Puiuti de Randunici 2008 !! (354)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Miha, orice ar fi la noapte, fii fericita ca nu trebuie sa-l pazesti de febra. Cu greutatea, eu cred ca este foarte bine! Matei are 12 kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Miha, si lui Bubu i s-a mai intamplat sa adoarma seara, la 6-7, dar s-a trezit, si-a baut lapticul, a mai stat vreo jumatate de ora si s-a culcat inapoi. Dar el noaptea doarme fara intrerupere 11-12 ore

Edit: acum l-am masurat, ca m-ai facut curioasa - 88cm si 13 kg

_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihatp

-ici randunici

un sfat va rog, ca nu m-am mai cinfruntat cu situatia asta...

a "picat" Luca la 7, plangea fara oprire, se pare ca de somn, caci cum l-am luat in brate cum a inchis ochii si s-a lasat pe brate, ca un bebe. l-am culcat ca nu aveam ce face. din experienta voastra ce urmeaza? stau toata noaptea la joaca cu el? se trezeste sa manance? nu si-a mancat masa de seara si nici lapticul.

ma streseaza situatia, ca parca ma vad inventand jocuri la noapte

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

www.TickerFactory.com/weight-loss/wtM1xDP/] br / [img] br / " target="_blank">Miha scade

cred ca am patit-o si eu o data..s-a trezit dupa vreo ora, si s-a culcat mai tarziu, cu trezirea obisnuita de peste noapte... nu stiu ce sfat sa-ti dau..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Mimo, ai PM,

Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

asa... schimbari de program...

s-a trezit plangand, l-am luat in brate si mi-a tras o voma in jet, adica de vreo 3 ori, una dupa alta. el nu a mai vomat niciodata. nu are febra sau alte simptome. sa fie de la mancare? a mancat ciorba (ca tare-i plac) pe la 4 si poate nu i-a priit.
sa-i dau ceva?

editez sa zic ca va si va multumesc tare de raspunsuri.

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

www.TickerFactory.com/weight-loss/wtM1xDP/] br / [img] br / " target="_blank">Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Mimo ti-am trimis un mesaj. multi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

acuma va zic sa nu faci ca noi

am stat si am analizat tot ce a mancat, fiecare maruntis ce a fost pus in mancare
am scapat un NU mare. ciorba a fost facuta pe carne de porc. el nu a mancat la propriu carne, decat la propriu ciorba de pe carne. nici macar nu ne-am gandit cand i-am pus in farfurie!
eu asta cred ca a fost

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Nicoleta,sa aveti o noapte linistita,fara febra si alte probleme!

Mimo ma bucur ca te distrasiAsa ma mai scosei si eu!!
Mai,cu alaptatul asta,eu cred ca ori simti de la inceput,ori nu simti deloc.Si nu mi se pare o tragedie daca nu simti.Cum ai zis si tu-ai simtit altele,din plin.Poate eu le-am pierdut p'alea pe care le-ai simtit tu cu toata fiinta Ce joace de cuvinte am facut!

Iote bubu ce de treaba facu!!

Miha sper sa nu fie nimic serios.Pupam Lucaselul!!Sanatate muulta!!
Mihai are 94,ceva cm. si 16 kile fix. Cum sa fie slab puiul?? 13 kg sunt..perfecte!!

Livi pls,trimite-mi si mie PM-ul pe care i l-ai trimis Mimonixei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

mihae suficient sa fi papat cu pofta si sa se fi agitat dupa..chiar daca a adormit, cand se trezeste poate vomita.. ti-am zis, doar o data am patit-o in conditiile astea.In rest, acelasi comportament de noapte il are si Mufa, doar ca se scoala o data si adoarme f greu la loc, cateodata doar sare pe noi prin pat, alte dati da si ture..eu incep sa ma resemnez..mai nasol o sa fie cand incep munca!!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Buna seara!
Ce iarna frate!!!!!!

Vreau sa fac o corectie.....Nicolas s-a nascut cu 3370? nu 3700! Este greseala facuta de sotul meu care coplesit de emotii asa a vazut la cantar! Aseara am fost la consult si deja avem 5000gr. Praslea al meu a luat 1600gr in 4 saptamani! Am pus-o pe dr sa-l cantareasca de 2 ori ca nu credeam.......
Acum experimentam colicii.......;ooofffff,offf, mai,mai!!! Plang si eu cu el in brate! Mi-a dat dr aseara niste emotii de-am crezut ca mor.......Ca are ceva la inima, ca probabil nu e nimic dar totusi sa vina cardiologul pediatru........am murit si-am inviat cand cardiologul a zis: nu are nimic, e normal! Am intrebat daca e sigur???? Raspunsul a fost ca e cardiolog pediatru, asta face toata ziua si e f sigur!!! MultumescLui Dumnezeu!

de Luca Anthony , de Yannis-Cristian si de
Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput