loc de cizme, era haios foc, si eu ziceam la fel ca el , s-a gasit mama sa-l invete corect si acum ma oftic ca nu l-am filmat cand zicea "mizme". Si mai avea cuvinte pe care le-a invatat apoi corect...mie imi zicea prima oara Amota, apoi Ismona, apoi Sioma (parca v-am zis ca pe tortul meu aniversar scria "la multi ani Sioma "). Mai zice " alba de zapada", renul este EEnul de Mos Caciun, strabunica este bubunica ( aseara a tinut musai sa vb cu ea la telefon si era super convorbirea, tipau amandoi si nu se intelegeau....)

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui greyeras

Citat:
citat din mesajul lui cecilia L

greyeras, nici eu nu am ajutor, pardon mint nu aveam, acum am pe tanti "Ita", pe care Cristi o considera mamaia lui, mama si soacra sunt mamaie dar numai cand le vede, le mai pomeneste uneori, dar nu concepe o alta tanti "Ita".....poate ai noroc si gasesti o vecina sa te ajute uneori, o platesti normal....

Sa ma laud si eu putin, azi a cerut Cristi sa faca pipi ca si baietii mari.......si a facut.

Cecilia, cum am mai zis azi vad doar roz in fata ochilor, sunt sigura ca va rasari soarele si pe la noi.
Felicitari lui Cristi, baiat mare domne. Esti norocoasa ca ai gasit pe cineva de incredere.

Mamica de Ana#8211;Adelina (24.09.2007)

sunt sigura ca o sa rasara soarele si pe strada ta, putina rabdare, te cred ca iti este greu, dar bucura-te ca ai un copil sanatos si asta este cel mai important, iar ce ai invatat-o tu stand acasa cu ea nu o invata nimeni, eu am observat ca de cand am inceput munca timpul petrecut cu Cristi pare atat de putin, este uneori obositor, dar recuperam, am lasat tot pe planul doi si ne jucam cat putem de mult...de doua zile este fericit si ne povesteste cum il duce tanti in Parcul Titan, ca merge cu "busul si tanvaiul" si se joaca cu topii atolo, sunt topii multi...

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Erina, sanatate multa Dariei! Sper ca tu esti bine cu bebe David.

Luy, Maria cum e?

Maria , sanatate multa Teutei!

Prisi , Teo , cum sunteti voi si micutii vostri?

Sabina, ma bucur de vestile bune legat de analizele tale.

Rox, felicitari lui Andrei pentru acomodarea la program.
Legat de scoala cu Alexandra... te inteleg ...la noi Andrei a mers de 7 ani fara o luna...in perioada scolii primare de mai multe ori mi-as fi dorit sa-l fi dat cu un an mai tarziu...il simteam eu uneori ca e cu un pas in urma altora...plus ca joaca nici acum nu e departe de el...

Piciulika , multumim mult, dar toti copii sunt minunati. Am admirat familia voastra si cadoul lui tati, felicitari .

Adi, ce mai faceti ? Lisa ? Bebe Adam?

Vale, ce faceti?

Alinush, vrei bataita?Ce minuni ai acolo....

Yaia, cum e Tudor? Mai e asa putin pana la confirmare bebelinei...

Cecilia, felicitari lui Cristi-baiat mare.

Greyeras, sper sa gasiti solutia buna pentru Adelina.

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni
foto2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz spune:

Gabi, Piciulika, astept ora nasterii voastre pentru a va comunica solemn data ( si ora) la care veti naste. Mai exact , atunci cind luna va tranziteaza ascendentul.
astept.

In alta ordine de idei, feelingul meu e asa: prima Piciulika, a doua Gabi.
In a 3-a ordine de idei, majorete:.......de-ale mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Azi am fost la Dr, la echo bb e in grafic dar cordul este "usor tahicardic". M-a mai chemat vinerea viitoare.
Sunt cam ingrijorata.

Andreea, in 6+ si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Fetelor, cred ca plec spre spital... M-au trezit niste contractzii "de alea" la 3 minute, la 2:18...
Doamne-ajuta!
Va multzumesc si va puuuup.

Piciulika, mami dewww.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n243753-p8.html" target="_blank">
Michael, 2 ani + (8.10.2007) si DPN+1 ... AZI?! Galeria majoretelor pentru cuscre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

profit de motivele mele (baiatul arde, geme ,n-am dormit decat vreo 2 ore ca l-am pazit) sa bag okiul pe-aici !
Nastere usoara Piciulika !

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Piciulika

Fetelor, cred ca plec spre spital... M-au trezit niste contractzii "de alea" la 3 minute, la 2:18...
Doamne-ajuta!
Va multzumesc si va puuuup.

Nastere usoara si un bb ursulet sanatos....asta daca nu il ti deja in brate.

(07.09.2007)

Mergi la inceput

multa pt azi, ca sa aveti ce face aici cat asteptam vesti de la Piciu si ursuletul ei.

Eu azi am program de scoala, servesc gratis la 10 tb sa fiu in scoala si mai am niste materiae de facut.....

(07.09.2007)

Mergi la inceput